Kim Kardashian draagt absoluut haar trouwring niet

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian draagt absoluut haar trouwring niet
Kim Kardashian draagt absoluut haar trouwring niet
Anonim

De start van het nieuwe jaar kan de start van een nieuw leven betekenen voor Kim Kardashian.

Veel media hebben bericht over de uiteindelijke ondergang van hun relatie, en de twee zijn al geruime tijd niet meer samen gezien. Hoewel geen van beiden zich publiekelijk heeft uitgesproken over de status van hun relatie, heeft Kim Kardashian zojuist een gewaagde uitspraak gedaan die luider spreekt dan woorden ooit zouden kunnen.

De koningin van de selfies heeft een reeks foto's gepost, maar geen daarvan bevat haar trouwring.

Kim's vinger is kaal

Dames houden van hun diamanten, en het is geen geheim dat Kim Kardashian ervan houdt om in luxe te leven. Na de beruchte overval in Parijs waarbij Kim tegen haar wil werd vastgehouden en haar verlovingsring werd afgenomen, stopte Kim met het dragen van haar sieraden in het openbaar. Na een tijdje ging ze weer verder en er waren veel foto's van haar met de monsterlijke ring die Kanye West om haar vinger had gedaan.

Recente afbeeldingen die op het Instagram-account van Kim Kardashian zijn geplaatst, laten duidelijk een ringvrije hand zien, en haar positionering en poses suggereren dat ze opzettelijk de aandacht op dit feit probeert te vestigen.

Dingen stil houden

Kim Kardashian koos ervoor om hun huidige status privé te houden en heeft zich niet uitgesproken over haar situatie, maar haar zeer controversiële pandemische verjaardagsvakantie leek Kanye niet te betrekken. Kim was duidelijk niet verlegen om foto's van haar viering te delen, en ze werd al snel het doelwit van critici die het niet eens waren met het feit dat ze ervoor koos om tijdens de pandemie te reizen, maar Kanye West ontbrak zichtbaar op de kiekjes.

Schokkend genoeg is hij ook merkbaar verdwenen op sociale media. Bekend om zijn onophoudelijke en vaak manische tweets, is Kanye West helemaal afwezig geweest op sociale media. Kanye's laatste verschijning online dateert al van 4 november th, 2020.

Geruchten blijven wervelen

Terwijl de geruchten blijven rondgaan, zijn fans afgestemd op sociale media in de hoop de geringste aanwijzing te zien over de toekomst van het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West, en op dit moment is Kims blote vinger de luidste verklaring dat ofwel van deze sterren heeft gemaakt.

Reacties op Kims Instagram-account duiden op scherpe observaties van fans over de hele wereld. Velen hebben de afgelopen weken de afwezigheid van haar ringen opgemerkt en nemen aan dat dit eerder een statement dan toeval is.

Aanbevolen: