Fans wijzen erop dat Kim Kardashian nog steeds haar trouwring draagt

Inhoudsopgave:

Fans wijzen erop dat Kim Kardashian nog steeds haar trouwring draagt
Fans wijzen erop dat Kim Kardashian nog steeds haar trouwring draagt
Anonim

Fans wisten dat er iets mis was met het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West na Kanye's ongepaste onthulling tijdens zijn eerste politieke campagne. Toen hij te veel sprak en te veel deelde over het feit dat Kim Kardashian Noord bijna had geaborteerd, was het de wereld duidelijk dat hij op het punt stond serieuze problemen thuis te krijgen.

Dit zorgde er zeker voor dat de reeds bestaande huwelijksproblemen die ze al hadden, nog meer van streek raakten, en het drama ging verder in een neerwaartse spiraal, wat uiteindelijk leidde tot de bevestiging dat ze midden in een echtscheidingsconvenant zaten.

Daar stopten fans met het Kardashian-West-nieuws… maar nu zijn ze in de war omdat het erop lijkt dat Kim Kardashian haar trouwring nog steeds draagt.

Wat is er met de ring?

Kim Kardashian kondigde onlangs aan dat ze de scheiding van Kanye had aangevraagd, en de reacties van fans waren nogal gemengd. Hoewel veel mensen haar beslissing steunden en vonden dat Kanye hulp moest zoeken voor zijn schijnbare worsteling met een psychische aandoening, kwamen andere fans al snel naar voren om hartstochtelijk te suggereren dat deze twee dingen proberen uit te zoeken en hun huwelijk een kans te geven. Veel fans noemden het feit dat de kinderen een kans verdienden om hun gezin intact te houden.

Mediakanalen begonnen het nieuws snel te overspoelen met updates, en het werd onthuld dat Kim en Kanye tot de beslissing waren gekomen dat Kim hun huis van $ 60 miljoen dollar zou behouden. In alle opzichten leek het erop dat ze met volle kracht door de verschillende stadia van echtscheiding gingen.

Dit leidt ons naar Kim's recente Instagram-post, waarin duidelijk te zien is dat ze een band om haar trouwvinger draagt … aan de juiste hand. Het is niet haar verlovingsring, maar het ziet er wel uit als een trouwring, en fans willen echt weten wat er aan de hand is.

Fans moeten weten wat er aan de hand is

Dit is een enorme deal voor fans. Ze moeten weten wat er aan de hand is, en ondanks het feit dat Kim niets draagt met te veel bling, en de ring zelf afgezwakt en relatief moeilijk te zien is, blijft het een feit dat hij er is, hij is op haar bruiloft ringvinger, en ze willen absoluut een update over de discussies die achter gesloten deuren plaatsvinden.

Kim Kardashian heeft een fortuin verdiend door de intieme details van haar leven te delen met fans over de hele wereld, dus het lijkt wild om te denken dat ze de sappige details nu zou achterhouden.

Fans vulden het commentaargedeelte van haar Instagram-bericht met enthousiaste vragen en veel opwinding, door dingen te posten zoals; "omg ze draagt een trouwring!" en "wow, ze draagt haar ring - is alles weer in orde met Kanye?" Fans raakten nauw betrokken en begonnen te zeggen; "omg, zijn jullie weer bij elkaar?" en "zeg alsjeblieft dat je het uitwerkt, de kinderen verdienen het en huwelijken kosten werk."

Kim Kardashian heeft nog niet gereageerd.

Aanbevolen: