Britney Spears-fans bekritiseren de controleproblemen van Sam Asghari in recente post

Inhoudsopgave:

Britney Spears-fans bekritiseren de controleproblemen van Sam Asghari in recente post
Britney Spears-fans bekritiseren de controleproblemen van Sam Asghari in recente post
Anonim

Britney Spears heeft een enorme aanhang van een aantal zeer loyale, toegewijde fans, en ze zijn overal op Sam Asghari's sociale media-accounts op zoek naar aanwijzingen over haar welzijn. Deze fans zijn ervan overtuigd dat alles en nog wat hij plaatst op de een of andere manier verband houdt met de popster en een hint kan geven over hoe het met Britney gaat.

Fans die vóór dit bericht fouten in het personage van Sam Asghari zagen, luiden nu zeker de noodklok. Hij plaatste een Instagram-video van zichzelf met 2 paarden, en het bijschrift en de inhoud van de video suggereren beide dat hij op een zeer grote manier aan het powertrippen is. Fans willen weten wat dit voor Britney betekent en zijn ervan overtuigd dat dit een weerspiegeling is van hoe Sam zich ook tegenover haar gedraagt.

Sam domineert de paarden

Vanaf het begin van de video lijkt Sam Asghari zijn paarden te domineren. Hij begint door zich tot een van de paarden te wenden en te zeggen; "oke, ga op de foto" terwijl hij met zijn kauwgom knipt en een zeer eigenwijze houding uitstra alt. Iets hierover viel gewoon niet goed bij de fans.

Het werd erger.

Zijn bijschrift was nog verontrustender, en fans vroegen zich serieus af hoe Sam Asghari is als de camera's niet draaien. Naast de toch al twijfelachtige videoclip verscheen een bijschrift dat luidde; "Sommige van mijn beste vrienden zeggen nooit een woord tegen mij ?? @1stphorm"

Natuurlijk zou hij kunnen verwijzen naar de sereniteit die gepaard gaat met omringd zijn door paarden, en dit zou een onschuldige opmerking kunnen zijn over hun vredige aanwezigheid, maar als het op Sam Asghari aankomt, zijn de fans van Britney ervan overtuigd dat er meer is dan op het eerste gezicht lijkt, en dit bijschrift is weliswaar verontrustend voor de meeste kijkers.

Tekens van problemen

Er lijken tekenen van problemen te zijn in dit bericht. Om te beginnen gingen een paar fans naar Asghari's account om commentaar te geven op hoe mager zijn paarden eruit zien, wat leidde tot een hele reeks opmerkingen over het feit of Britney al dan niet hetzelfde niveau van ondervoeding en verwaarlozing door zijn handen had.

Er was ook iets onmiskenbaar griezeligs aan Asghari's persona in deze opname. Hij leek het leuk te vinden om de video zelf te besturen, de paarden te besturen en volledig en volledig de leiding te hebben. Het is duidelijk dat Sam Asghari graag de touwtjes in handen heeft.

Natuurlijk riepen de fans van Britney vragen op over hoe ze wordt behandeld, en ze wezen nogmaals op het feit dat ze gevangen wordt gehouden door Sam Asghari. De theorie dat hij volledig de baas is over haar leven en zeker over haar sociale media-accounts is aangewakkerd door deze video die Sam's schijnbare behoefte aan totale controle weergeeft.

Aanbevolen: