Hoe Madonna de splitsing van Alex Rodriguez en Kate Hudson veroorzaakte

Inhoudsopgave:

Hoe Madonna de splitsing van Alex Rodriguez en Kate Hudson veroorzaakte
Hoe Madonna de splitsing van Alex Rodriguez en Kate Hudson veroorzaakte
Anonim

De vermeende affaire van

Madonna en Alex Rodriguez is een van de meest controversiële affaires met beroemdheden in Hollywood. Het is een van de belangrijkste redenen waarom A-Rod's huwelijk met Cynthia Scurtis eindigde in 2008. Het komt zelfs weer ter sprake in 2021, aangezien de voormalige MLB-speler een rechtszaak aanspant door de broer van zijn ex-vrouw.

Het was echter niet Madonna met wie hij in het openbaar begon te daten direct nadat zijn scheiding van Cynthia was afgerond. Het was Kate Hudson. We zijn er zeker van dat je K-Rod helemaal bent vergeten of tot nu toe niet eens wist dat het een ding was.

Er waren tenslotte nog steeds geruchten over de affaire met Madonna toen Kate en Alex uitgingen. Dus wat gebeurde er precies in de paar maanden dat dit stel uitging?

Hoe was de relatie tussen Kate Hudson en A-Rod?

Kate en Alex ontmoetten elkaar in Miami in november 2008. Ja, hetzelfde jaar dat Alex zich afscheidde van zijn ex-vrouw en naar verluidt met Madonna begon te daten. Kate had het ook net uitgemaakt met hun oude vriend Owen Wilson. Kate en Alex werden flirtend gespot bij de heropening van het Fontainebleau Hotel. Uiteindelijk werd hun relatie bevestigd toen het honkbalseizoen in de lente begon en de roddelbladen Kate in de games van Alex betrapten.

Ondanks dat K-Rod een publieke zaak was, werden de twee nauwelijks samen gefotografeerd. Het zorgde ervoor dat iedereen op een gegeven moment twijfelde aan de authenticiteit van hun relatie. Mensen geloofden pas dat het officieel was toen Kate's moeder Goldie Hawn en stiefvader Kurt Russell met haar naar wedstrijden kwamen om de Yankees aan te moedigen.

Wat was de oorzaak dat ze uit elkaar gingen?

Volgens bronnen dicht bij het ex-koppel hadden Kate en Alex wekenlang veel gevochten voordat ze uit elkaar gingen. Kate's moeder was ook geen fan van Alex' levensstijl. Ze vond hem geen geschikte vaderfiguur voor Kate's zoon. Maar net als bij het huwelijk van Alex werd Madonna opnieuw genoemd als een van de belangrijkste redenen waarom K-Rod niet lukte.

"Kate was boos van jaloezie", zei een bron. "Ze gaf A-Rod drie kansen om te stoppen met Madonna te contacteren. Hoe zou jij je voelen als je nieuwe vriend zijn ex bleef bellen?" De bron voegde eraan toe dat Kate niet 'de andere vrouw' wilde zijn. Madonna begon naar verluidt met Alex te daten nadat ze in 2008 van Guy Ritchie scheidde.

Bronnen in de buurt van Alex beweerden dat de splitsing werd veroorzaakt door Kate's honger naar cameratijd wanneer ze hem kwam zien spelen. Ze zeiden dat ze altijd eiste dat ze voor elke wedstrijd gestyled zou worden, wat de voormalige Yankee afstootte omdat hij zich wilde concentreren op het opbouwen van een langdurige relatie en niet op 'het opbouwen van een profiel'.

We weten zeker dat Alex niet echt een probleem had met het daten van de Oscar-genomineerde vanwege haar populariteit. Kom op, hij is nu verloofd met Jennifer Lopez. Kate en Alex waren gewoon niet voor elkaar bestemd.

Onlangs interviewde Kate's broer Oliver Hudson Alex op zijn podcast Daddy Issues. Ze spraken niet over de relatie, maar Kate onthulde in Watch What Happens Live dat zijn broer haar geen waarschuwing gaf over het interview. Oliver zei dat hij gewoon geen 'nee' wilde krijgen. Interessant…

Aanbevolen: