Hoeveel is de vriend van Britney Spears, Sam Asghari waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is de vriend van Britney Spears, Sam Asghari waard?
Hoeveel is de vriend van Britney Spears, Sam Asghari waard?
Anonim

Als het gaat om Hollywood-relaties, is er een die de laatste tijd veel aandacht krijgt. Britney Spears en Sam Asghari, die sinds 2016 samen zijn, zijn een hot topic geworden nadat het nieuws over Britney's conservatorium meer wijdverspreid was.

Het stel ontmoette elkaar voor het eerst op de set van Brits muziekvideo voor Slumber Party, een leuk feit dat veel fans niet weten! De twee zijn al bijna 5 jaar samen en het is duidelijk geworden dat Sam een rots in de branding is voor Britney.

Voordat hij de popprinses ontmoette, werkte Sam als model en fitnesscoach, en een succesvolle! Dit heeft ertoe geleid dat talloze fans zich afvragen hoeveel Sam Asghari waard is. Dus, waar is zijn vermogen te vergelijken met dat van Britneys? Laten we het uitzoeken!

Hoeveel is Sam Asghari waard?

Britney Spears en haar conservatorium zijn de afgelopen maanden een zwaar onderwerp geweest, en vriend Sam Asghari komt eindelijk aan het woord! Het duo ontmoette elkaar voor het eerst in 2016 nadat ze samenwerkten op de set van Britney's muziekvideo voor Slumber Party, met Tinashe.

De twee zijn sindsdien samen en verslaan de kansen volledig, aangezien het publiek niet dacht dat ze het zouden volhouden met hun leeftijdsverschil van 12 jaar. Ondanks de nee-zeggers is Sam niet alleen loyaal geweest aan Britney, maar is hij ook een rots in de branding voor haar geweest in deze moeilijke tijden.

"Hij is altijd een rots in de branding geweest voor Brtiney tijdens alle ups en downs die ze heeft doorgemaakt sinds ze begonnen te daten", vertelde een bron aan Hollywood Life, waarmee hij bewees dat hij een behoorlijk vriendje is.

Hoewel Sam zijn passie voor fitness heel duidelijk heeft gemaakt, was hij een model voordat hij Spears ontmoette, en een succesvol model! Gelukkig voor de ster heeft zijn werk in de industrie hem in staat gesteld een nettowaarde van $1 miljoen te vergaren.

Hoewel Sam het buitengewoon goed voor zichzelf heeft gedaan, heeft het paar niet alleen een leeftijdsverschil, maar ook een groot verschil als het om geld gaat, aangezien Britney maar liefst 115 miljoen dollar waard is! Ondanks dat ze miljoenen waard zijn en de 'prinses van de pop' worden genoemd, pronkt het paar zelden met hun weelderige levensstijl.

Met 5 jaar verstreken sinds het begin van hun relatie, is het duidelijk geworden dat zowel Britney als Sam een behoorlijk persoonlijk leven leiden,vooral als je bedenkt hoeveel de media berichten nu haar conservatorium. Hoewel de zaken in Britneys voordeel vorderen, lijkt het alsof Sam een boodschap heeft voor Brits vader, die hoofd is van haar conservatorium.

Op 9 februari 2020 ging Sam naar zijn Instagram Stories om een bericht te delen over de situatie waarin hij Jamie Spears, Britneys vader, een "dk" noemde. Fans juichten Sam toe voor zijn standpunt over de juridische strijd van Spears en gingen zelfs zover dat ze het met hem eens waren!

Aanbevolen: