Hoeveel is Kendall Jenners NBA-vriend Devin Booker waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel is Kendall Jenners NBA-vriend Devin Booker waard?
Hoeveel is Kendall Jenners NBA-vriend Devin Booker waard?
Anonim

Als het gaat om de relaties van Kardashian-Jenner, heeft Kendall haar partnerschappen altijd ingehouden. De enige keer dat ze ooit iets over haar relatie heeft gepost, was met een ex-vriendje en Rihanna's huidige baby-papa A$AP Rocky.

Het supermodel is in verband gebracht met veel bekende gezichten, maar heeft nooit iets gezegd. Maar dingen veranderden toen ze naar buiten ging met haar relatie met NBA-basketbalspeler Devin Booker. Kendall houdt immers meer van hoopers dan van rappers.

Hoewel de geruchten in 2019 begonnen en het duidelijk leek dat het model een romantische relatie had met de NBA-ster, werden Kendall en Devin op Valentijnsdag 2021 officieel Instagram. Toen het nieuws zich eenmaal verspreidde, werd het Victoria's Secret-supermodel bekritiseerd omdat hij uitging met de speler van Phoenix Sun, zoals hij ooit met Jordyn Wood's uitging, die een goede band had met de Kardashian-Jenner-familie.

Nu vormen Kendall en Devin een van de duurste koppels die er zijn, hoewel er enige twijfel bestaat over wat Booker eigenlijk waard is.

Houdt Devin Kendall bij?

In het begin hadden de 'KenDolls' geen hoge verwachtingen dat de relatie tussen Kendall en Devin zou duren, omdat ze geen enkele chemie tussen de twee konden zien, wat ertoe leidde dat Kendall zelf de Instagram-post verwijderde.

Terwijl hun eerste verjaardag echter begon, stortten fans zich op de foto's die het paar van elkaar had gedeeld via hun Instagram-verhalen.

De tortelduifjes letten niet op de mening van andere mensen, wat na twee jaar daten heeft bewezen dat hun romance serieus is en dat ze er voor de lange termijn in zitten.

Kendall is al lang een privépersoon en Devin is een van de weinige relaties waar ze open over is geweest. Sinds hun relatie begon, is het paar halsoverkop voor elkaar geweest en hun relatie gaat nog steeds goed.

Het paar verdient veel geld met hun succesvolle carrières, geniet samen van een weelderig leven en is op luxe uitjes gegaan. Aangezien de Kardashian-Jenner-clan bekend staat om hun dromerige, ultra-dure reizen, is het geen verrassing dat het supermodel haar romance over de top wil doorbrengen.

Devin's NBA-carrière leverde hem veel geld op

Als zoon van voormalig basketballer Melvin Booker volgde Devin zijn voetstappen. Op 18-jarige leeftijd werd Booker geselecteerd door de Phoenix Suns in de eerste ronde van de 2015 NBA Draft met de 13e algemene keuze. Toen, twee dagen voor zijn 19e verjaardag, maakte hij zijn debuut in het seizoen 2015-2016.

Booker had slechts één jaar basketbalervaring aan de Universiteit van Kentucky, dus toen hij tekende voor de Phoenix Suns, werd hij de eerste speler in de geschiedenis van de NBA die op 18-jarige leeftijd debuteerde. Niet alleen dat, hij heeft ook de meest lucratieve deal in de geschiedenis van de Phoenix Suns-franchise getekend met een vijfjarig contract ter waarde van $ 158 miljoen.

Na bijna zeven jaar in het team te hebben gezeten, heeft hij verschillende prijzen gewonnen, waaronder een 3× NBA All-Star voor 2020-2022, waarvoor hij onlangs werd bekroond. Zijn uitstekende prestaties maakten hem tot een van de belangrijkste spelers in de ploeg.

Volgens NBC Sports is de shooting guard de 21e best betaalde NBA-speler met een jaarlijkse schatting van $ 31, 650, 600. Zijn vermogen explodeerde in 2018 en niet alleen dat, maar zijn inkomsten zijn ook gestegen.

Hoeveel is de NBA-speler van Phoenix Suns waard?

Kendall's vermogen is al indrukwekkend, maar Devin verdient veel met zijn succesvolle carrière. Volgens meerdere bronnen is het vermogen van Devin Booker $ 50 miljoen. Het koppel is samen $ 100, 000, 000 waard.

Vergeleken met Kendalls ex-vriend Ben Simmons, die ook een NBA-ster is, verdient haar nieuwe schoonheid het driedubbele van zijn loon. Maar zelfs voordat Booker zijn relatie met het model begon, ging het financieel goed met hem.

Vanaf vandaag heeft Devin $ 31, 650, 600 verdiend voor seizoen 2021-2022. Vergeleken met het begin van zijn carrière, waar hij $2.127.840 verdiende voor seizoen 2015-2016, heeft de NBA-speler enorme vooruitgang geboekt, en de verwachting is dat het tegen seizoen 2023-2023 met nog eens $5 miljoen zal toenemen.

Hoewel zijn voornaamste bron van inkomsten afkomstig is uit zijn basketbalcarrière, steunt hij ook grote sportmerken zoals Nike, Foot Locker en Finish Line. Volgens Sports Zion heeft dat hem 6 miljoen dollar extra opgeleverd.

Er komen grote tijden (en verdiensten) aan voor de shooting guard. Zal Booker uiteindelijk het vermogen van zijn vriendin overtreffen? Alleen de tijd zal het leren, maar het is duidelijk dat het machtspaar veel potentieel heeft in hun respectievelijke sectoren.

Aanbevolen: