Framing Britney Spears'-regisseur bespreekt wat er niet in de documentaire is gekomen

Inhoudsopgave:

Framing Britney Spears'-regisseur bespreekt wat er niet in de documentaire is gekomen
Framing Britney Spears'-regisseur bespreekt wat er niet in de documentaire is gekomen
Anonim

Documentaire framing Britney Spears is een opruiend, veelomvattend bewijs van de geschiedenis van het conservatorium van de popster, maar er zijn beelden die de laatste 74 minuten niet haalden.

De nieuwste aflevering in de serie The New York Times Presents, de documentaire behandelt de juridische strijd van Britney Spears' conservatorschap en het incidentele misbruik dat ze heeft ondergaan door bepaalde media, familieleden en vrienden.

Wat bleef er over van de laatste 'Framing Britney Spears' cut?

Directeur Samantha Stark en Senior Story Editor Liz Day bespraken de delen die niet in de documentaire waren opgenomen, "voor tijd of andere uitdagingen."

"Er is zoveel dat we hadden kunnen opnemen als we een tiendelige serie hadden gehad", zei Day in een interview met FX.

Day zei dat ze geïnteresseerd zou zijn geweest om te vertellen hoe Spears' ex-vriend/verloofde en manager Jason Trewick begin 2010 haar co-conservator werd.

“Ik wou dat we dat verder hadden kunnen onderzoeken. Ik denk dat het een heel interessante dynamiek moet zijn geweest om je vriend of je partner ook […] speciale bevoegdheden en beslissingsvermogen te hebben over je persoonlijke leven, 'zei Day.

"Het was moeilijk om [dat] in de film op te nemen, want als je het zo verdoezelt, is het zoiets als 'Wacht, wat'", voegde regisseur Stark eraan toe.

"Er zijn al dit soort schokkende dingen in het verhaal van Britney… er is veel meer over te vertellen," voegde ze eraan toe.

De onzichtbare beelden die de energie van Britney Spears inkapselen

Day legde uit dat ze vanwege de beperkte looptijd geen "veel en heel veel fascinerende beelden" konden opnemen.

“Twee maanden nadat Britney bevallen was van haar tweede kind, nemen de paparazzi deze zeer grafische parvenu van haar over en de reactie van het publiek is gewoon om te lachen,” vervolgde Day.

“Terwijl dat tegenwoordig in veel staten een misdaad zou zijn,” voegde ze eraan toe.

De redacteur wees er vervolgens op dat er een onzichtbare scène is van de MTV-documentaire Britney: For The Record, uitgebracht in 2008, die perfect weergeeft hoe de zangeres zich voelde over de manier waarop ze in de media werd geportretteerd.

De filmmaker vroeg Spears: 'Wil je de sympathie van mensen?' en ze zegt: 'Nee, ik wil geen sympathie van mensen, ik wil gewoon hun begrip en ik wil privacy en ik wil een dag uit, '” zei Day.

Framing Britney Spears streamt op Hulu

Aanbevolen: