Fans geloven niet dat Britney Spears Instagram-post schreef tegen NYT-documentaire

Inhoudsopgave:

Fans geloven niet dat Britney Spears Instagram-post schreef tegen NYT-documentaire
Fans geloven niet dat Britney Spears Instagram-post schreef tegen NYT-documentaire
Anonim

Britney Spears heeft Framing Britney Spears niet gezien, de documentaire die zich verdiept in de geschiedenis van haar conservatorium.

De popster zegt echter dat ze sommige delen ervan heeft gezien en dat haar mening erover niet zo positief was als fans hadden gehoopt.

In een nieuwe Instagram-post zei Spears dat ze "in verlegenheid was gebracht" door de documentaire geregisseerd door Samantha Stark en geproduceerd door Liz Day van The New York Times.

Britney Spears zegt dat ze 'in verlegenheid gebracht' is door 'Britney Spears in de maling te nemen'

"Mijn leven is altijd erg gespeculeerd geweest… bekeken… en echt mijn hele leven beoordeeld!!!" Spears schreef in een nieuwe videopost waarin ze lijkt te dansen op Crazy van Aerosmith.

"Ik heb de documentaire niet bekeken, maar van wat ik ervan heb gezien, schaamde ik me voor het licht dat ze me lieten zien…" vervolgde de zanger, vermoedelijk verwijzend naar Framing Britney Spears.

De nieuwste aflevering in de serie The New York Times Presents, de documentaire gaat in op de juridische strijd van Britney Spears en het incidentele misbruik dat ze heeft ondergaan door bepaalde media, familieleden en vrienden, waaronder haar ex-vriend Justin Timberlake en haar vader en conservator Jamie.

Spears voegde toe: “Ik heb twee weken gehuild en nou …. Ik huil soms nog steeds!!!! Ik doe wat ik kan in mijn eigen spiritualiteit met mezelf om te proberen mijn eigen vreugde … liefde … en geluk te behouden.”

Is het echt Britney die dit schrijft? Fans vragen

Maar fans van de zangeres geloven niet dat ze de controle heeft over haar Instagram-profiel, wat haar belangrijkste manier lijkt te zijn om met haar volgers te communiceren.

Nadat Spears over de documentaire had gepost, waren sommigen ervan overtuigd dat zij niet degene was die dat bijschrift had geschreven.

“Het lijkt erop dat Britney dit niet schrijft”, merkte een fan op.

“DIT IS NIET BRITNEY YALL,” was een andere opmerking.

"Je hebt dit niet getypt omdat je dat niet over de documentaire hebt gezegd", voegde een Instagram-gebruiker eraan toe.

"De documentaire was ONDERSTEUNEND. Is dit echt Britney die schrijft?" een andere fan stemde in.

Fans en activisten van de FreeBritney-beweging staan al een tijdje wantrouwend tegenover de Instagram-activiteit van de zangeres. Haar schijnbaar bizarre posts hebben de vraag doen rijzen of Spears probeert om gecodeerde berichten naar fans te sturen.

Spears zien posten over de documentaire in een negatief daglicht leek haar steun voor de FreeBritney-beweging tegen te spreken.

Eerder dit jaar deelde de zangeres dat ze haar fans steunt die namens haar spreken.

"[Britney] verwelkomt en waardeert de geïnformeerde steun van haar vele fans", lees een verklaring, per advocaat van Spears.

Framing Britney Spears streamt op Hulu

Aanbevolen: