Jamie Lynn Spears getrolled als ze steun toont voor grote zus Britney

Jamie Lynn Spears getrolled als ze steun toont voor grote zus Britney
Jamie Lynn Spears getrolled als ze steun toont voor grote zus Britney
Anonim

Britney Spears' zusje heeft een serieuze blik gekregen nadat ze de ster op sociale media verdedigde.

De zangeres "…Baby One More Time" is deze week wereldwijd trending geweest na de release van de New York Times-documentaire Framing Britney Spears.

Jamie Lynn ging naar haar Instagram-verhaal en plaatste een citaat dat over Britney leek te gaan.

"Iedereen die je ontmoet, vecht tegen een strijd waar je niets vanaf weet. Wees aardig. Altijd", luidde het citaat.

Ze plaatste het later opnieuw en voegde haar eigen woorden toe: "Beste media, probeer de fouten uit je verleden niet te herhalen. Kijk waar dat ons heeft gebracht. Doe het beter."

Jamie Lynn heeft ook het record rechtgezet over recente berichten dat ze aanwezig was bij een virtuele FreeBritney-rally.

Ze schreef: "Een paar media hadden gisteren een vals verhaal over mij die een virtual reality bijwoonde. In feite vertegenwoordigde iemand zichzelf als mij zonder mijn medeweten. Ik hou heel veel van mijn zus, maar ik was me er niet van bewust een rally, en ik was ook niet aanwezig bij een virtuele rally. -JLS."

Maar fans keerden zich tegen de Zoey 101-actrice omdat ze haar popicoonzus ook voor geld 'gebruikte'. Het zorgde ervoor dat de 29-jarige haar commentaarsectie op Instagram uitschakelde.

"Jamie eet al jaren haar geld. Ze is net zo slecht als haar vader", schreef een fan.

"Jamie is een bloedzuiger zoals haar vader en moeder. De hele familie bloedzuigers van Britney de hele tijd," een andere opmerking te lezen.

"Ze is een nutteloze zus. Waarom zou je niet iets doen om je zus te helpen? In plaats van Britney's miljoenen te gebruiken om comfortabel te leven en Telsa's te kopen," viel een derde in.

"Precies. Ze is helemaal geen ondersteunende zus. De hele familie gebruikt Britney voor financieel gewin, " beaamt een vierde.

Het komt nadat Britney-fans eisten dat de ervaren journalist Diane Sawyer zich bij haar verontschuldigde. Framing Britney Spears werd afgelopen vrijdag in de VS uitgezonden.

De exposé verkent de donkere kant van de roem van de 39-jarige zangeres. Van haar opkomst als een Zuid-meisje in een klein stadje, tot haar wereldoverheersing door popprinses.

Kijkers zien dan de ondergang van de Grammy-winnaar. We volgen de hartverscheurende ineenstorting van de zangeres in 2007 en het controversiële 13-jarige conservatorschap van haar vader Jamie.

De documentaire wierp ook een licht op de FreeBritney-beweging.

Sawyer, 75, interviewde Britney in 2003, na haar zeer openbare breuk met mede-tienerster Justin Timberlake.

Sawyer speelde een clip van Maryland's First Lady Kendall Erlich en zei dat "als ze de kans had om Britney Spears neer te schieten, ze dat zou doen."

Elrich verontschuldigde zich later voor de schandalige uitspraak.

De ervaren journaliste Diane leek de harde en schokkende verklaring echter voorzichtig te rechtvaardigen. Bijna implicerend dat de "onthullende" kleding van de hitmaker een "slechte invloed" op kinderen had.

Aanbevolen: