Jamie Lynn Spears vecht terug nadat grote zus Britney haar een 'uitschotpersoon' noemt

Inhoudsopgave:

Jamie Lynn Spears vecht terug nadat grote zus Britney haar een 'uitschotpersoon' noemt
Jamie Lynn Spears vecht terug nadat grote zus Britney haar een 'uitschotpersoon' noemt
Anonim

Jamie Lynn Spears lijkt zichzelf te hebben verdedigd nadat haar zus Britney Spears haar eerder deze week had neergeschoten. Jamie Lynn verscheen op Nightline om haar nieuwe boek "Things I Never Said" te promoten.

De voormalige Zoey 101-actrice plaatste een zwarte foto met witte letters met de tekst: "Niemand vernietigt je naam meer dan iemand die bang is dat je mensen de waarheid vertelt."

Haar mysterieuze bericht werd op haar Instagram-verhaal gevolgd door een foto van de omslag van een nummer van People waarin een verhaal stond over de 30-jarige actrice. Het bijschrift ernaast met de tekst: "Jamie Lynn Spears: 'Ik wil mijn verhaal vertellen.'"

Jamie Lynn beweerde dat Britney Spears haar bedreigde met een mes

Jamie Lynn Spears Black Background Cryptic Instagram Post
Jamie Lynn Spears Black Background Cryptic Instagram Post

Deze week maakte Jamie Lynn Spears een aantal ernstige beschuldigingen tegen oudere zus Britney. In haar interview op Nightline beweerde Jamie Lynn dat Britney het paar ooit in een kamer opsloot en haar achtervolgde met een mes.

In haar boek beschreef Jamie Lynn het gedrag van haar zus als "onregelmatig, paranoïde en spiraalsgewijs".

Britney Spears noemde Jamie Lynn een 'uitschotpersoon'

Jamie Lynn Spears huilt, zegt dat de relatie met zuster Britney "ingewikkeld" is
Jamie Lynn Spears huilt, zegt dat de relatie met zuster Britney "ingewikkeld" is

In reactie schreef Britney, 40, op Instagram: “Jamie Lynn.. gefeliciteerd schat! Je bent naar een heel nieuw niveau van LAAG gedaald.. Ik ben nog nooit met een mes om je heen geweest of zou ik denk er zelfs maar aan zoiets te doen !!!"

"Het enige mes waarmee ik je ooit thuis heb gezien, was het snijden van de grootste stukken pompoen die ik ooit in mijn leven heb gezien en het was veel te groot voor mij om te snijden… Dus stop alsjeblieft met deze gekke leugens voor de Hollywood-boeken !!!"

"NU en alleen NU weet ik dat alleen een uitschot zulke dingen over iemand zou verzinnen… Ik ben eigenlijk erg in de war dat jij dat verzint, want het is echt helemaal niet zoals jij!!!" de Grammy winnende zanger schreef.

Ze ging verder: "In de buurt van de kinderen ???? Jamie Lynn, serieus ??? Kom op !!! Gefeliciteerd met het introduceren van je oudere zus met het concept om LAAG … LAGER … LAAGST te worden … omdat je daarmee wint een, schat !!!"

Jamie Lynn beweert dat ze bang was voor Britney

De schokkende bewering over een mes werd onthuld tijdens een interview met Juju Chang op woensdag Nightline.

Toen hij verder over het vermeende incident sprak, voegde Jamie Lynn eraan toe: "Ik was bang. Dat was een moment dat ik had. Ik was ook bang om echt iets te zeggen omdat ik niemand van streek wilde maken, maar ik was ook bang zo overstuur dat ze zich niet veilig voelde."

Britney Spears verdedigde zichzelf

In de Twitter-post ontkende Britney ooit zoveel in de buurt van haar zus te zijn geweest. "Mijn zus zei dat mijn gedrag uit de hand liep. Ze was toen 15 jaar geleden nooit veel bij me in de buurt… dus waarom praat ze daar dan over, tenzij ze een boek op mijn kosten wil verkopen ??? ECHT?"

Britney onthulde dat ze "het interview bekeek met 104 graden koorts". En het was "eigenlijk wel leuk om zo'n hoge koorts te hebben omdat ik me moest overgeven aan het niet schelen."

"Het gaat goed vandaag, ik heb alleen pijn en de koorts heeft mijn hoofd extreem gevoelig gemaakt !!!! Ik kon ook mijn eigen lichaam niet eens aanraken … mijn huid was te gevoelig ", de "Stronger" zanger schreef online.

Britney Spears wil niets te maken hebben met zus Jamie Lynn

Jamie Lynn Spears huilt, zegt dat relatie met zus Britney 'ingewikkeld' is
Jamie Lynn Spears huilt, zegt dat relatie met zus Britney 'ingewikkeld' is

Britney leek ook elke hoop op een verzoening met haar jongere zus te verdrijven in haar verhitte schriftelijke reactie. Ze legde fans ook uit waarom ze boos was dat Jamie Lynn optrad tijdens een eerbetoon aan haar.

Ze schreef op Instagram: "Ik weet dat het voor de meeste mensen misschien gek klinkt, maar ik heb veel van mijn liedjes geschreven en mijn zus was de baby. [Jamie Lynn] hoefde nooit ergens voor te werken. Alles werd haar altijd gegeven !!!!… Als je mij was, zou je kunnen begrijpen dat je 13 jaar vroeg om remixen voor een kleine show en op tournees !!!!…"

Britney Spears Jamie Lynn Spears Lynn Spears Moeder Zus Bruiloft
Britney Spears Jamie Lynn Spears Lynn Spears Moeder Zus Bruiloft

"13 jaar later wijzen ze me aan als de MOEDER VAN ALLES … hart van goud … Britney zit daar en ziet een uitvoering van 15 minuten van alles wat ik ooit heb gewild … Maar kijk, ik was altijd de grotere persoon."

Ze ging verder met het vernietigen van haar hele familie, inclusief moeder Lynn en haar vader/voormalig conservatorium Jamie, die "allen het DOEN en ME SPELEN" terwijl ze "daar zat en het nam."

Aanbevolen: