Miley Cyrus toont steun voor FreeBritney-beweging ondanks dat Spears haar afwijst

Miley Cyrus toont steun voor FreeBritney-beweging ondanks dat Spears haar afwijst
Miley Cyrus toont steun voor FreeBritney-beweging ondanks dat Spears haar afwijst
Anonim

Miley Cyrus sprak zondag tijdens een concert haar steun uit voor de "Free Britney Spears"-beweging.

De zangeres "Wrecking Ball" trad op in de Ayu Dayclub voor Resorts World Las Vegas. Cyrus schreeuwde Spears uit tijdens een uitvoering van haar single "Party in the U. S. A."

De 28-jarige voegde de slogan toe in plaats van de tekst van haar hit uit 2009 en zong: De taximan zette de radio aan, hij draaide zich naar mij om en zei: 'Bevrijd Britney, vrij Britney!' juichen van het publiek bij het debuut van de locatie, meldde TMZ.

Het originele nummer verwijst naar Jay-Z met de regel: "Toen zette de taxichauffeur de radio aan en er was een nummer van Jay-Z."

Cyrus zei over de lyrische verandering in haar optreden op 4 juli: 'We houden van Jay-Z, maar we moeten deze b bevrijden! Ik ben er verdomme van gestrest!'

De verwijzing van Cyrus komt nadat Spears een verklaring aan de rechtbank heeft afgelegd over haar persoonlijke beproevingen onder de beperkingen van het conservatorium waar ze onder v alt.

Miley's vocale ondersteuning van Spears komt nadat de zangeres "Oops…I Did It Again" de inwoner van Franklin, Tennessee, in de schaduw leek te staan.

In haar vernietigende getuigenis voor de rechtbank legde Spears uit dat er sprake was van een generatievooroordeel en dubbele standaard die ze vond onder de voorwaarden van haar conservatorschap.

Ze zei: "Mijn vader en iedereen die betrokken is bij dit conservatorium, en mijn management dat een grote rol speelde bij het straffen van mij… ze zouden in de gevangenis moeten zitten."

Spears vervolgde: "Hun wrede tactiek werkt voor Miley Cyrus terwijl ze op joints en het podium rookt bij de VMA's. Er wordt deze generatie nooit iets gedaan voor het doen van verkeerde dingen."

Spears verscheen voor het eerst voor een rechtbank in Los Angeles in de 13-jarige geschiedenis van het conservatorium, dat werd ingevoerd tijdens de ineenstorting van de zanger in 2007.

"Ik wil gewoon mijn leven terug", zei Spears. "En het is 13 jaar geleden. En het is genoeg. Het is lang geleden dat ik mijn geld in bezit had. En het is mijn wens en mijn droom om dit allemaal te beëindigen zonder getest te worden."

De 39-jarige popster onthulde ook dat ze wilde trouwen en meer kinderen wilde krijgen.

Spears beweerde dat haar conservatoren – waaronder haar vader Jamie Spears – haar daarvan weerhouden door haar haar spira altje niet te laten verwijderen.

Britney verscheen op 23 juni voor de rechtbank en eiste dat haar vader - die als haar conservator heeft opgetreden om haar persoonlijke en zakelijke aangelegenheden te regelen - in de gevangenis moet worden gezet.

De zangeres van "Sometimes" zei hartstochtelijk: "Ik zou graag progressief vooruit willen gaan en ik wil de echte deal hebben, ik wil kunnen trouwen en een baby krijgen. Ik kreeg op dit moment in het conservatorium te horen dat ik niet kan trouwen of een baby kan krijgen, ik heb nu een (spira altje) in mezelf, dus ik word niet zwanger."

Aanbevolen: