Britney Spears zegt dat haar verloving met Sam Asghari 'veel te laat' was

Inhoudsopgave:

Britney Spears zegt dat haar verloving met Sam Asghari 'veel te laat' was
Britney Spears zegt dat haar verloving met Sam Asghari 'veel te laat' was
Anonim

Dagen nadat haar vriend werd gefotografeerd op zoek naar een verlovingsring, kondigde popicoon Britney Spears haar verloving aan met Sam Asghari, haar partner van meer dan vier jaar. Terwijl het nieuws een lawine van felicitaties van haar fans en andere beroemdheden veroorzaakte, drongen anderen er bij Britney op aan om haar verloofde een huwelijkscontract te laten tekenen en haar fortuin veilig te stellen.

Nadat Britney haar nieuwe diamanten ring in een Instagram-video had laten zien, ging Britney naar sociale media om te gutsen over haar vriend die verloofde is geworden, die van beroep een personal trainer is. Sam Asghari was onlangs te zien in een Men's He alth Magazine-spread, en Spears deelde er een foto van, pronkend met haar toekomstige echtgenoot.

Britney over haar 'achterstallige' voorstel

De zangeres plaatste een shirtloze foto van de 27-jarige uit het tijdschrift en vertelde hoe blij de verloving haar had gemaakt.

“Woorden kunnen niet eens zeggen hoe geschokt ik ben…” Spears deelde in haar bijschrift en voegde eraan toe: “Jeetje, hoewel de klootzak veel te laat was!!!”

Britney deelde toen dat het voorstel van Sam "het wachten zeker waard was" en uitte ze haar opwinding over het feit dat ze "gezegend" was.

“Ja wereld … die mooie verdomde man op die foto is van MIJ!!! Ik ben zo gezegend dat het krankzinnig is!!!!” schreef Spears.

Britney en Sam ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van de videoclip van de zangeres voor Slumber Party en zijn sindsdien onafscheidelijk. Hij was eigenlijk haar liefdesbelang in de muziekvideo, wat passend is omdat ze kort daarna met elkaar begonnen te daten.

Sam was ook te zien in de populaire muziekvideo voor Fifth Harmony's Work From Home en is een enorme fitnessliefhebber. Hij deelt regelmatig zijn fitnessroutines en trainingsvideo's en heeft Britney aangemoedigd om haar trainingen bij te houden. Asghari heeft eerder ook met modelleren gewerkt.

De personal trainer heeft vaak aangegeven in de toekomst te willen trouwen en kinderen te krijgen met Spears. Hij is vocaal over hun relatie, ondanks het 13-jarige leeftijdsverschil tussen hen. Het is zelden een factor geweest in hun relatie, die het paar liever verborgen houdt.

Er zijn bijna 5 jaar verstreken sinds ze begonnen te daten, en Sam is Britney's rots in de branding geweest in de FreeBritney-beweging en tijdens haar beproevingen als conservatorium. Nu het paar verloofd is, beginnen ze vermoedelijk met het plannen van hun grote dag! De fans van Britney kunnen niet wachten om haar binnenkort als bruid te zien.

Aanbevolen: