Britney Spears-fans speculeren dat ze 'zwaar medicinaal' wordt na een vreemde selfie

Britney Spears-fans speculeren dat ze 'zwaar medicinaal' wordt na een vreemde selfie
Britney Spears-fans speculeren dat ze 'zwaar medicinaal' wordt na een vreemde selfie
Anonim

Britney Spears fans blijven zich zorgen maken over de geestelijke gezondheid van de zangeres nadat de popster weer een bizarre selfie deelde.

Op woensdag plaatste ze wat nu haar kenmerkende selfie is geworden. De artiest "…Baby One More Time" droeg een blouse met bloemen, zware eyeliner en rommelige extensions. Dezelfde pose is te zien in haar Instagram-feed.

Ze leek te zinspelen op een aankomend project genaamd 'Just A Touch of Rose', terwijl ze schijnbaar een aanstaande Netflix-documentaire over haar erkende.

Na de release van de Framing Britney Spears-documentaire en de voortdurende FreeBritney-beweging, zijn fans detective geworden op het vreemde Instagram-account van de 39-jarige. Spears-fans zijn wanhopig op zoek naar aanwijzingen over haar welzijn.

"Nog een foto van de shoot die ik deed voor Just A Touch Of Rose!!! Rood is nog steeds in beweging… komt binnenkort naar theaters bij jou in de buurt…. KIDDING!!!!" schreef ze.

Velen waren ervan overtuigd dat ze subtiel de aanstaande Netflix-special die begin deze week werd aangekondigd, op een subtiele manier erkende. Het platform is bekend geworden door zijn rode logo.

Dit is niet de eerste keer dat ze het "Rose"-gerelateerde project noemt. De moeder van twee sprak er in augustus voor het eerst over. Maar de vermelding van "in theaters" en het gebruik van rozenemoji heeft velen ervan overtuigd dat ze zich op subtiele manieren begint uit te spreken over het conservatorium.

Maar veel Britney-fans denken dat ze wordt "gecontroleerd" door haar begeleiders.

"Ik denk dat ze haar gewoon zwaar medicatie geven en dan foto's van haar maken, deze arme vrouw ziet er niet goed uit", schreef een fan.

"Ze is dood achter de ogen. Deze vrouw heeft geen ander 'project' nodig, ze heeft serieuze hulp nodig", voegde een tweede eraan toe.

"Ze heeft vast een hele kledingkast vol met die tops en shorts. Het is alles wat ze tegenwoordig draagt. Het is zo verontrustend om te zien. Misschien is dat alles wat ze haar laten dragen," viel een derde in.

De ongeautoriseerde documentaire getiteld: The New York Times Presents Framing Britney Spears, onderzoekt de voortdurende juridische strijd van de 39-jarige Grammy-winnaar over haar 13 conservatorschap.

Nadat Britney in 2007 instortte, verloor ze de voogdij over haar twee zonen en werd ze onder curatele gesteld van Jamie en een advocaat genaamd Andrew Wallet.

Haar vader Jamie, 68, is sinds 2008 de conservator van Britney, toen hij de controle over haar zakelijke aangelegenheden overnam.

De voormalige popprinses heeft gevochten om controle over haar eigen financiën te krijgen en weigert opnieuw op te treden totdat haar vader is verwijderd.

De nieuwe film, werd geregisseerd door Samantha Stark en geproduceerd door The New York Times.

Aanbevolen: