Popzangers die zwaar werden geïnspireerd door Britney Spears

Inhoudsopgave:

Popzangers die zwaar werden geïnspireerd door Britney Spears
Popzangers die zwaar werden geïnspireerd door Britney Spears
Anonim

Britney Spears is gemakkelijk een van de grootste namen in de popmuziek! De ster bevestigde haar status als 'popprinses' in de jaren 90 nadat ze had bewezen een behoorlijke entertainer te zijn, iets wat ze al geruime tijd deed. Nadat ze in de jaren 2000 had geregeerd, kwam Britney's carrière tot stilstand toen ze in 2008 aan haar conservatorium begon. Sindsdien heeft Britney een stap terug gedaan van optreden in Vegas, albums uitbrengen en op tv-shows verschijnen, maar fans willen haar om weer in de schijnwerpers te staan, net als veel van de artiesten voor wie ze de weg vrijmaakte.

Terwijl nieuwe popnamen in de industrie opkomen, van Ariana Grande, helemaal tot Miley Cyrus, blijft Britney's erfenis intact, aangezien de popdames van vandaag beweren dat Spears hun grootste invloed was. Dus, wie heeft de popprinses nog meer beïnvloed? Laten we het uitzoeken!

10 Kesha

Voordat Kesha zelf een popster was, was en is ze nog steeds een songwriter! Hoewel ze Britney Spears enorm heeft geprezen en beweert dat haar werk Keshas zeker heeft beïnvloed, is de zangeres niet alleen een fan, maar heeft ze zelfs voor Spears geschreven!

Kesha schreef 'Till The World Ends', een hit van Britney's album Femme Fatale. Kesha was later te zien op de remix, een samenwerking waarvan ze zegt dat ze haar in staat stelde het nummer te schrijven en uit te voeren alsof ze "bezeten" was door Britney zelf.

9 Selena Gomez

Selena Gomez heeft bewezen een echte popster te zijn! Na haar Disney-dagen merkte Selena dat ze bovenaan de hitlijsten stond met een reeks singles. Pas in 2019 scoorde Gomez haar eerste Billboard Hot 100 met 'Lose You To Love Me'.

Als het gaat om haar muzikale stijl en natuurlijk haar kostuums op het podium, onthulde Selena dat Britney Spears haar grootste invloed was, samen met Taylor Swift, met wie Selena heel dichtbij is.

8 Ariana Grande

Ariana Grande domineert momenteel de hitlijsten, en terecht! Na het scoren van haar eerste Hot 100 nummer één in 2019, heeft Ariana sindsdien enkele van haar grootste successen gezien in de afgelopen jaren. Voordat ze de popprinses van vandaag was, onthulde Ari dat haar grootste invloed in de muziek, behalve Mariah Carey, absoluut Britney Spears was.

Tijdens haar tijd op Victorious plaatste Ariana Grande video's op haar YouTube-kanaal om impressies van beroemdheden te maken, en Britney Spears was altijd een van haar beste, aangezien ze zo'n fan van haar is! Hoewel Ari een grote fan is, leek Britney niet erg onder de indruk van haar indruk op The Jimmy Fallon Show, waarbij ze beweerde dat ze "beter had gehoord". Au!

7 Dua Lipa

Dua Lipa is zeker 'Levitating' naar de top van de hitlijsten! De zangeres heeft enorm veel succes in de muziekindustrie na haar eerste single 'New Rules'. Terwijl ze haar Grammy's inzamelt en shows uitverkocht, maakte Dua duidelijk dat ze Britney te danken heeft.

De zangeres had een enorme invloed op Dua, die duidelijk heeft gemaakt dat ze om te beginnen een grote Britney Spears-fan is, zo erg dat Dua Lipa nogal luidruchtig was over de FreeBritney-beweging waarbij Brits conservatorium betrokken was.

6 Miley Cyrus

Als het op Miley Cyrus aankomt, is er echt geen geheim dat Britney Spears alles was voor Miley! De Disney-ster keek altijd op naar de zangeres "Oops I Did It Again", en haar werkcatalogus is daar het bewijs van.

Naast het uitreiken van haar prijzen en het praten met Britney, heeft Miley ook enorme steun getoond voor de FreeBritney-beweging. Cyrus, die zich al jaren zeker uitspreekt over het Britse conservatorium, zal voor niets stoppen totdat haar idool weer vrij is.

5 Paris Hilton

Paris Hilton en Britney Spears waren de 'it'-meisjes in het midden van de jaren 2000 en bepaalden de popcultuur zoals we die kenden. Nou, naast hun vriendschap, heeft Hilton uitgedrukt hoeveel Britney's muziek haar heeft beïnvloed en geïnspireerd om ook muziek na te streven.

Paris bracht niet alleen zelf een popalbum uit, met haar eerste single 'Stars Are Blind', maar ze is nu een van de grootste DJ's ter wereld!

4 Hilary Duff

Hilary Duff was nog een andere grote deal in de jaren 2000, vooral als het ging om haar tijd om te verschijnen op Lizzie McGuire. Naast acteren had Duff een behoorlijk succesvolle carrière in de muziek, en dat is allemaal te danken aan Spears.

Hilary heeft haar liefde voor Britney uitgedrukt, Brit haar "icoon" genoemd en onthuld hoe groot een fan van haar was en is. "Ik wilde Brintey Spears zijn" vertelde Duff onlangs in een interview, waarbij fans van zowel Hilary's als Britney's de twee vroegen om samen te werken!

3 Ava Max

Ava Max wordt de laatste tijd behoorlijk vergeleken met Lady Gaga, maar de zangeres onthulde dat ze dacht dat het publiek haar meer zou associëren met Mariah Carey dan met wie dan ook.

Hoewel er enige verwarring was onder fans, is er geen verwarring als het gaat om Ava's bewondering voor Britney Spears. "Ik hou van haar als popster en wil het beste voor haar!" zei Max tijdens een recent interview.

2 Lady Gaga

Lady Gaga verandert gemakkelijk de popmuziek zoals we die kennen, vooral na haar laatste album, Chromatica. Als het gaat om Gaga's invloeden in de muziek, staat Britney absoluut bovenaan haar lijst.

Lady Gaga heeft niet alleen haar liefde voor Spears en haar werk vanaf dag één duidelijk gemaakt, ze heeft ook muziek voor haar geschreven. Terwijl Brit "Telephone" doorgaf, was het nummer oorspronkelijk geschreven voor Britney voordat het werd opgenomen door Gaga en Beyonce.

1 Charlie XCX

Charli XCX looft Britney Spears voor haar succes in de muziekindustrie! Als het gaat om haar bewondering voor de zangeres, onthulde Charli dat ze verliefd werd op Britney nadat ze voor het eerst de videoclip voor "Baby One More Time" had gezien.

Vandaag is Charli niet alleen een succesvolle muzikant, maar schrijft ze ook muziek voor haar idool, Britney Spears! Over volledige cirkel gesproken.

Aanbevolen: