Fans noemen Madonna 'Kardasha' na het zien van deze vreemde video

Inhoudsopgave:

Fans noemen Madonna 'Kardasha' na het zien van deze vreemde video
Fans noemen Madonna 'Kardasha' na het zien van deze vreemde video
Anonim

In een duidelijk overdreven, overbewerkte post deed Madonna alsof ze geen idee had hoe schandalig ze eruitzag, terwijl ze een show gaf voor haar 15,7 miljoen Instagram-volgers, en plaagde ze met nieuws over aankomend entertainment dat ze op het punt staat af te ronden.

Madonna's video was enorm bewerkt - zo erg zelfs dat vrijwel geen van haar functies zelfs maar in de verste verte op haar leek. Sterker nog, als dit niet op haar account was gepost, zou het niet duidelijk zijn wie deze persoon was.

Misschien is het grappigste van de hele beproeving dat fans haar onmiddellijk begonnen te vergelijken met Karen Kardasha, aangezien ze zo 'verzonnen' was en haar gelaatstrekken zo zwaar bewerkt en verzadigd waren met make-up! Het is duidelijk dat Kardasha echt naam heeft gemaakt als het gaat om kunstmatige, overdreven cosmetica en gezichtsoperaties, en ze lijkt griezelig veel op hoe Madonna's enorm overdreven video eruit ziet.

Madonna's Meme

Madonna wilde haar fans op afstand vermaken, en dat deed ze ooit! Het is moeilijk om vast te stellen welk deel hiervan het grappigst was, maar de massieve lippen en beugels leidden af, net als de extra grote wimpers en felroze oogschaduw. Het is gemakkelijk om te zien hoe de Kardasha-referenties begonnen binnen te sluipen, aangezien dit in wezen een overdreven gedramatiseerde versie was van wat het echte leven eigenlijk is, voor de meeste mensen.

In haar bijschrift schreef ze; "Liefde Au Natural verzenden……?" en fans stemden af om de hilarische weergave van overdreven humor voor hun ogen te zien ontvouwen.

Madonna leende haar stem aan de video en verklaarde dat het enige tijd geleden is dat ze 'direct contact heeft gemaakt met vrienden en volgers', en zei verder dat haar haar waarschijnlijk een puinhoop is omdat er weinig licht is in de Na wat tijd te hebben besteed aan het zinspelen op een project dat in de maak is, verklaarde ze stoutmoedig dat het waar was en vertelde ze fans om af te stemmen op iets "fantastisch" dat "binnenkort komt"."

Madonna Kardasha staat in de spotlight

Madonna's theatrale capriolen zijn gemist, en deze dosis puur voor de lol dramatische elementen is alles wat fans op dit moment van Madonna nodig hebben. Nadat ze dit had gezien, zou ze gemakkelijk Karen Kardasha's persoonlijke dubbelganger kunnen zijn.

Haar Instagram-pagina werd onmiddellijk overspoeld met fanfare, en fans waren er snel bij om te zeggen dat haar nep-look zo sterk leek op het beeld dat Karen Kardasha presenteert via al haar selfies en social media-optredens. De Karen Kardasha-vergelijking stond snel centraal in de commentarensectie met fans die dingen schreven zoals; "Madonna 'Kardasha", "Madonna de Karen Kardasha???❤️❤️" en "Karen Kardasha's Twin heeft Madonna's account overgenomen." Een fan kon het niet onderscheiden en wilde dat ook niet, dus schreef ze: "Kardasha, Kardashian, het is allemaal hetzelfde, ze zijn allebei zo nep!".

Aanbevolen: