Fans zien vreemde details in een video van John Mulaney en Olivia Munn

Inhoudsopgave:

Fans zien vreemde details in een video van John Mulaney en Olivia Munn
Fans zien vreemde details in een video van John Mulaney en Olivia Munn
Anonim

Na het nieuws over Jonh Mulaney en Olivia Munn die vorige week een baby verwachtten, werd het stel constant in de gaten gehouden.

Een recente video van een zichtbaar zwangere Munn met Mulaney wekte enige bezorgdheid omdat het paar in twee verschillende auto's lijkt te rijden.

De recente video van John Mulaney en Olivia Munn heeft fans aan het praten gebracht

Een video gepost door The Daily Mail toont het stel samen in New York City terwijl ze wachten op een auto.

Munn stapte in een auto, Mulaney wacht op een andere nadat hij wat van zijn spullen in de eerste auto heeft gestopt. Hoewel dit kan worden verklaard omdat ze voor de dag elk hun eigen weg gaan, waren sommige fans verbaasd over de situatie en speculeerden ze dat het paar niet echt samen is.

"Verward over de afzonderlijke autosituatie", schreef een persoon op de roddelpagina van beroemdheden @deux.discussion.

"kijkt door de reacties om te zien of iemand anders dat is opgevallen! Ze zijn absoluut niet samen!" was nog een opmerking.

"ga je waarschijnlijk naar een andere plaats? Ze plaatste vandaag een foto van de brunch in haar stories en hij was duidelijk niet uitgenodigd lol," bood een fan aan.

Anderen hebben de video opnieuw bekeken om te proberen de dynamiek ervan te begrijpen.

"maar de auto wachtte, terwijl hij buiten de auto aan het telefoneren was alsof hij instapte. Idk, het was gewoon raar voor mij", zei een persoon.

"ok je hebt me deze erg saaie video opnieuw laten kijken lol. Om een of andere reden dacht ik dat de auto waarin ze stapte links was en hij op de zijne wachtte. Maar ja, het lijkt erop dat hij zijn spullen in de eerste auto stopte, de de video v alt een paar keer weg en hij belandt met zijn spullen in een aparte auto. Dus ja, ik denk dat dat een beetje vreemd was, "antwoordde een ander.

John Mulaney gutste over zijn romantiek met Olivia Munn

Wat de autosituatie ook is, het lijkt erop dat Mulaney erg blij is met Munn. De komiek heeft zijn nieuwe relatie met de actrice op Late Night with Seth Meyers geopend, ook over zijn nieuwe stand-upshow en zijn strijd tegen verslaving.

"Ik heb hier veel in gestopt… Is het nu september? Ik ging in september naar de afkickkliniek, ik kwam uit in oktober, ik verliet mijn huis van mijn ex-vrouw," zei hij.

"Toen ging ik in de lente naar Los Angeles en ontmoette en begon een geweldige vrouw genaamd Olivia te daten," vervolgde hij.

Mulaney legde verder uit: "Ik kreeg een relatie die heel mooi was met een ongelooflijk iemand."

"Ze hield mijn hand een beetje vast [door alles heen]. En we krijgen samen een baby. Ik was nerveus toen ik op het punt stond het nieuws te vertellen!"

Aanbevolen: