Fans noemen Hilary Swank om deze reden een 'Enigma' in Hollywood

Inhoudsopgave:

Fans noemen Hilary Swank om deze reden een 'Enigma' in Hollywood
Fans noemen Hilary Swank om deze reden een 'Enigma' in Hollywood
Anonim

Hoewel Hilary Swank niet constant de krantenkoppen (of drama) ha alt in Hollywood, kan bijna iedereen, fan of niet, een film noemen waarin ze heeft gespeeld. Niet alleen dat, maar de meeste mensen genieten ook van haar uitvoeringen, en ze is lang niet zo vaak het onderwerp geweest van harde kritiek als verschillende leeftijdsgenoten.

Maar fans zeggen dat er iets speciaals aan Hilary is, naast haar acteervermogen, dat haar tot een enigma in Hollywood maakt. Het komt allemaal neer op wat ze heeft gedaan, en echt, wie ze is.

Hilary heeft een lange weg afgelegd in de film

Fans wijzen erop dat Hilary veel heeft bereikt en dat ze niet een van die instant celebs is zoals andere Hollywood-gezichten. In het begin van haar carrière nam ze creatieve kansen die uiteindelijk vruchten afwierpen. Ze begon misschien in een rol die slechts $ 3.000 betaalde en haar toch een Academy Award opleverde, maar Hilary ging daarna zeker plaatsen.

Een klein deel was misschien haar intrede in Hollywood, maar wat Hilary daarna deed, trok echt de aandacht. En het is de reden waarom fans zeggen dat ze echt uniek en indrukwekkend is als actrice.

Hilary Swank's bereik is haar grootste prestatie

Als ik terugdenk aan alle films waarin Hilary speelde (of zelfs een ondersteunende rol had), zijn ze behoorlijk divers. Dat is volgens fans de reden waarom Hilary een raadsel is: ze kan alles, kan iedereen portretteren en veel lofbetuigingen verdienen voor het uiteindelijke resultaat op het grote scherm.

Haar rol in 'Million Dollar Baby' was intens, en Hilary zette haar helemaal in de rol, en liep zelfs een blessure op waardoor ze zich afvroeg of ze door kon gaan. Maar ze deed het, en de film is nu een belangrijk onderdeel van haar cv.

Dus hoewel fans het erover eens zijn dat ze "een van de vreemdste carrières in Hollywood ooit" heeft gehad, is het ook een van de meest verbazingwekkende. Ze heeft zoveel verschillende, intrigerende, intense, fysieke en emotionele rollen gespeeld, en ze blonk in allemaal uit. Maar dat leidt tot een probleem, zeggen fans.

Fans denken dat Hollywood Hilary niet aankan

Helaas voor Swank, zeggen fans, weet Hollywood gewoon niet hoe ze met haar om moeten gaan. Door haar onconventionele uiterlijk en gebrek aan oneliners -- ze is een zeer gewaardeerde en serieuze actrice versus een grappenmaker -- is ze heel anders.

En de industrie weet gewoon niet hoe ze moet inspelen op het 'type' van Hilary, suggereren fans, waarbij ze opmerken dat ze 'er gewoon niet bij past'. Toch is ze in talloze films gegoten (en episch opgevoerd), van het spelen van een transman (iets dat vandaag zeker niet zou gebeuren) tot een vechter tot een astronaut.

Het klopt niet, ergo de titel van "enigma."

Sommigen zeggen dat Hilary op een paar manieren tekortschiet

Sommige tegenstanders suggereren dat Hilary niet zo geweldig is als andere, meer uitbundige, fans lijken te denken. Ze wijzen erop dat ze "meer Oscars heeft dan Al Pacino", maar dat ze niet in meer dan een handvol fatsoenlijke films heeft gespeeld.

Verder, zeggen ze, was haar carrière gewoon niet zo interessant, afgezien van een paar hoogtepunten (IE die waar ze prijzen verdiende). Anderen suggereren echter dat het niet de schuld van Hilary is, en duiken dieper in waarom ze een raadsel is en hoe.

Swank "ongelooflijk getalenteerd", suggereert een fan, "ze heeft moeite gehad om het juiste materiaal te vinden dat bij haar capaciteiten past", wat zou kunnen verklaren waarom sommige van haar films het uit het park sloegen, terwijl andere minder zijn -bekend en doe haar geen recht.

Een andere fan was het ermee eens en merkte op: "Swank's kansen zijn in rare uitbarstingen gekomen", wat logisch is gezien de hiaten tussen haar rollen en haar schijnbare verdwijning uit Hollywood.

Wat gaat Hilary Swank nu doen?

Sommige fans speculeren dat Hilary wat kieskeurig is geweest over haar projecten, omdat ze haar sterke punten kent. De algemene consensus is dat ze niet op jacht is naar prijzen, maar eerder probeert goed werk te leveren aan projecten die voor haar capaciteiten werken.

Het is heel goed mogelijk dat, zoals fans hopen, Hilary "een van die statige, sterke oudere actrices" zal zijn die een "enorme tweede wind krijgen in de derde act van haar carrière". Eerlijk gezegd hopen fans erop -- en Hollywood zou Hilary zeker kunnen gebruiken in een tijd waarin veel optredens van verschillende mooie gezichten plat vallen.

Het punt is dat Hilary niet echt Hollywood heeft verlaten of is gestopt met acteren zoals veel krantenkoppen dat graag doen. Ze had eerder een paar jaar tussen projecten, maar momenteel werkt ze aan een tv-film, op de hielen van een film uit 2020 met de titel 'Fatale'.

Daarvoor zat ze in de tv-serie 'Away', wat het punt duidelijk maakt dat ze echt nergens heen is gegaan. Dus fans duimen voor die derde act, een soort tweede wind comeback, wanneer Hilary rol na rol pakt waardoor ze echt kan schitteren.

Aanbevolen: