Fans verheugen zich als Britney Spears foto's plaatst met haar zonen

Inhoudsopgave:

Fans verheugen zich als Britney Spears foto's plaatst met haar zonen
Fans verheugen zich als Britney Spears foto's plaatst met haar zonen
Anonim

Fans van Britney Spears hebben eindelijk iets om enthousiast over te zijn, terwijl ze zich wendt tot Instagram om foto's van haar zonen te posten. De foto toont een heel gelukkig uitziende Britney Spears met haar twee jongens aan haar zijde.

Er zijn zoveel vragen rond Britney's privéleven geweest en een van de grootste zorgen die fans delen, betreft haar welzijn en haar vermogen om tijd door te brengen met haar zonen. Het conservatorium lijkt in alle opzichten absoluut verstikkend te zijn, en Sean en Jayden zijn zelden gefotografeerd met Britney, dus deze post betekende alles voor de fans die zo graag hun favoriete ster bezig willen zien met de meest normale, gezonde activiteiten van het leven, zoals tijd met dierbaren.

Britney en haar jongens

Britney Spears ziet eruit als een kleine, kleine vrouw als ze naast haar zonen staat op deze foto. Dit herinnerde de fans eraan dat de tijd maar doorgaat en dat deze jonge mannen ergens in de wereld zijn en hun eigen leven leiden. De hoeveelheid tijd die ze daadwerkelijk met hun moeder doorbrengen, is nog steeds de vraag, maar op dit moment vinden fans troost in de wetenschap dat ze nog steeds een band hebben en dat de tijd samen goed besteed lijkt te zijn.

Zoals gewoonlijk klinkt Britneys onderschrift helemaal niet alsof het door haar is geschreven, en haar benen lijken zwaar gekneusd, maar voor het eerst in langer dan iemand zich kan herinneren, concentreert iedereen zich op een vreugdevol moment op de Instagram-pagina van Britney Spears.

Fans zijn zo blij

Natuurlijk blijven veel vragen onbeantwoord, en het is moeilijk voor Britney's fans om iets op het eerste gezicht te nemen, maar om Britney samen met haar kinderen te zien, heeft zeker de harten van zoveel van haar fans over de hele wereld verwarmd.

In het bijschrift van haar bericht onthult Britney dat de afbeelding zwaar bewerkt was, en fans kozen ervoor om die opmerking te negeren en zich te concentreren op het feit dat Britney wat tijd met haar jongens kon delen. Ook in het bijschrift was een one-liner van Britney die uitlegde waarom ze al een tijdje niet met haar zonen is gefotografeerd. Ze zegt; Ik heb al een tijdje geen foto's van hen gepost omdat ze op de leeftijd zijn waarop ze hun eigen identiteit willen uiten en ik begrijp het helemaal …. Maar ik deed mijn uiterste best om deze coole bewerking te maken en raad eens …. Ze laten me eindelijk posten!!! “

Binnen de post betwijfelt Britney of ze een 'coole moeder' is, en voor het eerst in lange tijd staat haar commentaargedeelte vol met fans die haar komen vertellen wat een geweldige, coole moeder ze is, en opgewonden opmerkingen plaatsend van vreugde bij het zien van een foto van haar tijd doorbrengen met haar kinderen.

Aanbevolen: