Social Media sleept 'People' Magazine voor 'Jinxing' Betty White

Inhoudsopgave:

Social Media sleept 'People' Magazine voor 'Jinxing' Betty White
Social Media sleept 'People' Magazine voor 'Jinxing' Betty White
Anonim

People Magazine is momenteel het mikpunt van grappen op sociale media na het publiceren van een coververhaal waarin televisielegende Betty White werd aangeprezen. Critici gaven de populaire beroemdheid de schuld van het "vervloeken" van de actrice, die vrijdag - 17 dagen voor haar 100ste verjaardag overleed.

Het omslagverhaal verscheen op 28 december op de website van het tijdschrift en in print met de kop: "Betty White wordt 100!" In het verhaal deelt White wat ze voelt dat haar acht decennia lang in de entertainmentindustrie heeft laten werken.

Betty White maakte een grapje over haar dieet

White zei over haar dieet: "Ik probeer alles wat groen is te vermijden. Ik denk dat het werkt."

Op een serieuzere toon zei de Golden Girls-ster: "Ik heb zoveel geluk dat ik in zo'n goede gezondheid verkeer en me zo goed voel op deze leeftijd. Het is geweldig."

Sociale media beweren dat mensen het lot hebben verleid met de functie van Betty White

Eén schrijver, John Leavitt, schreef op Twitter: "Je moet toegeven dat een heel tijdschrift gewijd aan je 100ste verjaardag in de rekken ligt en dan sterft voor die verjaardag is een uitstekende komische timing."

Journalist Ben Dreyfuss legde de stemming vast van mensen die het verhaal zagen en schreef: "Gelukkig nieuwjaar aan iedereen behalve People Magazine die Betty White heeft vermoord door het lot te tarten."

Een andere Twitter-gebruiker, Shauna genaamd, schreef: "Bedankt voor het doden van Betty White, @people."

Mensen waren echter niet de enige die de beste wensen voor de Emmy-winnende actrice deelde. Parade magazine had ook White als coververhaal.

Betty White stierf een natuurlijke dood

Betty White had een carrière van meer dan 80 jaar. Ze zou vrijdagochtend een natuurlijke dood zijn gestorven in haar huis, bevestigde TMZ. De politie werd gezien in het huis van White om haar dood te onderzoeken als een procedure. Er werd ook een busje van een zwarte lijkschouwer gezien die haar huis verliet, aangezien de autoriteiten bevestigden dat er "geen kwaad opzet" was in verband met de dood van White.

Op 28 december tweette ze haar laatste bericht: "Mijn 100e verjaardag… Ik kan niet geloven dat het eraan komt en People Magazine viert feest met mij! Het nieuwe nummer van @People is morgen in het hele land verkrijgbaar bij kiosken."

Beroemdheden brachten hulde aan Betty White

President Joe Biden leidde hulde aan de ster en tweette: "Betty White bracht een glimlach op de lippen van generaties Amerikanen. Ze is een cultureel icoon dat heel erg zal worden gemist. Jill en ik denken aan haar familie en zo degenen die van haar hielden deze oudejaarsavond."

De U. S. Army bedankte haar ook voor haar dienst in de Tweede Wereldoorlog. "We zijn bedroefd door het overlijden van Betty White", tweette het leger. "Ze was niet alleen een geweldige actrice, ze diende ook tijdens de Tweede Wereldoorlog als lid van de American Women's Voluntary Services."

Aanbevolen: