Fans kunnen niet geloven met wie deze 'Harry Potter'-ster is getrouwd

Fans kunnen niet geloven met wie deze 'Harry Potter'-ster is getrouwd
Fans kunnen niet geloven met wie deze 'Harry Potter'-ster is getrouwd
Anonim

Helaas voor de fans zijn de sterren van ' Harry Potter' verder gegaan met hun leven na het filmen.

Het is waar dat sommige castleden dankzij HP blijven genieten van magische carrières en tijd in de schijnwerpers. Maar anderen vliegen wat meer onder de radar. Het punt is dat, ongeacht waar de castleden na HP heen gaan, fans altijd op de loer liggen om te zien wat ze hierna gaan doen of hoe ze zullen eindigen.

Fans gingen bijvoorbeeld op speurtocht toen ze zich realiseerden dat Crabbe was 'afgemaakt' in 'Deathly Hallows'. En alle 'Harry Potter'-enthousiastelingen herinneren zich Neville Longbottom -- AKA Matthew Lewis -- en zijn gloed jaren nadat de films waren ingepakt.

Maar één ster in het bijzonder had een heel interessant traject nadat de films waren afgelopen.

Fans herkennen de naam Scarlett Byrne misschien niet per se. Nou ja, tenzij het enorme Potterheads zijn, tenminste! Meer toevallige kijkers van de films zullen zich niet herinneren dat Scarlett Zwadderich Pansy Parkinson speelde in 'Harry Potter'.

Voor degenen die het zich herinneren, was het verrassend om te ontdekken dat Byrne in 2019 getrouwd was en in 2020 een baby verwelkomde. Meer verrassend dan Pansy volwassen zien worden, is echter uitvinden met wie ze getrouwd is.

Scarlett, die nu 30 jaar oud is, is getrouwd met Cooper Hefner. Ja, Hugh Hefners zoon Cooper. De heer en mevrouw Hefner gingen in 2019 naar de griffie in hun thuisstaat Californië, terwijl ze beloofden dat ze later huwelijksfeesten zouden houden met hun familie en vrienden.

Het paar is altijd open geweest over hun relatie via sociale media, waar ze hun verloving en later huwelijk aankondigden, merkt Hollywood Reporter op. Over haar man merkte Scarlett op: "Ik had het geluk om verliefd te worden op mijn beste vriend."

Het paar verwelkomde hun dochter, Betsy, in 2020, en in alle opzichten lijken ze te genieten van een gelukkig getrouwde gelukzaligheid.

In de jaren sinds 'HP' ingepakt is, is Scarlett verder gegaan met andere projecten, en voordat zij en Cooper's dochter arriveerden, deelde ze foto's van achter de schermen van filmprojecten.

Fans zullen zich herinneren dat na 'HP', slechts twee films waarin Scarlett speelde ('Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1' wordt vermeld als een cameo), de actrice eindigde in 'Vampire Diaries' voor een heel seizoen. Daarna speelde ze een paar afleveringen in een serie, had ze een paar filmrollen en verscheen ze zelfs in 'Dancing with the Stars'.

Het lijkt gek dat Byrne's traject haar in de armen van Cooper Hefner liet vallen, maar hun schattige verhaal begon eigenlijk al in 2014, zegt Cosmopolitan. Dat betekent dat Scarlett haar overleden schoonvader heeft ontmoet, evenals een feest in de Playboy Mansion destijds. Tegenwoordig is het leven echter tammer voor het beroemde stel, maar natuurlijk is het leven met een nieuwe baby nooit zo tam!

Aanbevolen: