Waarom Christina Applegate Brad Pitt Mid-Date heeft gedumpt

Inhoudsopgave:

Waarom Christina Applegate Brad Pitt Mid-Date heeft gedumpt
Waarom Christina Applegate Brad Pitt Mid-Date heeft gedumpt
Anonim

Blijkbaar maakt Brad Pitt ook niet veel indruk op Christina Applegate. Hier dachten we dat Shania Twain de enige was die zo dacht over de Once Upon a Time in Hollywood-acteur. Christina en Brad begonnen te daten in 1989. Zij was 17 en hij was 25. Op dat moment werkten ze nog aan het maken van een grote naam in Hollywood.

In die tijd woonde Brad samen met acht andere jongens die allemaal zoveel audities deden als ze konden. Hij was ook roomies met Jason Priestley van Beverly Hills 90210. Rond die tijd zou Christina ook Brad en Jason langs laten komen voor barbecues. Ze begon ook erkenning te krijgen voor haar rol in Married…with Children als Kelly Bundy.

De relatie van Brad en Christina duurde niet zo lang. Het eindigde toen de Dead to Me-ster de Fight Club-ster verwierp in de nacht van de VMA's van 1989 … voor iemand anders. We weten dat je je afvraagt waarom iemand Brad Pitt zou vervangen. Maar Christina's reden is misschien niet zo slecht als je denkt. Dit is de echte reden waarom ze de tweevoudige ontvanger van People's Sexiest Man Alive-eer heeft gedumpt.

Christina heeft nooit de man genoemd voor wie hij Brad heeft gedumpt

In 2015 werd Christina Applegate tijdens Watch What Happens Live's Plead the Fifth-segment gevraagd voor wie ze Brad Pitt dumpte. "Ik moet het zeggen? Ik hoef niets te doen", zei Christina tegen Andy Cohen. Andy wilde graag wat sappige details over het incident weten en stelde Christina in plaats daarvan enkele subvragen. Christina had de vijfde al gepleit op de vorige vraag, dus ze had geen andere keuze dan te antwoorden.

Ze werd gevraagd of de mysterieuze man een acteur was, waarop ze snel nee antwoordde en liet doorschemeren dat hij bekend was bij het publiek. Ze zei echter dat ze niet echt met de man uitging. Ten slotte onthulde ze dat ze Brad Pitt na die nacht nooit meer heeft gezien. Nou, we zouden zeggen dat het meer dan redelijk is om er om die reden mee te stoppen.

'Gilmore Girls'-acteur onthulde later dat hij het was

Je zou denken dat Christina Applegate Brad Pitt zou verlaten voor een minstens even knappe man. Maar het was niet precies het geval. In 2016 gaf Gilmore Girl's Gil (de veel oudere leadgitarist in de band van Lane Kim) toe dat hij die mysterieuze kerel was waar Christina Brad voor had gedumpt. Ja, het was Sebastian Bach, de zanger van Skid Row.

"[Christina] werd onlangs geïnterviewd op, zoals, Entertainment Tonight, of zoiets, en ze zeiden: 'Wat was het domste dat je ooit hebt gedaan?' En ze zegt: 'Op een avond dumpte ik Brad Pitt voor die andere kerel.' En die kerel zou ik zijn, "vertelde Sebastian Elliot in the Morning terwijl hij zijn memoires 18 en Life on Skid Row promootte. "Dus er was een tijd op deze aarde dat Sebastian Bach een heter leek was dan Brad Pitt."

Nou, zo zag hij er vroeger uit… Jij mag oordelen.

We snappen het, Christina dumpte de buurjongen voor een rockster. Helemaal begrijpelijk. Ze was tenslotte 18. Ze wilde misschien gewoon plezier hebben en daar was Sebastian, een knappe jonge rockbandzanger. We weten zeker dat de Meet Joe Black-acteur het niet zo moeilijk vond. Kom op, we kennen allemaal de datinggeschiedenis van Brad Pitt.

Christina heeft de beweringen nooit bevestigd

Christina Applegate heeft nooit iets gezegd over de beweringen van Sebastian Bach. We zullen nooit weten wat er die nacht echt is gebeurd. Maar over Christina die zei dat ze Brad Pitt niet meer had gezien na de VMA's van 1989, nou, dat is niet zo waar. Ze hebben elkaar sindsdien inderdaad gezien en het lijkt alsof ze alles al in het verleden hebben gestopt. Ze waren toch allebei jong.

Brad was ook gekoppeld aan Pee-Wee's Big Adventure-ster E. G. In datzelfde jaar werd hij dagelijks gedumpt door Christina. Dus het is niet alsof hij een wrok koesterde of erin woonde. Maar fans vinden het interessant dat Christina vroeger veel op Jennifer Aniston leek. Ze speelden zelfs zusjes in Friends. Brad begon met Jennifer te daten in 1994 en trouwde met haar in 1999. Jennifer vroeg in 2005 om echtscheiding van Brad na geruchten dat hij een affaire had met de heer en mevrouw Smith co-ster Angelina Jolie.

Nu werden de geruchten ontkend totdat Brangelina rond de tijd van echtscheiding in het openbaar naar buiten kwam. En we weten dat Brad uiteindelijk met Angelina is getrouwd en een gezin met haar heeft gesticht. Toen, na vijf jaar huwelijk, vroeg Angelina de scheiding aan van Brad vanwege 'onoverbrugbare verschillen'. Plots lijkt Christina Applegate die Brad op het water zet niet meer zo schokkend. Op een gegeven moment voelden deze dames ook de mening van Shania Twain over de knappe acteur.

Aanbevolen: