Wat we weten over de vergeten relatie van Jennifer Aniston met Owen Wilson

Inhoudsopgave:

Wat we weten over de vergeten relatie van Jennifer Aniston met Owen Wilson
Wat we weten over de vergeten relatie van Jennifer Aniston met Owen Wilson
Anonim

Celeb Jennifer Aniston is een van de beroemdste actrices van haar tijd, en hoewel er tijdens haar regeerperiode veel is langsgekomen, heeft ze haar plek aan de top behouden dankzij haar erfenis op Friends en haar vermogen om te gedijen in nieuwe rollen. Afgezien daarvan is er door de jaren heen veel aandacht van de media geweest voor haar liefdesleven.

Tijdens het filmen van Marley & Me zou Aniston een korte romance zijn aangegaan met Owen Wilson, een filmster en een komische dynamo op zich. Deze romance werd niet breed uitgemeten zoals die van Aniston, maar dit betekent niet dat het geen impact had op het werk dat ze aan het doen waren.

Laten we terugblikken op de korte romance tussen Jennifer Aniston en Owen Wilson.

Ze ontmoetten elkaar tijdens het filmen van Marley & Me

Het is niet zo ongewoon om te horen dat medesterren een romance beginnen terwijl ze samen een film maken. Deze mensen brengen immers maanden van hun leven door met dicht bij elkaar werken, en in zo'n situatie kan het gemakkelijk zijn om gevoelens voor iemand te kweken. Dit zou hebben plaatsgevonden tussen Owen Wilson en Jennifer Aniston tijdens het maken van Marley & Me.

Voordat ze bij elkaar kwamen, waren beide artiesten al behoorlijk succesvol in Hollywood. Aniston werd natuurlijk een begrip toen ze in Friends speelde, en na verloop van tijd zou ze uiteindelijk een succes worden op het grote scherm. Wilson had ondertussen uitzonderlijk werk geleverd in komische rollen en werd in de jaren 2000 een filmster op zich.

Fans waren enthousiast om te zien wat deze twee naast elkaar konden doen, maar weinigen hadden kunnen vermoeden dat ze een romance zouden aangaan tijdens het maken van de film. Volgens The Fashion Ball was Wilson nogal gecharmeerd van Aniston en was Aniston gecharmeerd van Wilsons humor. Laag en zie, deze twee sterren gingen een tijdje met elkaar daten terwijl ze Marley & Me maakten.

Zoals sommigen hebben opgemerkt, was deze relatie lang niet zo bekend als sommige andere romances van Aniston, en dit komt omdat hun tijd samen vrij kort was.

De relatie was kort

Daten in de branche kan moeilijk zijn, en sommige dingen zijn gewoon niet bedoeld om lang mee te gaan. Dit was blijkbaar het geval voor Jennifer Aniston en Owen Wilson, die uiteindelijk samen een korte relatie hadden. In plaats van iets dat in de krantenkoppen stond en jaren duurde, was hun romance relatief kort.

Hoe kort hun romance ook was, één ding blijft waar: hun chemie heeft ertoe bijgedragen dat Marley & Me een succes werd aan de kassa. Op basis van de gelijknamige memoires zou de film meer dan $ 247 miljoen opleveren aan de kassa. Het duo was fantastisch samen terwijl de camera's aan het draaien waren, en hoewel de film geen geweldige recensies kreeg van critici, hielden fans genoeg van wat ze naar de tafel brachten om de film tot een financieel succes te maken.

Toen de film eenmaal officieel was afgerond, werd het nieuws van hun korte romance snel vergeten toen het paar verder ging en nieuwe fasen van hun carrière en liefdesleven inging.

Ze zijn sindsdien verder gegaan

Marley & Me werd helemaal in 2008 uitgebracht en het spreekt voor zich dat zowel Jennifer Aniston als Owen Wilson op meer dan één manier verder zijn gegaan. Niet alleen hebben ze de afgelopen 13 jaar elk een aantal andere projecten op zich genomen, maar ze zijn ook in verband gebracht met andere romantische partners.

Sinds hun tijd samen gaat Aniston uit met mannen als John Mayer, Gerard Butler en Justin Theroux. Naast haar liefde voor het leven is de actrice verschenen in projecten als Just Go with It, Horrible Bosses, Dumplin' en The Morning Show. Ja, ze is enorm succesvol geweest, maar dit is niets nieuws voor de ster die in de jaren 90 uitbrak als Rachel Green.

Owen Wilson heeft het ondertussen best goed gedaan voor zichzelf. Door de jaren heen is Owen Wilson in verband gebracht met mensen als Kate Hudson, Le Call en Scarlett Benchley. Op het grote scherm was de artiest te zien in projecten als Night at the Museum 2, The Grand Budapest Hotel, Midnight in Paris en Wonder. Op het kleine scherm zal hij dit jaar samen met Tom Hiddleston de Loki-serie spelen.

Jennifer Aniston en Owen Wilson hadden een korte romance tijdens het maken van Marley & Me, en hoewel ze allebei verder zijn gegaan, v alt niet te ontkennen dat hun chemie heeft bijgedragen aan het succes van de film.

Aanbevolen: