Alles wat we weten over de relatie van Dave Grohl en Jennifer Aniston

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de relatie van Dave Grohl en Jennifer Aniston
Alles wat we weten over de relatie van Dave Grohl en Jennifer Aniston
Anonim

Eerder deze maand ging het nieuws over het verrassende optreden van Dave Grohl in de Apple TV+-televisieshow van Jennifer Aniston viraal dankzij een Instagram-bericht van Aniston. Tijdens een opname van The Morning Show, waarin Jennifer Aniston samen met Reese Witherspoon speelt, verscheen de zanger en gitarist van de Foo Fighters samen met de rest van zijn band. Aniston was duidelijk in extase en haar bericht op sociale media waarin ze opschept over de bijeenkomst is nu overal op Google te vinden. Typ de woorden "Dave Grohl Jennifer Aniston" in de zoekmachine en je zult niets anders zien dan pagina's na pagina's over de cameo van de band en Aniston's zelfverklaring van superfandom.

Sommige mensen weten dit misschien niet, maar het optreden van de band in de nieuwe show van Aniston is niet de eerste keer dat zij en de voormalige Nirvana-drummer elkaar kruisen. Hoewel de twee nooit een romantische relatie met elkaar hebben gehad (voor zover we weten), zijn ze sinds hun eerste ontmoeting in 2003 beslist meer dan hartelijk met elkaar geweest. Telkens wanneer de twee samen worden gespot, lijken ze te blozen de sfeer van twee vrienden die samen plezier hebben.

Dit is wat we weten over de relatie van de Foo Fighters-frontman met de A-lijst film- en televisiester Jennifer Aniston.

6 Aniston is een zelfverklaarde Foo Fighters-superfan

Toen het nieuws over het setbezoek van Grohl en zijn band op internet kwam, gingen foto's van Dave Grohl en Jennifer Aniston die samen aan het rennen waren viraal, samen met een reeks andere foto's achter de schermen die door Aniston werden gedeeld, waaronder een video waarin we kunnen de hele band een uitvoering zien opnemen van hun nummer "Making a Fire", dat afkomstig is van hun album Medicine At Midnight. Op de foto's die Aniston deelt, beschrijft ze zichzelf als een "Foo Fighters Superfan", en zegt dat hun dag op de set er een was die ze "nooit zal vergeten".

5 Aniston en Grohl ontmoetten elkaar voor het eerst voor een interview in 2003

Het setbezoek van Grohl en de band was niet de eerste keer dat Aniston en hij elkaar tegenkwamen. In 2003, tijdens het promoten van haar film Bruce Almighty, waarin ze speelde met komiek Jim Carey, ontmoetten de twee elkaar voor een interview. Grohl beweert in de video dat zijn vrienden jaloers waren dat hij Aniston mocht interviewen omdat ze "een totale babe" is. Grohl gaf destijds ook toe dat hij nerveus was omdat hij geen getrainde interviewer is. Beelden van het interview zijn nog steeds beschikbaar op het Foo Fighters Live Youtube-kanaal.

4 In het interview van 2003 hielp Aniston Grohl erachter te komen wat hij aan het doen was

Grohl bewees in de clip dat hij geen getrainde interviewer was, omdat hij hun ontmoeting meer als een gesprek benaderde, althans in het begin. In plaats van vragen te stellen aan het begin van het interview, lijkt hij meer met Aniston "de wind te schieten", zoals de oude uitdrukking luidt. Maar Aniston, altijd de geduldige, gaf hem wat beleefde begeleiding om hem op weg te helpen: "Wil je me misschien vragen naar mijn karakter?" Zegt ze met een glimlach aan het begin van hun gesprek. Uiteindelijk vond hij een ritme en stelde hij vragen die typerend zijn voor interviews met beroemdheden, zoals vragen over haar persoonlijke leven, of ze liever voor televisie of films werkt, enz. Al met al leek het erop dat Aniston de tijd met Grohl genoot.

3 De twee hangen samen op grote Hollywood-feesten

Samen met zijn cameo The Morning Show en hun interview in 2003, zijn Aniston en Grohl samen met andere gemeenschappelijke vrienden van beroemdheden gespot op een paar feestjes. Op foto's van de Vanity Fair Oscar Party in 2012, negen jaar na hun Bruce Almighty promo-interview, zijn de twee samen te zien rondhangen en grappige gezichten trekken voor de camera.

2 Ze werden samen gespot voor de pandemie

Hoewel de daadwerkelijke foto's om wat voor reden dan ook van internet lijken te zijn geveegd, werden de twee voorafgaand aan de pandemie samen in het openbaar gespot, waarbij ze misschien de mogelijkheid bespraken om Grohl en de Foo Fighters een cameo te geven op Aniston's volgende voorstelling. Of dat, of misschien waren ze gewoon vrienden op pad, genietend van elkaars gezelschap en bijpraten.

1 Mensen vragen zich af wat de 'Morning Show'-cameo van de band betekent

Hoewel het niet nodig is om te gissen of Grohl en Aniston vrienden zijn of niet, of Aniston een fan van Foo Fighters is, blijft onbekend wat Grohl en de cameo van de band zullen inhouden voor de plot van de show. Wat we wel weten, is dat Grohl en zijn band zichzelf zullen spelen, want ze verschijnen niet alleen, ze spelen een van hun nummers met de naam van de band erachter, wat Aniston ertoe bracht haar fangirl-berichten te tweeten en haar te zeggen: werd opgeblazen. Fans van zowel The Morning Show als The Foo Fighters doen er goed aan heel goed op de komende afleveringen te letten, zodat ze hun favoriete rockers kunnen spotten, en misschien zien ze ook hoe moeilijk het voor Aniston was om haar opwinding te bedwingen en binnen te blijven. karakter. Iedereen die enthousiast is om hun favoriete band te ontmoeten, zou de rest van de dag moeite hebben met werken.

Aanbevolen: