Sarah Jessica Parker leidt eerbetoon aan 'Friends'-ster Mike Hagerty terwijl hij sterft op 67-jarige leeftijd

Inhoudsopgave:

Sarah Jessica Parker leidt eerbetoon aan 'Friends'-ster Mike Hagerty terwijl hij sterft op 67-jarige leeftijd
Sarah Jessica Parker leidt eerbetoon aan 'Friends'-ster Mike Hagerty terwijl hij sterft op 67-jarige leeftijd
Anonim

Eén ding over de populaire sitcom uit de jaren 90 Vrienden - ze hadden de beste gaststerren.

Nu, slechts zeven maanden na de tragische dood van James Michael Tyler, die Gunther speelde, de manager van Central Perk, is een andere Friends-ster overleden.

Mike Hagerty, vooral bekend van zijn terugkerende rol als Mr Treeger in Friends, is overleden. Hagerty speelde samen met Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer en Matthew Perry in vele gedenkwaardige scènes.

Mike Hagerty's doodsoorzaak is niet onthuld

Hagerty verscheen in vijf afleveringen van Friends. De inwoner van Illinois speelde de hoofdinspecteur in het flatgebouw van Monica Gellar en Rachel Green in New York City.

In één aflevering wilde hij de kamergenoten eruit schoppen, totdat Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) hem aanbood hem te helpen met zijn stijldansen. Hij verscheen voor het eerst in het tweede seizoen van de sitcom en verscheen voor het laatst in het achtste seizoen.

De dood van Mike Hagerty werd aangekondigd door zijn co-ster Bridget Everett

Hagerty had ook een rol als manager van een geluiddemperwinkel op HBO's Lucky Louie en was dit jaar op HBO's Somebody Somewhere. Het was zijn Somebody Somewhere co-ster Bridget Everett die het trieste nieuws van Hagerty's overlijden op sociale media deelde.

"Met grote droefheid heeft de familie van Michael G. Hagerty gisteren zijn overlijden bekend gemaakt in Los Angeles", schreef ze op Instagram. "Mike, een toegewijde echtgenoot, laat zijn vrouw Mary Kathryn, zijn zus Mary Ann Hagerty [en] haar vrouw Kathleen O'Rourke en hun dochter Meg achter", merkte ze op. "Hij zal erg gemist worden."

Everett voegde toe: "Ik hield van Mike vanaf het moment dat ik hem ontmoette. Hij was zo speciaal. Warm, grappig, nog nooit een vreemde ontmoet. We zijn er kapot van dat hij is overleden. Mike werd aanbeden door de hele cast en crew van Somebody Ergens. Onze gedachten zijn bij zijn vrouw en familie."

Sarah Jessica Parker bracht hulde aan Mike Hagerty

Sarah Jessica Parker - die vooral bekend is door het spelen van Carrie Bradshaw in Sex And The City - schreef een eerbetoon aan Hagerty in de commentaarsectie van Bridget Everett. 'Hartverscheurend. Heb hem jarenlang bewonderd. X.' Hagerty's eerste grote rol was in de show The Timber Tramps uit 1973, die leidde tot gastrollen in Proost en Crime Story. Hij had ook een gedenkwaardige rol als de beste vriend van Kurt Russell in de Goldie Hawn-komedie Overboard in 1987.

Mike Hagerty was goede vrienden met Mike Myers

In 1992 speelde hij Davy in Wayne's World en werkte later opnieuw met zijn vriend Mike Myers in de film So I Married An Axe Murderer in 1993.

'Martin' Star Tisha Martin-Campbell bracht hulde aan Mike Hagerty

Vervolgens kwamen gastrollen naast Martin Lawrence en Tisha Campbell-Martin in sitcom Martin. Hagerty speelde zowel de kerstman als een loodgieter.

Campbell-Martin bracht hulde aan Hagerty op Instagram en schreef: Het was een eer om met je samen te werken. Je aflevering waarin je de loodgieter op Martin speelde, was mijn absoluut favoriete aflevering die we ooit hebben gedaan. Mike Hagarty bedankt voor je werk. 'Het kost je misschien een beetje, het kost je misschien veel, maar het kost je wel!'”

Aanbevolen: