Hier is waarom Twitter het heeft over de reactie van John Oliver in 2018 op Meghan Markle

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Twitter het heeft over de reactie van John Oliver in 2018 op Meghan Markle
Hier is waarom Twitter het heeft over de reactie van John Oliver in 2018 op Meghan Markle
Anonim

Na het explosieve interview dat Meghan Markle en prins Harry aan Oprah Winfrey gaven, hebben mensen het gehad over enkele griezelig vooruitziende opmerkingen die John Oliver in 2018 maakte.

Markle en prins Harry kwamen overeen om te gaan zitten voor een twee uur durend interview met Winfrey dat eerder deze week werd uitgezonden. Het paar ging open over het racistische misbruik dat Markle ontving nadat hij lid was geworden van de Britse koninklijke familie, wat een van de redenen was waarom het paar het VK verliet.

Het interview bevat ook een segment waarin Markle onthulde dat ze had overwogen zichzelf van het leven te beroven vanwege het misbruik.

Vooruitlopend op het huwelijk van Markle en prins Harry in 2018, verwachtte Oliver dat trouwen met een lid van een koninklijke familie een emotioneel belastende ervaring zou zijn voor de voormalige actrice.

John Oliver's spot-on opmerkingen over Meghan Markle en prins Harry

“Ik zou het haar niet kwalijk nemen als ze zich op het laatste moment zou terugtrekken”, vertelde Oliver aan Stephen Colbert in 2018.

“Ik denk niet dat je net de pilot-aflevering van The Crown hoeft te hebben gezien om een basisgevoel te krijgen dat ze zou kunnen trouwen in een gezin dat haar emotionele complicaties zou kunnen veroorzaken, voegde Oliver eraan toe.

De gastheer en komiek zei ook dat hij, een gewone burger, er niet aan zou denken om in de koninklijke familie te trouwen, omdat hij wist dat hij niet "welkom" zou worden.

"Ik hoop dat ze het leuk vindt, het zal raar voor haar zijn", zei de komiek ook.

"Ik ben dol op @iamjohnoliver en dat heb ik altijd gedaan! Natuurlijk was hij vooruitziend over Meghan Markle en Harry! Hij is een briljante Brit, die in de VS woont, dus hij begrijpt het natuurlijk wel, " was een opmerking over Twitter.

John Oliver re: Meghan Markle voor huwelijk met prins Harry: 'Ik zou het haar niet kwalijk nemen als ze zich hier op het laatste moment uit terugtrok, het is een emotioneel onvolgroeide groep van fundamenteel gebrekkige mensen die een heel domme pseudo-baan. Het wordt raar,'' twitterde iemand anders.

Jameela Jamil maakte een geldig punt over de dubbele standaard van de koninklijke familie

Verschillende beroemdheden sprongen in de verdediging van Markle na het interview met Winfrey.

Jameela Jamil, bekend van de rol van Tahani in NBC-komedie The Good Place, maakte een goed punt over het misbruik dat Markle heeft ondergaan door het publiek en bepaalde media sinds haar relatie met Harry.

"Ik kan niet geloven dat Meghan de tijd achteruit heeft gereisd om dit mogelijk te maken", schreef Jamil bij een foto van prins Andrew, de tweede zoon van koningin Elizabeth en prins Philip.

De snap is niet zomaar een foto. Het is een shot van prins Andrew die Virginia Roberts Giuffre omhelst. De Amerikaanse activisten is een van de meest uitgesproken overlevenden van de sekshandelring die wordt beheerd door de veroordeelde sekshandelaar Jeffrey Epstein. Ze beweerde dat ze door Epstein en zijn ex-partner en medewerker Ghislaine Maxwell was verhandeld aan een aantal mannen, waaronder prins Andrew.

Met haar onderschrift richt Jamil zich op de behandeling die Markle heeft gekregen van enkele Britse roddelbladen. De hertogin lijkt voortdurend in een negatief, racistisch licht te worden geplaatst, terwijl de leden van de koninklijke familie niet op dezelfde manier verantwoordelijk lijken te worden gehouden.

Aanbevolen: