Hier is waarom Ariana Grande gedwongen werd haar haar rood te verven op 'Victorious

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Ariana Grande gedwongen werd haar haar rood te verven op 'Victorious
Hier is waarom Ariana Grande gedwongen werd haar haar rood te verven op 'Victorious
Anonim

Showbiz heeft zijn voordelen en nadelen. Natuurlijk zorgt het krijgen van lovende kritieken voor ons harde werk altijd voor een goede dag. Iedereen, getalenteerd of niet, zou graag de showbizz willen maken. Ariana Grande bevestigt altijd dat ze dankbaar is voor de kansen die ze in Hollywood heeft gekregen. Ze is zelfs dankbaar voor haar tijd besteed aan de Nickelodeon-show Victorious. Terugkijkend op de show, had niemand voorspeld dat ze de bekroonde, krachtige zangeres zou worden die ze vandaag is. Het is als dag en nacht met de zangeres. Begrijp ons echter niet verkeerd.

Ariana Grande had net als nu veel sterrenkracht op Victorious. Fans beschouwden Grande's personage Cat Valentine zelfs als een favoriet bij de fans in de show. Of het te maken had met haar slogan "Wat bedoel je?" of haar zang, fans konden geen genoeg krijgen van Cat Valentine. Wat nog belangrijker is, fans zijn geobsedeerd door haar rode haar. Weinig fans beseffen dat het rode haar van Ariana Grande een enorme last voor de ster werd.

Waarom moest Ariana Grande haar haar rood afsterven?

Acteurs hebben toegegeven hun lichaam vaak te veranderen om te voldoen aan de vereisten voor een bepaalde acteerrol. Vaak moeten acteurs die echte Marvel- of DC-helden spelen zich houden aan een strikt dieet en trainingsroutine. De volgende keer dat fans ze zien, zijn ze tot het uiterste opgepoetst en geript. In andere gevallen verliezen acteurs gewicht of dragen ze in sommige uitersten protheses. Voor de Nickelodeon-show Victorious hoefde Ariana Grande alleen haar haar snoep-appelrood te sterven.

Hoewel iedereen dol was op het rode haar van Cat Valentine, kwam de beslissing voor de verandering van haarkleur niet van Ariana Grande zelf. In feite eiste Victorious's showmaker Dan Schneider dat de rijzende ster haar haarkleur in rood zou veranderen, simpelweg omdat hij niet zijn hele vrouwelijke vat als brunettes wilde hebben. Bronnen verklaren niet noodzakelijk de redenering achter de keuze van Schneider voor rood haar. Hoewel, gezien alle controverse rond Schneiders roofzuchtige karakter van jonge meisjes, wedden we dat het verzoek opzettelijk was.

Ariana Grande leed aan de genade van haar rode haar

Hoewel de haarverandering van Ariana Grande niet te vergelijken is met de beproevingen en beproevingen waarmee acteurs worden geconfronteerd met hun individuele transformaties, bleek het behoorlijk verontrustend voor de jonge actrice. Vanwege het opnameschema van de show verfde Ariana Grande haar haar om de week, gedurende de vier seizoenen van de show. Geen wonder dat haar haar uitviel. De 27-jarige vertelde verschillende publicaties dat haar natuurlijke donkerbruine haar zo beschadigd was, dat ze pruiken, weefsels en dergelijke probeerde, maar niets werkte. Pas toen ze een eenvoudige paardenstaart voor haar probeerde, kon de ster eindelijk stoppen met zich zorgen te maken over haar haar. Maar wat begon als een tijdelijke oplossing voor een probleem, werd al snel het kenmerkende uiterlijk van de ster.

Sinds haar dagen op Victorious hebben fans bewondering en fixatie getoond voor de haarevolutie van de ster. De paardenstaart van Ariana Grande is in de loop der jaren zelfs geëvolueerd, van blond tot zilverwit, pony, ombre-krullen en sinds kort twee paardenstaarten. Wie wist dat een meisje een paardenstaart op zoveel verschillende manieren kon stylen en het er toch modieus uit kon laten zien? Hoewel fans haar rode lokken misschien missen, houden we net zo veel van de kenmerkende paardenstaart van de ster.

Aanbevolen: