Emilia Clarke werd rood toen ze haar Celebrity Crush op live tv ontmoette

Inhoudsopgave:

Emilia Clarke werd rood toen ze haar Celebrity Crush op live tv ontmoette
Emilia Clarke werd rood toen ze haar Celebrity Crush op live tv ontmoette
Anonim

Je kunt je voorstellen dat Emilia Clarke de beroemdheid is van heel veel mensen over de hele wereld. De Engelse actrice verwierf grote bekendheid, vooral dankzij haar uitstekende vertolking van Daenerys Targaryen in de HBO-klassieker Game of Thrones. Sindsdien is haar bekendheid gestaag gegroeid en werd ze in 2015 zelfs erkend als de meest sexy vrouw van het tijdschrift Esquire.

De tafels werden echter halverwege 2018 omgedraaid voor Clarke, toen ze haar eigen celebrity-verliefdheid ontmoette in The Graham Norton Show. Ze was toen 31 jaar oud, wat haar vierkant in de leeftijdscategorie plaatste van mensen die opgroeiden met liefde voor de sitcom Friends op NBC.

Naast haar op de Graham Norton-bank zat die dag niemand minder dan Matt LeBlanc, die tussen 1994 en 2004 de beroemde Joey Tribbiani speelde in Friends. Zoals het lot zou willen, was Clarke nog steeds enorm verliefd op de Amerikaan acteur, en ze kon haar opwinding niet bedwingen toen ze eindelijk de kans kreeg hem te ontmoeten.

Emilia Clarke denkt dat Matt LeBlanc slecht is

Britse gastheer Graham Norton zette het hele gesprek op zijn gebruikelijke briljante manier op gang door Clarke te vragen: "Emilia Clarke, heb je backstage met iedereen kunnen chatten? Heb je met [Matt LeBlanc] kunnen praten?" De actrice wist meteen waar dit heen ging en ze bloosde al voordat ze bevestigend antwoordde.

Gastheer Graham Norton van 'The Graham Norton Show&39
Gastheer Graham Norton van 'The Graham Norton Show&39

Norton goot nog meer brandstof op het vuur door brutaal te zeggen: "Emilia Clarke houdt van Matt LeBlanc!" op een soort van manier waarop kinderen elkaar plagen op de speelplaats. Op dit punt werd Clarke letterlijk rood toen ze naar LeBlanc opkeek en zei: "Ik vind je gewoon slecht!"

Waarschijnlijk gewend aan dit soort aanbidding, glimlachte LeBlanc gewoon terug en bood zijn nieuwe fan een vriendelijke knuffel aan. Ook op de bank met hen waren Kate Beckinsale en Dominic Cooper. Beckinsale zag de gelegenheid voor een licht moment en omhelsde Cooper ook naast haar terwijl ze zei: "Ik denk dat Dominic slecht is", tot groot vermaak van het publiek.

Beckinsale onthulde ook dat haar dochter, Lily Mo Sheen, ook een enorme fan was van Friends, en dus ook van LeBlanc.

Clarke maakte optimaal gebruik van haar moment met LeBlanc

Niet iemand die een kans verspilt, Clarke had ook een speciaal verzoek voor LeBlanc, omdat ze het meeste uit haar moment met de ster maakte. "Ik heb wel een klein verzoek van je," zei ze tegen hem. "Dus, zou je me kunnen vragen hoe het met me gaat?" Dit was natuurlijk een verwijzing naar Joey's beroemde 'How you doin?' slogan op Vrienden.

Matt LeBlanc en Lisa Kudrow in 'Friends&39
Matt LeBlanc en Lisa Kudrow in 'Friends&39

LeBlanc bleef een goede sport, ze verplichtte haar en gaf opnieuw schijnbaar kippenvel, niet alleen aan Clarke, maar ook aan Beckinsale, die zei: "Dat heb ik hier vandaan gehaald!"

Norton was benieuwd of LeBlanc net zo'n fervent fan was van de show van Clarke als zij van de zijne. De acteur, die toen bezig was met het presenteren van Top Gear op BBC, legde uit dat hij het eerste seizoen van Game of Thrones had gezien, maar niet in staat was geweest om de daaropvolgende seizoenen bij te houden (de serie was op zijn zesde seizoen op de tijd). Clarke slaagde er echter nog steeds in om de positieve kant ervan te ontdekken en vertelde LeBlanc dat hij 'de goede dingen had gezien'.

Clarke deelde ook een hartverwarmend moment met Jason Momoa op 'The Graham Norton Show'

Dit is misschien meer voor de grap gezegd, aangezien haar personage niet de allerbeste tijden had in het eerste seizoen van GOT. Clarke verscheen dat jaar in een paar naaktscènes, waaronder die ene beruchte aanvalsscène met haar co-ster Jason Momoa, die de onstuitbare Khal Drogo speelde.

Jason Momoa en Emilia Clarke in 'The Graham Norton Show&39
Jason Momoa en Emilia Clarke in 'The Graham Norton Show&39

De schattige uitwisseling tussen LeBlanc en Clarke was niet de laatste in zijn soort in de show voor de actrice, omdat ze het jaar daarop een hartverwarmend moment met Momoa zou delen. De Aquaman-ster kwam het podium op en trof zijn collega aan naast medegasten Regina King en komiek Ross Noble, die een voorbijgaande - zij het komische - gelijkenis met hem heeft. Ze maakten er zelfs grappen over, waarbij Noble opmerkte dat hij is hoe Momoa eruit zou zien als hij 'bij de knieën was afgesneden en nooit naar de sportschool zou gaan'.

De 1,80 meter lange acteur nam de tijd na zijn binnenkomst, groette eerst King hartelijk en stelde zich vervolgens voor aan Noble voordat hij opzettelijk op Clarke belandde. Het was weer een moment om van te genieten voor de actrice op Graham Norton, hoewel het nog steeds niet overeenkwam met haar met LeBlanc.

Aanbevolen: