Miley Cyrus pronkt met de controversiële 'Satan Shoes' van Lil Nas X

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus pronkt met de controversiële 'Satan Shoes' van Lil Nas X
Miley Cyrus pronkt met de controversiële 'Satan Shoes' van Lil Nas X
Anonim

Miley Cyrus staat aan de zijde van Lil Nas X en tegen zijn homofobe haters. Om de een of andere reden kunnen mensen de tijd nemen om naar de zanger te tweeten voor zijn satanische metaforen zonder te weten wat een metafoor is.

De Plastic Hearts-artiest plaatste een Instagram-verhaal waarin hij de trending en bediscussieerde 'Satan Shoes' die hij met Nike liet vallen, ontmoedigde.

De schoenen in kwestie

Lil Nas X wordt online getrolld voor de intense satanische symbolen die worden gebruikt in het ontwerp van de sneakers. Het paar omvat een pentagram, een omgekeerd kruis en… menselijk bloed?

Volgens CNN onderschrijft Nike de samenwerking tussen Lil Nas X en MSCHF niet. Cyrus zal echter de 'Call Me By Your Name'-saga onderschrijven totdat de koeien thuiskomen.

Ze ondertitelde haar bericht terwijl ze bovenop een old-school Land Rover zat: "Kun je Satan zien?" We kunnen niet anders dan de zwarte en rode schoenen aan haar voeten zien, compleet met een Billy Ray Cyrus-achtige outfit.

Haar post heeft haar fans zelfs verdeeld in de commentaarsectie. Cyrus' zorgeloze, zero-effs-gegeven mentaliteit.

Of je nu uit Dallas of New York City komt, haar muziek kan op de een of andere manier contact met je maken. Deze verwijzing naar bijbelse duisternis viel echter niet goed bij sommige van haar aanhangers.

De ene schreef: "Dat is teleurstellend?," terwijl een ander zei: "Zo triest dat ik niet meer volg."

Het internet doorbreken

De schoenen die een beperkte daling van 666 paar hadden, veroorzaken een scheiding van zeeën, inclusief woordspeling.

Conservatieven gebruiken het moment om de seksualiteit van Lil Nas X in diskrediet te brengen, terwijl ze niet begrijpen waarom hij op een statementmakende manier publiciteit voor het nummer maakt.

Als je hem een satanaanbidder wilt noemen omdat hij homo is, kun je 'hem noemen wat je wilt' en wat je nodig hebt als je 's nachts beter slaapt. Hij gaat zijn torenhoge laarzen niet meer verbergen.

Hij maakt ook van het moment gebruik om de spot te drijven met mensen die hem aanvallen via Twitter, waaronder Kaitlin Bennet. Dit is niet onze beslissing om voor jou te maken, maar zijn de sneakers met een druppel mensenbloed in de zolen een stap te ver?

Als de sceptici zich er beter door voelen, grapte hij dat hij ook een samenwerking met een Chick-fil-a-thema had laten vallen. Zit er een druppel Polynesische saus in dat paar?

Aanbevolen: