Henry Cavill pronkt met zijn kookkunsten met drie pogingen tot heerlijke pizza

Henry Cavill pronkt met zijn kookkunsten met drie pogingen tot heerlijke pizza
Henry Cavill pronkt met zijn kookkunsten met drie pogingen tot heerlijke pizza
Anonim

Henry Cavill is een man met veel talenten. Soms kan hij een onhandige, normale jongen zijn, maar dat is wat hem boeiend maakt, afgezien van zijn veelbelovende carrière als acteur. Superman zelf is niet bang geweest om te posten wat er achter de schermen gebeurt, of het nu gaat om het promoten van zijn whey-eiwitmerk Muscle Tech en het tonen van zijn gespierde bouw of het erg gelukkig zijn met zijn huidige partner Natalie Viscuso, deze relatie tussen beroemdheid en fans is vertederend. Naast de opmerkingen van giftige fans over zijn relatiestatus, heeft Cavill fans die hem echt waarderen.

In de zeldzame tijden dat hij het leven leidt, toonde Cavill zijn talent voor koken met zijn nieuwe Egg-grill en fans snakken nu naar pizza.

Het stereotype van Britse mensen die niet kunnen koken, behoort misschien tot het verleden, vooral als fans het water in de mond lopen van de drie pogingen die Cavill had om verse, zelfgemaakte pizza's te maken. Hij deed zelfs zijn best om de avond ervoor zijn eigen deeg te maken. Het is niet gemakkelijk om een kok te zijn met vers gemaakte ingrediënten, maar op de foto's die The Witcher-acteur heeft geleverd, zien zijn pizza's er absoluut verrukkelijk uit. Zijn eerste poging was misschien niet de beste, maar hij kon het van zich afschudden en grapte dat Superman het terwijl hij dronken was. Fans zouden het nog steeds geweldig vinden, omdat hij het toch heeft gemaakt.

Zijn andere pogingen zijn absoluut beter en hij heeft gezegd dat hij het beter zou kunnen doen met toppings, zijn inspanning is oprecht. Eén opmerking vertelde hem dat hij niet meer moest koken, maar dat maakt deel uit van de minderheid van opmerkingen die zijn kookkunsten waarderen. Cavill kan net zo goed een kookprogramma beginnen als dit een terugkerende gelegenheid is.

Henry Cavill IG opmerkingen
Henry Cavill IG opmerkingen

Fans waren ook blij hem terug te zien op sociale media, aangezien zijn laatste post begin juli de trailer voor het komende seizoen van The Witcher liet zien. Met nog maar een paar maanden te gaan voor het tweede seizoen, wachten fans vol spanning op meer van Cavills opmerkelijke prestaties als Ger alt of Rivia. Het is misschien wat ver, maar het zou grappig en cool zijn als fans afstemmen op het tweede seizoen met zelfgemaakte pizza om Cavill's kookkunsten te vieren. Dankzij de onbetaalde promotie van de acteur kan er zelfs een kleine stijging van de aankopen voor de Egg Grill zijn.

Aanbevolen: