Machinegeweer Kelly pronkt met zijn gruwelijke uiterlijk na de release van 'The Last Son

Inhoudsopgave:

Machinegeweer Kelly pronkt met zijn gruwelijke uiterlijk na de release van 'The Last Son
Machinegeweer Kelly pronkt met zijn gruwelijke uiterlijk na de release van 'The Last Son
Anonim

Zanger en rapper Machine Gun Kelly blijft zijn filmcarrière promoten, inclusief het plaatsen van foto's en video's op zijn Instagram, ter ere van de release van zijn film The Last Son. De ster plaatste foto's door de hele set, evenals afbeeldingen van hem in zijn westerse garderobe en bloederige make-up.

Na zijn bericht schreef de rocker "bloody valentine" het bijschrift met wat een duidelijke beschrijving van de film zou kunnen zijn, en zei: "cowboys, paarden en een Griekse tragedie - "The Last Son" nu beschikbaar op aanvraag… knal knal." De ster toonde ook afbeeldingen en video's op de set op zijn Instagram Story, inclusief de officiële poster van de film.

The Last Son werd uitgebracht op 10 december, waarop bijna alle beroemdheden van de film de release op sociale media hebben gevierd. Het heeft ook sterren Sam Worthington, Heather Graham en Thomas Jane.

Machinegeweer Kelly met in de hoofdrol 'The Last Son'

De westernfilm vertelt het verhaal van Isaac LeMay (Worthington), die verneemt dat een profetie beweert dat een van zijn kinderen hem zal vermoorden. Hij is begonnen al zijn kinderen te vermoorden om te overleven, en blijft zoeken naar zijn kind dat van plan is hem te vermoorden.

De kunstenaar speelt Isaac's zoon Cal, het kind dat van plan is zijn vader te vermoorden. Door de hele film heen pleegt zijn personage verschillende moorden en heeft hij een voorliefde voor wapens die hij van het leger heeft gestolen om LeMay te vermoorden. Zijn karakter staat bekend als gewelddadig, maar toch medelevend met dieren, en beschermend voor zijn moeder, Anna (Graham). Maar net als zijn vader is het zijn favoriete ding om iedereen pijn te doen en te doden die hem in de weg staat om te krijgen wat hij wil.

Critici zijn niet zo aardig tegen machinegeweer Kelly's acteerwerk

De westernthriller werd voor het eerst aangekondigd in 2019, onder de aanvankelijk geplande naam The Last Son of Isaac LeMay. Dark Night-regisseur Tim Sutton was de regisseur, en het script werd geschreven door Greg Johnson. De trailer werd uitgebracht in november 2021, waarbij Kelly de hoofdrol speelde.

Hoewel fans van de rapper hun liefde voor de film hebben geuit, beweren critici anders. Variety verklaarde in hun recensie dat het karakter van Cal "meedogenloos is als hij saai is" en dat de film aanvoelt als "een ruwe versie van een meer geslaagde film, met de meeste stukken op hun plaats, maar een paar cruciale stukken die een beetje scheef staan."." Helaas was die recensent niet de enige. Christy Lemire van Roger Ebert gaf de film slechts twee sterren en zei dat de film "te veel van een lege sleep is om je ooit te grijpen."

De volgende film van de ster is de aankomende actiethriller One Way, met in de hoofdrollen naast Storm Reid en Kevin Bacon. The Last Son is beschikbaar om on-demand te streamen en speelt in geselecteerde theaters.

Aanbevolen: