Hoeveel hebben Jay-Z en Beyonce aan hun bruiloft uitgegeven?

Inhoudsopgave:

Hoeveel hebben Jay-Z en Beyonce aan hun bruiloft uitgegeven?
Hoeveel hebben Jay-Z en Beyonce aan hun bruiloft uitgegeven?
Anonim

Het is leuk om plaatsvervangend te leven tijdens bruiloften van beroemdheden, vooral als ze superchique en uitbundig zijn. Terwijl sommige stellen ervoor kiezen om foto's van hun grote dag uit te brengen, houden anderen dingen dichter bij hun borst. Terwijl Beyoncé en Jay-Z behoorlijk privé waren over hun eigen bruiloft, zijn fans zeker nieuwsgierig om foto's te zien en meer te weten te komen, vooral omdat Jay-Z bekend staat om zijn fantastische geschenken.

Iedereen houdt van de romantiek van Beyoncé en Jay-Z en velen willen alles weten over hun grote dag. Laten we eens kijken naar de kosten van hun huwelijk.

De verlovingsring

Dit beroemde stel heeft zoveel geld dat zelfs hun dochter Blue Ivy rijk is, dus het lijkt erop dat ze veel geld hebben uitgegeven aan hun bruiloft.

PopSugar heeft opgemerkt dat hoewel fans niet het exacte aantal weten dat dit beroemde stel aan hun bruiloft heeft uitgegeven, iedereen één belangrijk ding weet: de verlovingsring kostte $ 5 miljoen.

Volgens Insider hebben andere verlovingsringen voor beroemdheden minder gekost. Toen Lady Gaga en Taylor Kinney zich verloofden, kostte de ring $ 500.000. Dat is hetzelfde bedrag voor de ring van Gwen Stefani. Insider beschrijft de ring van Beyoncé als een "18-karaats smaragdgeslepen onberispelijke middendiamant."

Volgens Oprah Daily heeft Jay-Z Beyoncé op 4 december 2007 ten huwelijk gevraagd. Dat is een super speciale dag aangezien het zijn verjaardag is. Daarna gingen ze naar Crazy Horse, het Parijse cabaret.

Hoewel dit een erg dure ring was en zeker een prachtige, was het niet zo belangrijk voor Beyonce als haar liefde voor Jay-Z. Volgens People zei ze in 2008 in een interview met Essence magazine: “Mensen leggen daar te veel nadruk op. Het is gewoon materieel en het is gewoon dwaas voor mij. Wat Jay en ik hebben is echt. We zijn al lang samen. We wisten altijd dat het zou gebeuren.”

De Bloemen

Beyoncé en Jay-z
Beyoncé en Jay-z

Bloemen zijn vaak een belangrijk onderdeel van een bruiloft, maar de meeste mensen hebben niet het budget om er miljoenen aan uit te geven. Natuurlijk hebben sterren als Jay-Z en Beyoncé dat soort geld, en dit klinkt als een van de duurste onderdelen van hun grote dag.

Het stel zou 8 miljoen dollar hebben betaald voor hun huwelijksbloemen. Volgens Cheat Sheet hadden ze 70.000 witte dendrobium-orchideeën uit Thailand die $ 8 miljoen kosten.

Andere details

Volgens Brides vond de bruiloft plaats op 4 april 2008 en de publicatie beschrijft het als "een geheime huwelijksceremonie". Omdat veel details geheim zijn gehouden, is er geen exact cijfer voor de totale kosten van de bruiloft.

E! Online meldde dat het paar trouwde in Jay-Z's Tribeca, NYC penthouse, dat 13.500 vierkante meter groot is. Ze nodigden 40 mensen uit en het decor bestond uit drijvende kaarsen en bomen. Er waren beroemdheden, van Gwyneth P altrow tot leden van Destiny's Child.

Hoewel veel mensen zouden verwachten dat Beyoncé op haar trouwdag een super dure jurk zou dragen, ontwierp haar moeder de jurk volgens People. Beyoncé's moeder, Tina Lawson, zei: Ze was zo lief om me dat te laten doen. Ze kwam later op een dag terug en zei: ‘Weet je, als mijn dochter gaat trouwen, laat ik haar haar eigen jurk uitkiezen.’ Misschien was ze er toen niet zo enthousiast over, maar ze is een lieverd.”

Beyoncé droeg een prachtige jurk om haar geloften te hernieuwen. Het paar had hun gelofte vernieuwd in 2018 en Beyoncé droeg een jurk uit de "Victorian Affinity" -collectie van Galia Lahav, aldus People. Brides schat de kosten van deze jurk op $ 12, 000.

Beyoncé en Jay-z
Beyoncé en Jay-z

Fans horen graag alles over het liefdesverhaal van het beroemde stel. Elite Daily merkt op dat toen Beyoncé werd geïnterviewd door Vogue, ze veel over Jay-Z sprak en haar gevoelens over hun On The Road II-tour deelde.

Beyoncé zei: "Een van de meest memorabele momenten voor mij tijdens de On the Run II-tour was de Berlijnse show in het Olympiastadion, de locatie van de Olympische Spelen van 1936. Dit is een site die werd gebruikt om de retoriek van haat, racisme en verdeeldheid, en het is de plek waar Jesse Owens vier gouden medailles won, waarmee hij de mythe van blanke suprematie vernietigde. Minder dan 90 jaar later traden daar twee zwarte mensen op in een vol, uitverkocht stadion." Ze vervolgde: "Toen Jay en ik ons laatste lied zongen, zagen we iedereen glimlachen, elkaars hand vasthouden, zoenen en vol liefde. Om zo'n menselijke groei en verbinding te zien - ik leef voor die momenten."

Fans weten dat toen Beyoncé de videoclip uitbracht voor haar prachtige nummer 'I Was Here', er enkele foto's waren van de zangeres die haar trouwjurk droeg.

Het klinkt alsof Beyoncé en Jay-Z een fantastische bruiloft hadden, en op basis van de kosten van de verlovingsring en bloemen, moet het enkele miljoenen dollars hebben gekost.

Aanbevolen: