Dit is hoeveel Nicole Kidman aan haar trouwjurk heeft uitgegeven

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel Nicole Kidman aan haar trouwjurk heeft uitgegeven
Dit is hoeveel Nicole Kidman aan haar trouwjurk heeft uitgegeven
Anonim

Nicole Kidman en Keith Urban zijn een van de meest iconische powerkoppels in Hollywood. Het paar is al meer dan 15 jaar samen, praat af en toe in het openbaar over elkaar en onthult hun meest dierbare momenten, zoals toen ze voor het eerst verliefd werden. Hoewel ze allebei een geweldige carrière hebben in de film- en muziekindustrie, brengen ze hun vrije tijd door met het opvoeden van hun twee dochters, Sunday Rose en Faith Margaret.

Hoewel de twee in het openbaar over elkaar praten, wordt er ook niet te veel gedeeld en zijn er niet al te veel foto's beschikbaar van hun romantische huwelijk in juni 2006. Maar uit de weinige details die zijn gedeeld, evenals de foto's die zijn verschenen, weten we dat de bruiloft een prachtige aangelegenheid was. En de jurk van Kidman was geschikt voor een prinses! Net als veel andere beroemdheden heeft Kidman behoorlijk wat geld uitgegeven aan de trouwjurk, maar het was het waard. Blijf lezen om erachter te komen hoeveel Nicole Kidman aan haar trouwjurk heeft uitgegeven.

Het begin van de relatie tussen Nicole Kidman en Keith Urban

Nicole Kidman's huwelijk in juni 2006 met Keith Urban (en de prachtige jurk die ze droeg) zou niet mogelijk zijn geweest als ze haar mede-Australische ster nooit had ontmoet en verliefd was geworden. Hun relatietijdlijn laat zien dat de twee snel verliefd werden en niet konden wachten om te trouwen.

De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in 2005 op het G'Day USA-gala. In die tijd was Kidman ongeveer vier jaar gescheiden van haar eerste echtgenoot, Tom Cruise, een relatie waar ze niet zoveel over praat. Hoewel er chemie was toen de twee Aussies elkaar voor het eerst ontmoetten, geloofden ze allebei dat de ander niet geïnteresseerd was, volgens Brides.

Urban onthulde aan Oprah Winfrey dat het echt klikte tussen de twee toen ze begonnen te praten op het gala. Hoewel hij zei dat ze door de kamer leek te 'zweven', vertelde Kidman aan Ellen DeGeneres dat ze geloofde dat Urban niet in haar geïnteresseerd was omdat hij haar vier maanden na hun eerste ontmoeting niet had gebeld.

Het moment waarop ze verliefd werd

Het jaar daarop, in 2006, wist Nicole Kidman dat ze voor altijd bij Keith Urban wilde zijn. In een interview met People zei ze dat het beslissende moment kwam toen hij haar op haar 38e verjaardag om 5 uur 's ochtends voor haar huis in New York verraste met gardenia's.

Het stel ging toen samen op reis naar Woodstock, waar Kidman wist dat ze zeker wist dat Urban de ware was. “Ik geloofde op dat moment dat hij de liefde van mijn leven was. Misschien is dat omdat ik diep romantisch ben, of ik ben een actrice, of ik heb ook een sterk geloof, maar ik geloofde gewoon.”

En het bleek dat Kidmans buikgevoel gelijk had! Het paar trouwde in juni 2006.

De details van de jurk

Voor haar trouwdag had de actrice van The Others een jurk nodig die geschikt was voor een sprookje. En dat is wat ze kreeg. De prachtige jurk was van Balenciaga, gemaakt door Nicolas Ghesquière.

Commentatoren hebben opgemerkt dat de trouwjurk van Nicole Kidman eruitziet als iets uit Bridgerton, dankzij de opvallende pofmouw en ruches. Kidman droeg haar haar ook in lokken onder een bruidssluier - perfect passend bij het regentschapstijdperk van Engeland!

Hoeveel kostte het?

Alleen al door naar de betoverende jurk van Kidman te kijken, is het duidelijk dat het niet bepaald een koopje was. In feite kostte de jurk naar verluidt $ 20.000, volgens InStyle.

Terugkijkend op haar trouwdag 10 jaar later, vertelde Kidman aan E! Nieuws dat de jurk "zo mooi is". Ze legde verder uit dat ze het in papier heeft gewikkeld om het te bewaren en dat ze het graag zal doorgeven aan een van haar dochters die het wil dragen.

Kidman heeft drie dochters: Sunday Rose en Faith Margaret, die ze deelt met Keith Urban, en Isabella Jane Cruise, die ze adopteerde met ex-man Tom Cruise. Bella zelf, die helemaal volwassen is en tegenwoordig een interessant eigen leven leidt, trouwde in 2015 met Max Parker.

De details van de bruiloft

Natuurlijk hielden Kidman en Urban een prachtige bruiloft die bij de prachtige jurk paste. De twee stapten in het huwelijksbootje in Manly, een buitenwijk van Sydney, in het geboorteland van het paar, Australië. Volgens Nine waren er veel beroemde gasten aanwezig, waaronder Russell Crowe, Hugh Jackman en Naomi Watts.

De ceremonie werd gehouden in de traditionele katholieke stijl in de kardinaal Cerretti-kapel. 230 familie en vrienden kwamen kijken hoe de geliefden hun geloften uitwisselden een jaar nadat ze elkaar ontmoetten op het G'Day Australia-gala.

Kidman's eerste bruiloft

Hoewel Kidman in het openbaar herinneringen heeft opgehaald aan de jurk die ze droeg om met Keith Urban te trouwen, zijn er maar weinig details bekend over de jurk die ze droeg tijdens haar eerste huwelijk met Tom Cruise in 1990. In feite zijn er maar weinig details bekend over hun huwelijk in het algemeen.

Volgens Entertainment Weekly vond het huwelijk van Tom Cruise en Nicole Kidman plaats op kerstavond in de Colorado Rockies en was het een kleine, rustige aangelegenheid.

Aanbevolen: