Hoeveel hebben Cardi B en Offset uitgegeven aan hun herenhuis in Atlanta?

Inhoudsopgave:

Hoeveel hebben Cardi B en Offset uitgegeven aan hun herenhuis in Atlanta?
Hoeveel hebben Cardi B en Offset uitgegeven aan hun herenhuis in Atlanta?
Anonim

Het is niet gemakkelijk om muziek te maken, maar zodra een ster uitbreekt, beginnen ze een heel andere levensstijl te leiden.

Cardi B heeft misschien haar start op reality-tv gekregen, maar toen ze eenmaal doorbrak als rapper, bracht ze haar carrière naar een ander niveau. De rapper is bescheiden gebleven en met Offset als haar partner maakt ze deel uit van een machtspaar dat maar weinigen kunnen evenaren.

Het paar heeft om verschillende redenen de krantenkoppen gehaald, waaronder een prachtig herenhuis in Atlanta dat ze enige tijd geleden hebben gekocht. Laten we eens kijken naar het paar en zien hoeveel ze hebben uitgegeven aan het herenhuis in Atlanta.

Cardi B en Offset kochten een herenhuis in Atlanta

Machtparen in de muziekindustrie zijn niets nieuws, en tegenwoordig zijn er niet veel meer die in de buurt komen van Cardi B en Offset.

Deze twee zijn op zichzelf zeer succesvol, maar wanneer ze worden gecombineerd, vormen ze een duo dat anderen te schande maakt. Ze hebben de roem, de rijkdom en de macht waar anderen naar hunkeren, en ze hebben ervoor gezorgd dat dingen werken, zelfs als ze ruw zijn geworden.

"Op 15 september 2020 heeft Cardi B de echtscheiding van Offset aangevraagd. In de echtscheidingsaanvraag verzocht Cardi om de primaire fysieke voogdij over hun dochter Kulture, kinderbijslag en een billijke verdeling van activa omdat er blijkbaar geen huwelijkse voorwaarden waren. Ze waren al gescheiden op het moment van de indiening ", schrijft Celebrity Net Worth.

Gelukkig heeft het duo de boel weer goedgemaakt en blijven ze een machtspaar in het rapspel.

Dankzij het succes dat ze hebben gevonden in de Billboard-hitlijsten, heeft het duo een enorme hoeveelheid rijkdom kunnen vergaren.

Cardi B en Offset zijn miljoenen waard

Volgens Celebrity Net Worth is Cardi B momenteel $ 40 miljoen waard. Omdat ze een van de beroemdste namen ter wereld is, zou dat aantal moeten blijven stijgen, aangezien ze wereldwijd poppodia uitverkocht en lucratieve kansen verzilvert.

De reis naar $40 miljoen was een lange, maar een paar jaar waarin ze miljoenen verdiende, speelde een grote rol in haar vermogen om een boost te krijgen.

"Na het verdienen van $28 miljoen (vóór belastingen) tussen oktober 2018 en oktober 2019, werd haar vermogen opgewaardeerd tot $22 miljoen", schrijft Celebrity Net Worth.

Dit zijn slechts twee voorbeelden van het soort geld dat de zanger binnen 12 maanden kan binnenhalen.

Hoe indrukwekkend $ 40 miljoen ook is, het toevoegen van Offset's $ 26 miljoen brengt de zaken echt naar een ander niveau.

Volgens Celebrity Net Worth: "Tussen september 2017 en september 2018 verdiende Migos in totaal $ 25 miljoen. Het is aannemelijk dat Offset's verlaging van die bruto-inkomsten ongeveer $ 8 miljoen bedroeg. Dat aantal was grotendeels te danken aan een slopend tourschema waarbij de groep 93 shows in een periode van 12 maanden optrad. Ze zijn ook een van de meest populaire streaming-acts ter wereld met 4 miljard streams in dezelfde periode. Tussen september 2018 en september 2019 verdienden ze $ 36 miljoen."

Met hun miljoenen konden Cardi B en Offset een luxe pad vinden in Atlanta.

Ze gaven miljoenen uit aan hun huis in Atlanta

Voor hun uitgestrekte huis in Atlanta hebben Cardi B en Offset een paar miljoen dollar uitgegeven. Het exacte bedrag dat ze hebben uitgegeven is onbekend, maar het huis zelf stond op de lijst voor maar liefst $ 5,75 miljoen.

Wat koop je voor dat soort geld in de wijk Buckhead in Atlanta?

Volgens de beschrijving van de makelaar, "opent de keuken van de chef-kok naar de familiekamer bij de open haard en het buitenterras met keuken en open haard, perfect om buiten te dineren. Formele LR met 30 'plafonds en solarium. Formele dr. Kantoor. Master on Main met zitkamer bij de open haard, grote h/h-kasten en een spa-achtig bad. 4 grote bovenverdieping bdr/baden plus grote speelkamer. Terrasniveau met bar, wijnkelder met 1800 flessen, familiekamer met open haard en nog veel meer. Panoramisch uitzicht op overloopzwembad en vlakke, diepe achtertuin. garage voor 4 wagens."

Dat is heel wat huis, en het duo vond het duidelijk elke cent waard die ze eraan besteedden.

Nu heeft het huis veel geweldige dingen, maar een van de meest waanzinnige functies die het heeft, is een binnenkanon. Nee, je ogen bedriegen je niet. Terwijl de meeste mensen blij zijn met een plek met fatsoenlijke apparaten, kunnen de rijken en beroemdheden wilde functies krijgen, zoals schietbanen voor binnen.

Cardi B en Offset hebben miljoenen uitgegeven aan hun prachtige huis in Atlanta, dat hopelijk in de loop van de tijd in waarde zal stijgen.

Aanbevolen: