‘Natuurlijk is je naam Karen’: Madonna vernietigt een pro-gun-fan

Inhoudsopgave:

‘Natuurlijk is je naam Karen’: Madonna vernietigt een pro-gun-fan
‘Natuurlijk is je naam Karen’: Madonna vernietigt een pro-gun-fan
Anonim

Madonna heeft het pro-gun-argument van een fan stopgezet in een Instagram-commentaar.

De zangeres heeft de wapenbeheersing gewogen na een paar massale schietpartijen in de Verenigde Staten, waaronder een man die op 11 april verschillende mensen neerschoot in een supermarkt in Koshkonong, Missouri.

“Er zijn tot nu toe meer dan 130 massale schietpartijen geweest in de VS en we zijn pas in april. Een tragedie des te tragischer gemaakt omdat die er is. Oplossing. Het heet Gun Control!” Madonna schreef in een Instagram-bericht dat op 12 april werd gepubliceerd.

"Word wakker Amerika. De geschiedenis blijft zich herhalen", voegde ze eraan toe.

Madonna stopte het pro-pistoolargument van fan

De popster reageerde persoonlijk op een pro-gun-fan genaamd Karen op Instagram.

“Ik durf te wedden dat je mensen met wapens hebt om jou en je familie te beschermen. Maar de kleine mensen kunnen ongewapend blijven. Als je de wapens wegha alt, zullen criminelen ALTIJD wapens vinden. De rest van ons onschuldige mensen zullen het slachtoffer zijn. Je leeft achter hoge muren met bescherming. Je leeft niet in de echte wereld. Criminelen zijn niet bang voor politie, rechters of gevangenissen. Maar als we een gewapende samenleving zijn, zouden ze bang zijn voor de slachtoffers', luidt het commentaar van de fan.

Madonna reageert op de opmerking van een pro-gun-fan op Instagram
Madonna reageert op de opmerking van een pro-gun-fan op Instagram

Madonna nam geen blad voor de mond.

“Bh ik heb geen beveiliging of gewapende bewakers om me heen. Kom naar me toe en vertel me in mijn gezicht hoe niet echt mijn werelden zijn. Ik daag je uit', sloeg Madonna terug.

“Je weet niets over mij of mijn leven. De enige criminelen die ik nu zie zijn de politie die betaald wordt om de mensen te beschermen. Maar de politie wordt beschermd door rechters en het strafrechtsysteem, wat een grap is omdat er geen gerechtigheid is als je een persoon van kleur bent, 'vervolgde ze, zinspelend op het systematische politiegeweld tegen de zwart-bruine gemeenschappen.

Ze voegde er uiteindelijk aan toe: "Natuurlijk is je naam Karen", verwijzend naar het pejoratieve stereotype van een rechthebbende, vaak racistische vrouw.

"Ik geloof dat we het recht hebben om gewapend te zijn om onszelf en ons gezin te beschermen", zei Karen in een vervolgcommentaar.

Madonna bekritiseerde de verklaring achter de tragische dood van Daunte Wright

Madonna heeft ook gepost over de moord op Daunte Wright door toedoen van de politie. Wright was een 20-jarige zwarte man die dodelijk werd neergeschoten door politieagent Kim Potter tijdens een verkeersstop in Brooklyn Center, Minnesota op 11 april.

De zanger plaatste een grafische video waarin Wright wordt neergeschoten.

"Deze video van de schietpartij van Daunte Wright is diep verontrustend", schreef Madonna op 13 april op Instagram.

“Maar dat geldt ook voor de uitleg van politieagent Tim Gannon over hoe het allemaal een ongeluk was. De schietende officier had een taser in de ene hand en een handpistool in de andere. Ze waarschuwde iedereen dat ze geboeid zou gaan taseren. Daunte die werd aangehouden voor een verkeersovertreding en in plaats daarvan schoot ze hem dood! Er is geen manier om dit ongeluk op te lossen, Tim??!! Dit is zo irritant en onaanvaardbaar. God zegene Daunte en zijn familie, 'voegde ze eraan toe.

Kim Potter, de blanke politieagent die Wright neerschoot, nam ontslag en werd beschuldigd van doodslag.

Aanbevolen: