Kim Kardashian 'zal niet' Caitlyn Jenner goedkeuren na Kanye's 'beschamende' run

Kim Kardashian 'zal niet' Caitlyn Jenner goedkeuren na Kanye's 'beschamende' run
Kim Kardashian 'zal niet' Caitlyn Jenner goedkeuren na Kanye's 'beschamende' run
Anonim

Kim Kardashian is hier niet voor de politieke aspiraties van haar voormalige stiefvader.

Volgens een nieuw rapport van The Sun gelooft de oprichter van SKIMS dat Caitlyn Jenner voor de gouverneur van Californië, aangezien de verhuizing "slecht voor de zaken" zou zijn.

En denk niet dat je de andere KarJenner's zult zien tijdens een komende rally.

Kourtney, Khloe en Kendall zijn ook vastbesloten om uit Caitlyns nieuwe ambitie te blijven. Maar er kan hoop zijn voor haar jongste dochter, Kylie, die blijkbaar "op het hek" staat over haar goedkeuring.

Ondertussen zeggen insiders dat Kim, 40, "Caitlyn Jenner NIET zal onderschrijven."

“Ze heeft dat al duidelijk gemaakt aan haar vrienden en familie en het lijkt erop dat Kourtney, Khloe en Kendall dit voorbeeld zullen volgen”, voegde de bron eraan toe.

kim kardashian caitlyn jenner selfie
kim kardashian caitlyn jenner selfie

De verklikker zei: “Ze wil haar vader niet teleurstellen, omdat ze altijd een hechte relatie hebben gehad, maar ze is het niet eens met haar politiek.

"Hoewel Kylie ondersteunend wil zijn, voelt geen van de zussen zich op hun gemak bij het steunen van Caitlyn en is vooral terughoudend na Kanye's rampzalige presidentiële run."

Caitlyns voormalige schoonzoon Kanye West's bod op het presidentschap was zowel een financieel als persoonlijk verlies. De totale kosten van zijn mislukte bod op het Witte Huis werden onthuld in een rapport van de Federale Verkiezingscommissie.

West heeft het grootste deel van zijn run zelf gefinancierd, die officieel pas vier maanden voor de stemdag begon.

caitlyn-kendall-kylie-jenner
caitlyn-kendall-kylie-jenner

Terwijl de uiteindelijke winnaar, Joe Biden, de eer had om de eerste presidentiële campagne te worden die een miljard dollar aan donaties ontving, haalde West slechts $ 2 miljoen op voor externe donateurs.

De "Gold-Digger"-artiest, 43, verdiende 66.000 stemmen op nationaal niveau - zijn uiteindelijke campagnekosten kwamen uit op bijna $ 200 per stem.

kim-kanye-bruiloft
kim-kanye-bruiloft

West's campagne - die hij voerde onder de vlag van de Verjaardagspartij, was gericht op christelijke waarden, fiscaal conservatisme en hervorming van het strafrecht.

De Grammy-winnende artiest vertelde de aanwezigen berucht dat Kim ooit had overwogen om hun eerste dochter, North, te aborteren.

Kim en Kanye en kinderen
Kim en Kanye en kinderen

Kanye vertelde de menigte dat Kim 'pillen in haar hand had'.

Hij deelde: "Weet je, deze pillen die je neemt en het is een wrap - de baby is weg."

Kim Kardashian heeft in februari de scheiding aangevraagd van Kanye West.

De scheiding komt na bijna zeven jaar huwelijk en maandenlange geruchten dat de twee 'afzonderlijke levens leidden'.

Kardashian vraagt om gezamenlijke wettelijke en fysieke voogdij over hun vier jonge kinderen: Noord, zeven, Sint, vijf, Chicago, drie, Psalm, 21 maanden. Geen van beiden zal hun huwelijkscontract betwisten en ze zijn al ver in hun overeenstemming over hoe het eigendom te splitsen.

Aanbevolen: