The Office: 20 Cringey Memes die Michael Scott zou goedkeuren

Inhoudsopgave:

The Office: 20 Cringey Memes die Michael Scott zou goedkeuren
The Office: 20 Cringey Memes die Michael Scott zou goedkeuren
Anonim

Sitcoms zijn een dubbeltje, met alleen de allerbesten die het pantheon van de popcultuur betreden. The Office is een van de weinige gelukkigen die de tand des tijds heeft doorstaan en voortdurend wordt herontdekt door nieuwe fans. De blijvende erfenis van de show is ongetwijfeld deels te danken aan de gedenkwaardige cast van personages, die uiteindelijk verschillende filmsterren produceerde, zoals Steve Carell en John Krasinski.

Zoals elke goede serie die zijn weg heeft gevonden naar de culturele tijdgeest, heeft internet talloze memes gemaakt van de personages, afbeeldingen en oneliners van de show. We speurden het internet af om er twintig te vinden waar Michael Scott trots op zou zijn. Ze zijn misschien niet allemaal grappig, maar ze zouden allemaal die lieve schurk op de grond hebben liggen, giechelend van de pijn.

Maak je dus klaar voor een paar slechte grappen, want hier zijn 20 Cringey Memes die Michael Scott zou goedkeuren.

20 Kevin kreeg zijn wens

kantoor kevin meme
kantoor kevin meme

Kevin weet hoe hij moet dromen. Wens iets te groots, en het zal hoogstwaarschijnlijk nooit gebeuren; wens iets kleins en verkrijgbaar, en het kan gemakkelijk uitkomen. En echt, wat wil je nog meer van het leven dan lekker junkfood eten terwijl je stevig onder de lakens ligt?

19 Arme Toby

wil je een leugenkantoor horen?
wil je een leugenkantoor horen?

Michael Scott doet zijn best om van iedereen te houden en op zijn beurt door hen geliefd te worden. De opvallende uitzondering hierop is Toby, hoofd HR. Onverschillig zijn tegenover collega's is één ding, maar Michael maakt er een punt van om hem bij elke gelegenheid te beledigen. Toegegeven, het resulteert meestal in een goed humeur.

18 Dwitanic

dwightanic meme
dwightanic meme

Michael houdt van woordspelingen, vooral verschrikkelijke. Deze afbeelding van het gezicht van zijn goede vriend, geplakt op de meest iconische scène uit Titanic, zou zijn grappige bot absoluut kietelen. Voor Scott zou het enige dat deze grap beter zou maken, zijn als hij het zelf had bedacht.

17 De Ieren

Iers meme-kantoor
Iers meme-kantoor

Een groot deel van de humor van The Office komt van Michael Scotts onbegrip van verschillende culturen. In het echte leven zou het als obsceen en aanstootgevend worden gezien, maar het is oneindige hilariteit op een televisieshow. De meeste mensen vinden dit zo grappig dat ze hem waarschijnlijk niet eens de waarheid vertellen, uit angst om de grap nooit meer te horen.

16 Kelly

Kelly meme
Kelly meme

Kelly, gespeeld door Mindy Kaling, is misschien een van de weinige personages die Michael Scott evenaart in termen van luchthartige opmerkingen. Het meeste van wat ze zegt lijkt in strijd te zijn met de algemene logica, maar dat is waarom het publiek zo van haar houdt. Een echte Kelly kennen is misschien vervelend, maar misschien hebben we allemaal een beetje Kelly in ons.

15 Macklemore

macklemore office meme bingeclock
macklemore office meme bingeclock

Wie herinnert zich Macklemore, de beroemde rapper die zo'n vijf jaar geleden een rage was? Natuurlijk is de zij aan zij foto niet van dezelfde persoon, maar in plaats van Toby van The Office. De gelijkenis is nogal griezelig. Macklemore weet nu waar hij over vijftien tot twintig jaar naar uit moet kijken.

14 Obligatie

Office bond santa meme funnyjunk
Office bond santa meme funnyjunk

James Bond is het product van parodie sinds Dr. No in 1962 uitkwam. Het is op dit punt overdreven, daarom wordt hij tegenwoordig zelden gehekeld. Het was echter nooit bekend dat Michael Scott een grap opgaf omdat deze oud was. Het zorgt er in ieder geval voor dat hij er nog meer van geniet.

13 EarthBound And Undertale

kantoor aardgebonden undertale
kantoor aardgebonden undertale

Dit is een hot item om moderne gamers boos te maken, maar het zorgt wel voor een goede grap. Je kunt Undertale net zo waarderen, terwijl je je realiseert dat het niet de eerste eigenzinnige, meta-RPG was die op de markt kwam. Het is ook anders genoeg dan EarthBound om de angst om als afzetterij te worden beschouwd, weg te nemen.

12 Keanu Reeves

kantoor keanu reeves meme
kantoor keanu reeves meme

Als er één ding is dat Michael Scott graag doet, is het mensen gelukkig maken. Of hij daarin slaagt, is een heel andere vraag. Als het fictieve personage de beroemde acteur zou ontmoeten, zou hij er alles aan doen om hem op te vrolijken. De fans van Keanu willen gewoon dat hij ook tevreden is.

11 Liefde en angst

kantoor meme michael scott liefde en angst
kantoor meme michael scott liefde en angst

Deze regel vat Scotts karakter perfect samen. De man doet zo zijn best om bemind te worden en denkt vaak dat zijn vele schema's werken terwijl ze dat niet doen. Wat hij uiteindelijk niet beseft, is dat mensen van hem houden en dat hij niet zijn best hoeft te doen om de genegenheid van mensen te winnen.

10 Een beetje ijverig

Office Meme Michael Scott Bijgelovig
Office Meme Michael Scott Bijgelovig

Waar een woordspeling gemaakt moet worden, kan men wedden dat Michael het zal halen. Hoe duidelijker het is, hoe trotser hij is dat hij het heeft gezegd, omdat hij denkt dat hij zojuist een nieuwe weg heeft ingeslagen in de komische kunsten. Op de een of andere manier maakt Steve's optreden deze momenten tot de beste van de show.

9 Star Wars

kantoor star wars meme
kantoor star wars meme

Filmreferenties zijn ook een favoriet van Michael Scott. Gezien zijn slechte gevoel voor humor, maakt hij zelden de grap, of anders is er gewoon een verwijzing zonder enige clou. Als het gaat om zijn smaak in films, stuurt hij hopelijk richting Airplane! en The Naked Gun en weg van Date Movie en Meet the Spartans.

8 Wakker worden

kantoor vroeg wakker meme
kantoor vroeg wakker meme

Sommige mensen zouden dit leuk vinden, maar niet mensen met een veertigurige werkweek. Als het een vrije dag is, blijven ze meestal graag in bed om de ontbrekende uren slaap in te halen. Op een vaste tijd wakker worden op een zaterdag is verwoestend genoeg om sommigen tot tranen toe te drijven.

7 YouTube en jij

kantoor youtube meme
kantoor youtube meme

De meeste lezers hebben waarschijnlijk familieleden die geloofden dat YouTube een productiebedrijf was dat alle video's op de site heeft gefilmd. Michael Scott was een beetje te jong om dit te verontschuldigen. Ironisch genoeg begon de website uiteindelijk zijn eigen originele inhoud te produceren, met ongelooflijke shows zoals Wayne.

6 Het "R"-geluid

r sound office meme
r sound office meme

Laat het aan Dwight over om deze kleine mijmering over de klanken van de Engelse taal te bedenken. Hoewel dit onderwerp subjectief is en ter discussie staat, is "R" onmiskenbaar dreigend. Er zijn echter een paar geluiden die het een run voor zijn geld zouden geven. Er is toch een reden waarom zoveel slechte woorden met de letter F beginnen.

5 Drake Meme

kantoor meme jim halpert drake
kantoor meme jim halpert drake

Michael Scott ziet er graag hip uit. Waar houden de kinderen van tegenwoordig? Misschien is het Drake, dus hij gaat all-in om te verwijzen naar de Canadese rapper. Zelfs als de meme verouderd is, zal hij doen alsof zijn gebruik ervan de grootste uitvinding is sinds gesneden brood.

4 Heavy Metal

kantoor meme dwight
kantoor meme dwight

Het woordspelingspotentieel voor een bandnaam als Megadeath is bijna onbeperkt. Zelfs voor degenen die geen fans zijn van het heavy metal-genre, wekt deze meme met Dwight op zijn minst een paar grinniken op. Zou de trouwe Dwight Schrute het gebruik van zijn afbeelding op zo'n manier goedkeuren, of zou hij protesteren tegen het feit dat zijn gezicht op internet staat?

3 Vrienden

de meme van kantoorvrienden
de meme van kantoorvrienden

Dit zou liefhebbers van sitcoms uit de jaren 90 woedend maken. Niet alleen is Kramer uit Seinfeld, maar men is vaak verdeeld over welke serie beter is. Hoewel komedie subjectief kan zijn, lijdt het geen twijfel dat Seinfeld de gemoedstoestand van New York en de persoonlijkheden die de bruisende metropool bewonen beter vertegenwoordigt.

2 Inside Jokes

de kantoormeme inside joke
de kantoormeme inside joke

Michael heeft de kunst achter inside jokes nooit helemaal begrepen. Ze kunnen niet worden geforceerd of ingesteld. Vriendengroepen weten dat niemand bepa alt wat één wordt. Ze gebeuren bij toeval, en dan worden de vrienden er een beetje door meegesleept. Het is ook bijna onmogelijk om iemand erin te laten als het eenmaal gemaakt is.

1 Faxen

fax meme
fax meme

Velen kunnen hiermee meevoelen. Deze archaïsche machines bleven te lang in gebruik nadat ze verouderd waren. Er kunnen zelfs een paar arme zielen zijn die dit lezen en die nog steeds verplicht zijn om er dagelijks een te bedienen. Sommige oude dingen zijn nog steeds waardevol; faxapparaten horen daar niet bij.

Wat zijn je favoriete momenten uit The Office? Laat het ons weten in de reacties!

Aanbevolen: