Fans richten zich op Kim Kardashian & La La's overdreven kunstmatige beelden

Inhoudsopgave:

Fans richten zich op Kim Kardashian & La La's overdreven kunstmatige beelden
Fans richten zich op Kim Kardashian & La La's overdreven kunstmatige beelden
Anonim

Vergeet de pandemie en de problemen in de wereld, Kim is in haar eigen Kardashian-universum en leeft het uit en geniet van de vruchten van haar arbeid, in een bikini. Ze krijgt er echter veel kritiek op…

Het verwerken van haar scheiding van Kanye West lijkt Kim helemaal niet te belasten. Sterker nog, ze trakteert zichzelf op wat bestie-liefde en geniet van de zon.

Ze plaatste onlangs een foto van zichzelf met haar goede vriend La La Anthony en de twee dragen bijpassende bikini's terwijl ze samen op vakantie zijn.

Deze afbeelding trok al snel meer dan 4 miljoen likes, maar niet iedereen die hem bekeek 'vond' hem helemaal leuk. Sterker nog, de haters duwden hard terug en lieten Kim precies weten hoe ze zich voelen over alle "nepfoto's" die ze online plaatst.

Kim Kardashian's nepfoto's

Kim en La La zijn misschien trots op de foto's die ze plaatsen, maar hun fans zijn niet zo bereid om ze op het eerste gezicht te accepteren als in het verleden. Het wordt een beetje veel voor fans om constant te worden blootgesteld aan kunstmatige foto's die leiden tot onrealistische lichaamsdoelen.

Kim en La La poseerden trots in hun bijpassende bikini's, maar fans overspoelden de post al snel met kritiek en schuwden het paar vanwege hun kunstmatige lichamen en afbeeldingen.

Discussies over plastische chirurgie en zware montage kwamen op de voorgrond toen fans protesteerden tegen de kunstmatige en misleidende beelden waaraan ze zo routinematig worden blootgesteld.

Als Kim probeert indruk te maken op haar fans en ze betrokken te houden, moet ze misschien iets anders doen en zich aanpassen aan de meer realistische foto's waar haar fans naar hunkeren.

Fans verwachten beter

In een wereld die zo duidelijk gefixeerd is op perfecte selfies, eisen fans meer van de beroemdheden die verantwoordelijk zijn voor het bepalen van deze trend.

Kim Kardashian's fans zijn niet onder de indruk.

Reacties op dit bericht zijn onder meer; "Ze hebben duidelijk dezelfde chirurg," "Meer ongewenste, zwaar gephotoshopte foto's. ?smellslikesweat," en "Ik hou van de manier waarop elke spier in de schaduw en omlijnd is.. ? Geen photoshop hier."

Anderen schreven; "Zoveel photoshop mislukt in één foto", evenals; "Ruikt naar heet plastic", "Die lichamen van een beer zijn belachelijk. Ze lijken allemaal op elkaar - letterlijk. Smh," en "Mooi plastic a. Zijn er hersens in?

Het is duidelijk dat er een einde komt aan de tijden van overmatig bewerken, overmatig gebruik van filters en plastische chirurgie. Een groter bewustzijn van sociale media en gezondere rolmodellen worden nu geëist door fans.

Aanbevolen: