Florence Pugh geeft fans BTS-beelden van 'Black Widow' met Scarlett Johansson

Inhoudsopgave:

Florence Pugh geeft fans BTS-beelden van 'Black Widow' met Scarlett Johansson
Florence Pugh geeft fans BTS-beelden van 'Black Widow' met Scarlett Johansson
Anonim

Hier is een glimp van Yelena Belova en Natasha Romanoff in Black Widow !

Nu Thor: Love and Thunder alle aandacht krijgt, is het moeilijk voor te stellen dat Black Widow nog maar een maand verwijderd is van de bioscoop. De trailer werd uitgebracht in 2020, maar fans zouden graag opnieuw kennismaken met de film met nieuwe promo's!

Florence Pugh lijkt dit dilemma te begrijpen en heeft niet één, maar twee verschillende foto's van haar personage en Natasha Romanoff in de Black Widow-film gedeeld! De voor een Oscar genomineerde acteur gaf Marvel-fans een kijkje achter de schermen van de verwachte film op Internationale Vrouwendag, terwijl hij regisseur Cate Shortland en haar co-ster Scarlett Johansson aanmoedigde.

The Red Soldier, Yelena Belova en Natasha Romanoff

In haar Instagram-verhalen deelde Florence een still uit de Black Widow-filmsets, waarin regisseur Cate Shortland, Scarlett Johansson, David Harbor en zichzelf in gesprek zijn.

Florence en Scarlett zijn te zien in hun witte pakken uit de stripboeken! "VROUWEN VROUWEN VROUWEN", schreef Pugh bij de foto.

Hoewel Johansson haar rol als superspion, dodelijke moordenaar Natasha Romanoff in de film zal hernemen, is dit de eerste keer dat het personage van Yelena Belova de MCU-films ha alt.

We weten niet veel over de toekomst van haar personage in de MCU (afgezien van het feit dat we meer zullen leren in Hawkeye!), Maar ze deelt een hechte vriendschap met Natasha, en ze verwijzen vaak naar elkaar als zussen.

De film volgt de gebeurtenissen van Captain America: Civil War, en fans gaan ervan uit dat het de basis zal leggen voor de toekomst van Belova in de MCU, aangezien ze in de toekomst uiteindelijk Black Widow zal worden.

Florence Pugh plaatste ook een foto van het paar op een fiets, een reeks die fans in de trailer zagen. "Gewoon weer een van Scarlett omdat ik van haar hou", schreef ze bij het verhaal.

De film volgt Natasha's verleden als spion en brengt wat quality time door in de Red Room, een mysterieus, uiterst geheim Sovjet-hersenspoel- en trainingsprogramma dat jonge meisjes opneemt en opleidt tot dodelijke huurmoordenaars.

David Harbor schittert ook in de film en zal het stripboekkarakter brengen; Red Guardian tot leven. Hij is een gemuteerde held die wordt beschouwd als het Sovjet-equivalent van Captain America!

Black Widow staat gepland voor een release in de bioscoop op 7 mei!

Aanbevolen: