Kim Kardashian en Kendall Jenner worden gesleept voor kunstmatige uitspraken over het Astroworld-incident

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian en Kendall Jenner worden gesleept voor kunstmatige uitspraken over het Astroworld-incident
Kim Kardashian en Kendall Jenner worden gesleept voor kunstmatige uitspraken over het Astroworld-incident
Anonim

Kris Jenner lijkt hard aan het werk te zijn geweest in de nasleep van de tragische reeks gebeurtenissen die de Astroworld-uitvoering van Travis Scott hebben geteisterd. Ze wordt verondersteld de persoon te zijn achter de strategisch opgestelde verklaringen die door de Kardashian-clan worden vrijgegeven, één voor één.

Het bijwonen van een liveconcert zou een leuke manier moeten zijn om te ontspannen en te genieten van de bezienswaardigheden en geluiden van enkele van 's werelds meest getalenteerde artiesten. Helaas, wat een leuk avondje uit had moeten zijn, veranderde al snel in een reeks tragische gebeurtenissen toen Travis Scott en Drake het podium betraden.

Toen de Kardashian-clan zich bewust werd van het feit dat Travis Scott verwikkeld was in deze puinhoop, brachten Kim Kardashian en Kendall Jenner schijnbaar gecoördineerde verklaringen uit over de beproeving, die fans bekijken om volledig onecht te zijn.

Hun eigen beschermen

Toen Travis Scott Drake op het podium bracht tijdens zijn Astroworld-optreden, ontstond er een pure chaos en begonnen fans elkaar te duwen en te duwen en te vertrappen. Volgens berichten injecteerde iemand in de menigte onschuldige omstanders met een onbekende drug die een hartstilstand veroorzaakte. Er zijn meerdere doden en gewonden gemeld, maar de liveshow ging door, waardoor Travis Scott in het middelpunt van de controverse bleef.

De Kardashian-clan lijkt samen te werken om zichzelf te beschermen, evenals de vader van Kylie Jenner's dochter, Stormi, en het ongeboren kind dat ze momenteel draagt.

Kris Jenner staat bekend als sluw als het gaat om het creëren en beschermen van het merk van haar familie, en fans roepen haar op als de boosdoener achter de perfect getimede, goed gecoördineerde, zorgvuldig geschreven verklaringen die vrijgegeven door Kendall Jenner en Kim Kardashian.

Het is gewoon niet erg overtuigend…

Fans verwachtten de verklaring van Kylie Jenner, die bijna onmiddellijk werd vrijgegeven na het nieuws over de tragedie die toesloeg terwijl ze aanwezig was bij het concert van Scott. Het gaat tenslotte om de vader van haar kinderen, en zij was daar ook op het moment van het incident.

Het is echter niet duidelijk waarom Kim Kardashian en Kyle Jenner zich in het gesprek mengden door hun eigen verklaringen vrij te geven, en fans denken dat Kris Jenner het brein is achter de schijnbaar robotachtige verklaringen die ze de een na de ander uitbrachten.

Hun opmerkingen leken zorgvuldig geschreven in plaats van emotioneel geladen.

Kim ging zelfs zo ver om te zeggen dat ze de slachtoffers en hun families in haar gebeden hield, gevolgd door de gewaagde verklaring; "..inclusief Travis waarvan we weten dat hij zoveel om zijn fans geeft en echt kapot is."

Fans kopen deze georkestreerde inspanning niet. Uit opmerkingen blijkt dat ze van mening zijn dat deze uitspraken onwaar waren en bedoeld waren om miljoenen fans te laten geloven in de onschuld van Travis Scott. Velen gingen naar sociale media als reactie op deze 2 uitspraken om "Kris Jenner, hard aan het werk" te schrijven en bleven Kim en Kendall trollen voor hun vergeefse pogingen om geloofwaardig en herkenbaar te zijn.

Aanbevolen: