Fans reageren op de rol van Kim Kardashian in 'Paw Patrol' terwijl ze haar kinderen meeneemt naar een privévertoning

Fans reageren op de rol van Kim Kardashian in 'Paw Patrol' terwijl ze haar kinderen meeneemt naar een privévertoning
Fans reageren op de rol van Kim Kardashian in 'Paw Patrol' terwijl ze haar kinderen meeneemt naar een privévertoning
Anonim

Kim Kardashian is een "coole moeder" - althans, volgens haar acht-, vijf-, drie- en tweejarige kinderen.

The Keeping Up With the Kardashians-ster organiseerde deze week een privévertoning van Paw Patrol: The Movie, samen met familie en vrienden, terwijl ze haar stemacteerdebuut maakte als de poedel Dolores.

Haar kinderen North, Saint, Chicago, Saint en Psalm hebben mama kunnen zien op het grote scherm in wat al naar verwachting een van de grootste familiefilms van de zomer zal worden.

Op weg naar de vertoning nam Kardashian een video van haar kinderen op de achterbank van haar terwijl ze vroeg: "Wie heeft er zin in Paw Patrol?" De kinderen van de KKW-oprichter antwoordden: "Ik!"

Alle gasten die de bioscoop bijwoonden, werden getrakteerd op een Paw Patrol-actiefigurenset en een knuffeldier, dat de moeder van vier onthulde in een reeks video's op haar Instagram-verhaal.

In een andere clip was te zien hoe North begaafd was met een knuffeldier van het personage van haar moeder uit de film, waardoor de 40-jarige zei: "Dolores is here!" voordat ze de camera terugdraait naar zichzelf.

Saint wordt dan gezien terwijl hij naar Kardashian rent en zegt: "Mama, mama bij het verhaal dat ik een beetje pluche van je zag."

Fans waren even enthousiast om Kardashian op het grote scherm te zien, en velen gingen naar Twitter om hun verwachting te delen dat ze kaartjes zouden krijgen om de film in de bioscoop te zien.

Eén fan zei zelfs dat ze de film alleen gingen kijken omdat de tv-ster erin zat.

De vertoning werd bijgewoond door een aantal vrienden en familieleden, waaronder Khloe, Kourtney en Rob Kardashian. Tristan Thompson was er ook voor de leuke gelegenheid.

Voordat de film begon, besloot de Skims-zakenvrouw een paar woorden te delen terwijl ze haar opwinding deelde omdat ze de kans had gekregen om aan een van de favoriete shows van haar kinderen te werken.

"Ik wil iedereen hier welkom heten bij Paw Patrol: The Movie. Ik ben zo opgewonden dat ik al mijn kinderen, en al hun neven en nichten, en al mijn vrienden en iedereen mijn eerste film kan laten zien! Dit is zo geweldig, "zei ze terwijl haar gasten juichten.

"Ik deed dit voor jullie omdat ik weet hoeveel jullie van Paw Patrol houden. Dolores in huis!"

Dit is de eerste keer dat Kardashian de stem van een stripfiguur op het grote scherm mag inspreken, en als de film het goed doet aan de kassa, lijdt het geen twijfel dat ze zal worden teruggebracht voor een vervolg.

Aanbevolen: