Miley Cyrus-fans slaan Liam Hemsworth neer als Avengers Premiere-video weer opduikt

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus-fans slaan Liam Hemsworth neer als Avengers Premiere-video weer opduikt
Miley Cyrus-fans slaan Liam Hemsworth neer als Avengers Premiere-video weer opduikt
Anonim

Miley Cyrus-fans bespreken de relatie van de zangeres met ex-man Liam Hemsworth toen een video van het voormalige paar weer boven water kwam.

In 2019 woonden de Wrecking Ball-zanger en de Australische acteur de première bij van Avengers: Endgame, met ook Liams broer Chris Hemsworth in de rol van Thor.

‘Avengers: Endgame’ Premiere Clip laat een andere kant zien van de relatie tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth

In een clip gedeeld door Twitter-account @beysupdates, poseren Cyrus en Hemsworth op de rode loper. Wanneer Cyrus haar toenmalige echtgenoot likt, lijkt hij zichtbaar geïrriteerd op haar te zijn. De acteur mondt de woorden uit: "Zou je je een keer kunnen gedragen?" slakken van Cyrus. De ster van Hannah Montana leek ongemakkelijk, maar bleef poseren terwijl ze Hemsworth knuffelde.

“Ik kan niet geloven dat hij echt van de Miley Cyrus hield die we kennen, hij wilde haar altijd transformeren, zo ziet het er tenminste uit”, merkte een fan op op Twitter. Ze plaatsten ook een korte video van Hemsworth die verlegen keek terwijl hij met Cyrus op de rode loper werd geïnterviewd.

"Het gezicht van mijn baby toen hij dat zei, ze is zo puur en hield veel te veel van hem voor niets", was een andere opmerking over de reactie van Cyrus.

Een fan probeerde objectief te zijn en zowel Cyrus als Hemsworth te begrijpen.

“Ik zie beide kanten. Hij zei dat je je moest gedragen, wat ik begrijp omdat hij niets anders wil verpesten dan de manier waarop hij het zei, verschrikkelijk was. Ze probeerde zichzelf te zijn en hij sloot het zonder reden af”, twitterden ze.

Eindelijk zei een fan dat ze de volgende ochtend de scheidingspapieren zouden hebben ondertekend.

“Stel je een man voor die je zegt dat je je moet gedragen,,,,, ja, ik heb die scheidingspapieren de volgende ochtend ondertekend,” merkten ze op.

Een tijdlijn van Miley Cyrus en Liam Hemsworth's aan-uit romantiek

Cyrus en Hemsworth waren een aan-uit item tussen 2008 en 2019. Ze begonnen te daten tijdens de opnames van Nicholas Sparks' romantische drama Dear John in 2008 en verloofden zich in 2012.

De twee gingen in 2013 uit elkaar, maar waren in 2016 weer samen en stapten eind 2018 in het geheim in het huwelijksbootje. Ze kondigden echter hun scheiding aan in de zomer van 2019, slechts enkele maanden na het eindspel-première-incident. Hun scheiding werd in januari 2020 afgerond.

Aanbevolen: