Trolls slam Miley Cyrus voor 'spelen met de gevoelens van ex-echtgenoot Liam Hemsworth

Trolls slam Miley Cyrus voor 'spelen met de gevoelens van ex-echtgenoot Liam Hemsworth
Trolls slam Miley Cyrus voor 'spelen met de gevoelens van ex-echtgenoot Liam Hemsworth
Anonim

Er was eens zanger Miley Cyrus,28, en acteur Liam Hemsworth, 30, gelukkig getrouwd.

Maar na een intieme ceremonie in december 2018 gingen ze maanden later in augustus 2019 uit elkaar. Nu heeft Miley onthuld dat er "te veel conflicten" waren in haar huwelijk" met haar ex.

Trollen hebben de zangeres van "Wrecking Ball" aangevallen omdat hij hem "gemengde berichten" had gestuurd nadat ze had toegegeven dat ze nog steeds "heel veel" van hem houdt.

Tijdens een openhartig interview met Howard Stern op woensdag zei de Grammy-genomineerde: “Er was te veel conflict…. Als ik thuiskom, wil ik door iemand verankerd worden. Ik ga niet uit van drama of vechten."

Ze onthulde dat zij en de Australische acteur nooit van plan waren om te trouwen na een aan-uit-relatie van 10 jaar.

"We waren samen sinds 16. Ons huis brandde af, [in november 2018]."

"We waren verloofd geweest - ik weet niet of we echt ooit dachten dat we echt zouden gaan trouwen, " vervolgde Cyrus.

"Maar toen we ons huis in Malibu verloren - en als je naar mijn stem luistert voor en na de brand, ze zijn heel verschillend, dus dat trauma heeft echt mijn stem beïnvloed."

"Ik was eigenlijk in Zuid-Afrika, dus ik kon niet naar huis komen, en mijn dieren waren vastgebonden aan een paal op het strand."

"Ik verloor alles. Ik had polaroids van Elvis, zoals front row, doorgegeven van, ik heb een paar oma's gekregen om me hun Elvis polaroids te geven."

Maar fans waren niet geïnteresseerd in het ophalen van herinneringen aan Miley en gingen naar sociale media om haar te vernietigen.

"Grappig, ze praat nog steeds over hem -- maar hij heeft haar niet (één keer) genoemd", een louche opmerking gelezen.

"Was ze niet aan het paraderen met haar vriendinnetje over elkaar heen, terwijl haar huwelijksbed nog warm was? Over liefde gesproken, " las een andere opmerking.

"Godzijdank is hij verder gegaan en heeft hij geen tijd meer met haar verspild. Ze probeert hem echt een signaal te geven om weer contact met haar op te nemen", voegde een fan eraan toe.

"Ik hoop dat Liam slim genoeg is om nooit meer in de buurt van Miley te komen. Zijn beste zet was om bij haar weg te komen", schreef een fan.

"Ze moet stoppen met het uitspreken van zijn naam. Hij is verder gegaan met zijn leven en verdient geluk. Hij zag eruit als de persoon die haar capriolen accepteerde totdat het hem teveel werd," viel een andere persoon in.

"Niemand is perfect, maar ze vernederde hem regelmatig publiekelijk met haar capriolen. En zijzelf trouwens", beaamt een fan.

"Ze realiseert zich zeker de ENORME fout die ze heeft gemaakt en weet dat ze NOOIT meer een man als Liam zal hebben", las een botte opmerking.

Liam heeft een relatie gehad met het Australische model Gabriella Brooks, met wie hij in december vorig jaar begon te daten.

Ondertussen had Miley een stormachtige relatie met de ex-vrouw van Brody Jenner, Kaitlynn Carter.

Ze ging ook uit met Cody Simpson in oktober 2019, voordat ze in augustus van dit jaar uit elkaar ging.

Aanbevolen: