Grey's Anatomy': 10 vergeten personages die fans graag willen zien in seizoen 19

Inhoudsopgave:

Grey's Anatomy': 10 vergeten personages die fans graag willen zien in seizoen 19
Grey's Anatomy': 10 vergeten personages die fans graag willen zien in seizoen 19
Anonim

Grey's Anatomy is zojuist vernieuwd voor seizoen 19. Hoewel fans niet allemaal aan boord zijn met de uitbreiding van het langstlopende medische drama op tv, zijn ze nog steeds nieuwsgierig naar wat er gaat gebeuren. Per slot van rekening heeft Ellen Pompeo's "slechte acteerwerk" terzijde, de show heeft nog een paar verhaallijnen om door te gaan. Maar fans beginnen de oude cast te missen, en dan bedoelen ze niet de hoofdpersonen zoals Callie Torres of Arizona Robbins. Met de terugkeer van seizoen 18 van Nick Marsh, hebben ze veel nagedacht over andere minder belangrijke personages en waar ze nu zijn. Dit zijn degenen waarvan ze zouden willen dat ze een cameo zouden maken in seizoen 19.

10 Nicole Herman

Als ze van plan zijn Jessica Capshaw terug te brengen als Arizona, zou het een goede aflevering of twee zijn om Nicole van seizoen 11 mee te nemen. Ze kunnen samen een nieuwe zaak hebben. Misschien is geen van beiden deze keer de patiënt. Nicole, gespeeld door Geena Davis, kwam ook in seizoen 14 op bezoek. Nadat ze onlangs was afgestudeerd aan Blind Institute, ging ze kijken hoe het in Arizona ging. Daar realiseerde ze zich dat ze, zelfs als ze niet langer kon werken zoals haar voormalige protégé, nog steeds les kon geven. Het zou leuk zijn om haar les te zien geven aan de nieuwe artsen in het Grey-Sloan Memorial Hospital. Ze zou Jo Wilson zelfs kunnen inspireren om pediatrische chirurgie te proberen nu ze dichter bij de specialiteit is als verpleegster verloskunde en gynaecologie.

9 Sydney Heron

Nu, waar is deze zonnebal gebleven? De laatste keer dat ze in de show was, was in seizoen 4. Ze had een vreselijke date met Derek. Toen, tot grote opluchting van de hartverscheurende neurochirurg, vertelde ze hem dat ze geen toekomst voor hen kon zien omdat ze te veel een vrouw voor hem is. Serieus, hoe konden ze deze zeldzame McDreamy-resistente laten vertrekken? Er is geen duidelijke reden voor het vertrek van actrice Kali Rocha. Volgens fans is dat precies waarom een cameo in Sydney niet zo moeilijk zou zijn om te schrijven. Ze willen ook weten waarin ze zich al die jaren heeft gespecialiseerd. Enig idee?

8 Leah Murphy

Het was misschien moeilijk om van Leah te houden toen ze tussen Arizona en Callie kwam, maar geef toe, we vragen ons allemaal af hoe het tegenwoordig met haar gaat. Nadat ze in seizoen 10 werd ontslagen vanwege haar slechte prestaties, slaagde ze erin haar baan terug te krijgen in seizoen 13 en werkte ze samen met cardiothoracaal chirurg, Maggie Pierce. Maar kort na haar terugkeer verdween ze plotseling. Fans dachten aanvankelijk dat haar comeback een belangrijke verhaalboog was. Een vervolg op haar verhaal zou een leuke traktatie voor seizoen 19 zijn.

7 Stephanie Edwards

Stephanie was een van de hoofdpersonen van de show. In tegenstelling tot haar lotgenoot Leah kreeg deze woeste chirurgijn de kans om op gepaste wijze afscheid te nemen van Grey-Sloan. Nadat ze een in de val gelopen kind uit een ziekenhuisbrand had gered, voelde Stephanie zich getraumatiseerd door de gebeurtenissen die ze nodig had om een time-out te nemen. Ze besloot een tijdje weg te blijven van ziekenhuizen en zei dat ze een tijdje een soort Eat Pray Love-pauze wilde nemen. Ze werd ook overgevlogen naar Texas om haar brandwondenherstel voort te zetten. Het zou leuk zijn om te weten hoe het allemaal met haar ging - ging ze door met haar medische carrière of vond ze onderweg iets anders?

6 Will Thorpe

Will was de eerste man met wie Meredith Gray sliep na het overlijden van Derek. De twee ontmoetten elkaar in seizoen 12 toen een team van artsen uit Grey-Sloan werd gevraagd voor een kritieke operatie buiten het ziekenhuis. Op dat moment wist Meredith niet dat Will met haar flirtte. Maar nadat hij zijn telefoontjes na de operatie had genegeerd, ging hij naar Grey-Sloan om haar formeel mee uit te vragen. Van het een kwam het ander en op hun derde date nodigde Mer hem uit in haar kamer. De volgende ochtend was ze hysterisch. Ze begon tegen hem te schreeuwen en hem te vragen weg te gaan. Ze legde later uit dat ze er nog niet klaar voor was, dus stemde hij ermee in haar de ruimte te geven. Maar hij zei dat hij terug zou komen omdat ze het waard is om op te wachten… Wel, waar is hij nu?

5 Zuster Tyler Christian

Verpleegster Tyler is zo'n onderschat personage. Hij was daar door de eerste van de originele stagiaires tot seizoen 10. Hij was daar de druk aan het opdrijven en bracht hen in de problemen door hun geheimen niet te bewaren. Het is moeilijk om deze drama-aanstichter niet te missen. Sinds Tylers medeverpleegster Olivia Harper in seizoen 14 terugkeerde om iedereen te herinneren aan die beruchte syfilis-uitbraak, hoopt iedereen ook een bezoek van hem te krijgen. We zijn er zeker van dat hij wat braadstukken heeft klaargemaakt voor Mer als laatste in de M. A. G. I. C. team.

4 Sloan Riley

Het is zo jammer dat we Sloan niet hebben gezien na de dood van haar vader Mark Sloan in seizoen 8. We weten niet eens of ze haar baby heeft afgestaan voor adoptie of niet. Toen ze 18 was, had ze de steun van haar vader voor beide beslissingen. Fans hopen te zien wat haar keuze was en hoe het uitpakte in seizoen 19. Serieus, het zou leuk zijn om te zien hoe het leven voor haar is verlopen of in ieder geval te weten hoe ze zich voelde na het tragische overlijden van haar vader.

3 Nathan Riggs

Hier is nog een van Meredith's post-Derek liefdesbelangen. Riggs is echter veel gecompliceerder dan Will. Mers halfzus Maggie wilde hem ook. Dan is er zijn verleden met Owen Hunts zus Megan. Hij werd voor het laatst gezien in seizoen 14 nadat hij met Megan en haar geadopteerde zoon Farouk naar Malibu was verhuisd. Maar begin 2021 werd gezegd dat hij en Megan tijdens de pandemie uit elkaar gingen omdat ze niet meer gelukkig waren. Hij vertrok toen nadat hij zich weer had aangemeld bij zijn NGO. Nu Megan zich zorgen maakt over Farouks harttransplantatie, is het misschien leuk om Riggs weer aan haar zijde te zien, zelfs als vriendin. Maar we geven toe, we verzenden haar en Cormac Hayes, een andere voormalige liefdesbelang van Mer.

2 Finn Dandridge

Nu voor Meredith's pre/tijdens-Derek liefdesbelang, wat dacht je van een cameo van schattige dierenarts Finn? De hoofdrol van de show had het moeilijk om te kiezen tussen hem en McDreamy in seizoen 2 en 3. Voor de goede orde, hij was op dat moment de betere keuze - hij was helemaal vrijgezel, net zo lief en ongecompliceerd, in tegenstelling tot Derek. Fans vragen zich af over hem sinds Mer voor Derek koos. Maar het zou moeilijk zijn om hem terug in de show te schrijven, vooral met Nick op de foto. Hoewel het voor hem als patiënt zou kunnen werken.

1 Joe

Hoe kunnen we Joe vergeten? Helaas hebben we hem en zijn bar, de Emerald City Bar, voor het laatst gezien in seizoen 7. Volgens de acteur die hem speelde, Steven W. Bailey, werd hij uit de show geschrapt omdat ze dachten dat hij niet veel aan de show had. verhaallijn. "Ze vonden niet genoeg waarde in mijn karakter om door te gaan", onthulde hij. "Het was vriendschappelijk." Hij is in ieder geval op goede voet vertrokken. Toch zou Joe gemakkelijk terug in de show kunnen worden geschreven, zelfs alleen voor een inhaalaflevering. Hij was ook zo dicht bij de artsen. Geen wonder dat fans hem graag weer willen zien.

Aanbevolen: