Kanye West's nieuwste Pete Davidson Diss richt zich op zijn voormalige relatie met Ariana Grande

Inhoudsopgave:

Kanye West's nieuwste Pete Davidson Diss richt zich op zijn voormalige relatie met Ariana Grande
Kanye West's nieuwste Pete Davidson Diss richt zich op zijn voormalige relatie met Ariana Grande
Anonim

Rapper Kanye 'Ye' West zet zijn Instagram-tirades voort en heeft zijn ruzie met Pete Davidson naar een nieuw niveau getild. De kunstenaar plaatste onlangs een nu verwijderde foto van een meme waarbij hij en Davidson betrokken waren, samen met anderen in een filmposter van Marvel's Civil War. Nadat hij deze afbeelding had verwijderd, plaatste West een foto van Davidson en Ariana Grande, die ook een beschuldiging bevatte van de oorzaak van hun breuk.

De foto toont Davidson en Grande bij wat een awardshow lijkt te zijn. Hierboven staat een beschuldiging dat het castlid van SNL intieme foto's met Grande naar haar overleden ex-vriend Mac Miller heeft gestuurd als een manier om zijn hoop op een verzoening te beëindigen. Er staat ook dat nadat Grande dit ontdekte, ze hun relatie beëindigde.

West plaatste de foto twee keer. Bij de ene schreef hij: "GEEN COMMENTAAR", terwijl de andere zei: "DAT IS LIEFDE VAN KD ENKEL DAT EENVOUDIG ALS MIJ REALISEERDE EN BEVRIJD MAAKTE. TIJD DAT IK ERKEND VOEL DAT JE AL HET GELD VAN DE WERELD KAN HEBBEN EN NOG STEEDS WORDEN GEWEZEN, BEGON IK TE VOELEN DAT IK HET WAS TEGEN DE WERELD IEDEREEN."

The Rapper heeft de komiek bijna elke dag op sociale media gedissed

Davidson had altijd grappen gemaakt over West op Saturday Night Live en andere stand-upcomedische sets, waar de artiest niet al te veel verontwaardiging op wekte. Toen de media echter aankondigden dat hij en Kim Kardashian een relatie hadden, vatte West het niet goed op.

De "Power"-rapper heeft er alles aan gedaan om negatief over Davidson te spreken en heeft gezegd dat hij niet wil dat hij omgaat met zijn en Kardashian's kinderen. West heeft ook pikante foto's van Davidson gepost en verwijderd, en onlangs een van hem en Machine Gun Kelly gepost terwijl hij de foto ondertitelde: "NEE JE ZAL MIJN KINDEREN NOOIT ONTMOETTEN."

West wil dat hij en Kardashian zich verzoenen, ook al heeft hij een relatie

Nadat zijn relatie met Julia Fox begon af te koelen, plaatste West foto's van Kardashian met hun kinderen op Instagram, met als onderschrift: "GOD BRENG ONZE FAMILIE ALSJEBLIEFT TERUG SAMEN." Ze heeft echter niet toegegeven en heeft geen interesse getoond om zich met hem te herenigen.

De reality-tv-ster is zijn inspanningen blijven steunen en heeft meerdere luisterfeesten voor Donda bijgewoond. Afbeeldingen die ze op een van de feestjes op haar Instagram plaatste, deden geruchten de ronde dat de twee weer bij elkaar waren nadat ze werd gezien in wat leek op een trouwjurk. Die geruchten werden echter snel ontkend.

Volgers op sociale media kunnen waarschijnlijk meer van West verwachten met betrekking tot zijn gevoelens voor Davidson. Hij begint ook schaduw te werpen op zijn vriend en medewerker Kid Cudi, die ook bevriend is met Davidson. Buiten dat domein is West's album Donda 2 echter van plan om op 22 februari uit te komen. De releasedatum is bevestigd vanaf deze publicatie, en er is geen woord over mogelijke luisterpartijen.

Aanbevolen: