TikTok heeft zojuist de hilarische oude IG-foto's van Kim Kardashian opgegraven

Inhoudsopgave:

TikTok heeft zojuist de hilarische oude IG-foto's van Kim Kardashian opgegraven
TikTok heeft zojuist de hilarische oude IG-foto's van Kim Kardashian opgegraven
Anonim

Weet je nog wanneer Kylie Jenner de IG diepe duikbehandeling kreeg? Nu is ze niet alleen! Dezelfde TikToker die Kylie's vroege foto's dropte, plaatste zojuist de oudste IG-foto's van het account van Kim Kardashian en de fans zijn er dol op.

Het is niet zo dat Kim zelf geen imperium heeft gemaakt van letterlijk oude selfies, dus we veronderstellen dat de ster het niet erg vindt dat mensen een wandeling door haar digitale geheugenstrook maken. Hier zijn de foto's die vandaag op TikTok circuleren.

Zoveel selfies

Kim Kardashian oude selfies
Kim Kardashian oude selfies

Zoals je waarschijnlijk al voorspelde, zijn de meeste TikTok-montages van oude foto's van Kim selfies van de ster die haar tong uitsteekt of subtiel de linkerkant van haar gezicht bedient, in Ariana-stijl. Opmerkelijke inzendingen in deze categorie zijn de drie foto's hierboven, die Kim ondertitelde: "Probeer dit thuis", "Goede nacht!!!" en "Vandaag Givenchy dragen."

De "Probeer dit thuis" zware contourpost is van 4 september 2012. Raad eens, Kim? VEEL MENSEN hebben dat thuis geprobeerd. Cue bijna een heel decennium aan Kardashian-contouren en meerdere Kardashian-make-uplijnen. Ze hebben die look echt verkocht…

Fangirling in Celebrity Encounters

Kim Kardashian met Hulk Hogan en Nicki Minaj
Kim Kardashian met Hulk Hogan en Nicki Minaj

Voordat Kim een legitieme MILJARDAIR was, poseerde ze voor foto's met enkele iconen uit het midden van de jaren '00. Bekijk haar goedkope fanmomenten! Aw.

De korrelige foto's van haar buigen met Hulk Hogan en wezenloos lachend met Nicki Minaj zijn te schattig om te hanteren - en lijken in niets op de gepolijste, pruilende foto's die ze tegenwoordig op haar socials plaatst. Fans zijn echter dol op de voormalige smiley Kim!

"De topcommentaar op TikTok luidt "Oude Kim > Nieuwe Kim", met een andere toevoeging: "Ik hou van alle echt wazige foto's die duidelijk zijn gemaakt met een oude iPhone."

Leuke familie throwbacks

Kim Kardashian oude Instagram-berichten
Kim Kardashian oude Instagram-berichten

Samen met een bericht van haar en haar moeder met het onderschrift "Zo moeder als dochter", laat de rest van Kim's oude IG-foto's haarzelf poseren met haar beroemde fam. Van de foto van haar en Kylie die vredestekens geven in een privévliegtuig (hierboven afgebeeld) tot de groepsfoto van Kylie's 15e, zus selfie met een besnorde Kendall, en een schattig ma altijdmoment met baby Mason Disick, Kim's 2012 lijkt te zijn geweest vol gezinsvriendelijk plezier.

Ik bedoel, we zagen het hoe dan ook ontvouwen op 'KUWTK', maar het is een lieve herinnering! Zeker gezien de gespannen familietijden waarmee ze de laatste tijd te maken heeft.

Laten we Kim's allereerste IG-foto hebben om het allemaal te beëindigen:

Aanbevolen: