Jameela Jamil richt zich op prins Andrew na een woedend interview met Meghan Markle

Inhoudsopgave:

Jameela Jamil richt zich op prins Andrew na een woedend interview met Meghan Markle
Jameela Jamil richt zich op prins Andrew na een woedend interview met Meghan Markle
Anonim

Jameela Jamil is een van de beroemdheden die Meghan Markle verdedigen na het interview van de hertogin van Sussex met Oprah Winfrey.

Markle en prins Harry kwamen overeen om twee uur lang te gaan zitten voor een interview met de populaire gastheer. Het paar ging open over het racistische misbruik dat Markle ontving nadat hij lid was geworden van de Britse koninklijke familie, wat een van de redenen was waarom het paar het VK verliet.

Het interview bevat ook een segment waarin Markle onthulde dat ze had overwogen zichzelf van het leven te beroven vanwege het misbruik.

Jameela Jamil maakt een geldig punt over het misbruik van Meghan Markle

Jamil, bekend van de rol van Tahani in NBC-komedie The Good Place, maakte een goed punt over het misbruik dat Markle heeft ondergaan door het publiek en bepaalde media sinds haar relatie met Harry.

"Ik kan niet geloven dat Meghan de tijd achteruit heeft gereisd om dit mogelijk te maken", schreef Jamil bij een foto van prins Andrew, de tweede zoon van koningin Elizabeth en prins Philip.

De snap is niet zomaar een foto. Het is een shot van prins Andrew die Virginia Roberts Giuffre omhelst. De Amerikaanse activisten is een van de meest uitgesproken overlevenden van de sekshandelring die wordt beheerd door de veroordeelde sekshandelaar Jeffrey Epstein. Ze beweerde dat ze door Epstein en zijn ex-partner en compagnon Ghislaine Maxwell was verhandeld aan een aantal mannen, waaronder prins Andrew.

Met haar onderschrift richt Jamil zich op de behandeling die Markle heeft gekregen van enkele Britse roddelbladen, waar de hertogin voortdurend in een negatief, racistisch licht lijkt te worden geplaatst.

Meghan Markle over de geruchtenvete met Kate Middleton

In het interview wilde Markle ook duidelijk maken dat sommige mediakanalen haar en Kate Middleton tegen elkaar uitzetten.

In een veelbesproken verhaal uit 2018 zou Meghan Kate aan het huilen hebben gemaakt tijdens de bruidsmeisjesjurk van prinses Charlotte die paste voor de bruiloft van Markle en prins Harry.

"Het omgekeerde gebeurde", vertelde Marlke aan Winfrey.

"Een paar dagen voor de bruiloft was ze overstuur over iets - ja, de kwestie was correct, over de bloemenmeisjesjurken - en ik moest huilen en het kwetste echt mijn gevoelens."

Markle zei dat Kate zich verontschuldigde en haar bloemen en een briefje stuurde.

“[…] dat is wat ik zou doen als ik wist dat ik iemand pijn heb gedaan … om er gewoon verantwoordelijkheid voor te nemen,” zei Markle.

De voormalige actrice zei dat ze haar eigen versie van het verhaal niet kon geven. Op dat moment waren de geruchten over een vete tussen Meghan en Kate al verspreid.

"Ze lijken echt een verhaal te willen van een held en een schurk", zei Markle ook in het interview.

"Ze is een goed persoon. Wat ik heb zien uitkomen, is dit idee van polariteit: als je van me houdt, hoef je haar niet te haten. En als je van haar houdt, doe je dat niet moet me haten, "voegde ze eraan toe.

Aanbevolen: