Dit zijn de slechtste Brad Pitt-films, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Dit zijn de slechtste Brad Pitt-films, volgens IMDb
Dit zijn de slechtste Brad Pitt-films, volgens IMDb
Anonim

Brad Pitt blijft een van de grootste sterren in Hollywood. De bekroonde acteur staat bekend om verschillende optredens op het scherm, waaronder die in Inglourious Basterds, Se7en en natuurlijk Fight Club. Niet alleen dat, Pitt was ook producer voor de met een Oscar bekroonde film Moonlight, evenals Selma en Okja voor Netflix.

Ondanks al deze uitstekende projecten heeft Pitt echter ook zijn deel van nogal onopvallend werk. Kijk maar naar deze films die relatief laag scoren op IMDb:

De Raadgever, 5.3

In deze misdaadthriller uit 2013 van Ridley Scott wordt Pitt vergezeld door een sterrencast met onder meer Cameron Diaz, Javier Bardem, Michael Fassbender en Penélope Cruz. Het verhaal draait om Fassbender's Counselor, een advocaat die uiteindelijk betrokken raakt bij drugshandel nadat hij is overgehaald door het personage van Bardem. Ondertussen speelt Pitt de zakenpartner van Bardem die Counselor helpt om miljoenen aan cocaïne te krijgen.

Ondanks het uitgangspunt van de film en het indrukwekkende ensemble van talent, wordt de film gezien als een mislukking, iets dat Scott zelf niet kon doorgronden. "Je hebt Brad [Pitt], je hebt Cameron Diaz, je hebt Javier Bardem, je hebt Penelope Cruz, je hebt Michael Fassbender… hou je me voor de gek?” merkte Scott op tijdens een gesprek met Indie Wire. Hij gelooft ook dat het de benadering van 20th Century Fox was om de film op de markt te brengen die hem ook aan de kassa ontspoorde. “Na de marketing en reclame daarover was ik klaar om iemand te vermoorden. Zulke films bekijk je niet. Je bewaart ze in een doos.”

By The Sea, 5.3

Begrijpelijkerwijs waren de verwachtingen hooggespannen van dit drama uit 2015. Het was tenslotte de eerste keer dat Pitt en zijn toenmalige vrouw, actrice Angelina Jolie, herenigd werden op het grote scherm na de romantische actiehit Mr.& Mevrouw Smith. Net als in hun eerste film speelde het stel ook een getrouwd stel dat hun huwelijk hier probeert te herstellen. Er zijn echter geen moordenaars, auto-achtervolgingen of actiescènes bij betrokken. Geregisseerd door Jolie zelf, ligt de focus van de film puur op de relatieproblemen van het paar en dat was misschien de reden waarom het niet zo goed deed.

By the Sea heeft misschien een aantal goede punten (Jolie wordt over het algemeen geprezen om haar regie hier). Critici hebben echter ook toegegeven dat de film, ondanks dat hij gecentreerd is rond een van de meest fascinerende koppels van Hollywood, verveling oproept. Aan de andere kant was de film een passieproject geweest voor Jolie en Pitt die besloten de film te maken terwijl ze op huwelijksreis waren. "Er waren zeker een paar dagen dat we dachten dat dit niet het beste idee was", gaf Jolie toe terwijl ze met Buro sprak. "Uiteindelijk dachten we dat het de beste huwelijksreis in de geschiedenis was, want hoe stormachtig het ook was, we bleven bij elkaar."

Cool World, 4.9

Enkele jaren voor de release van de box office hit Space Jam, was er Cool World, waarin een veel jongere Pitt een donker geanimeerd universum betreedt waar hij een sexy blonde tekenfilmfiguur genaamd Holli Would ontmoet. Later wordt Holli Would zelf mens en verandert ze in Kim Basinger. Vooral in die tijd was de film ambitieus. Uiteindelijk werd het echter bekritiseerd vanwege het verwarrende plot en de onderontwikkelde karakters.

Terugkijkend op de film, is de regisseur, Ralph Bakshi, van mening dat de tekortkomingen van Cool World te wijten kunnen zijn aan een gebrek aan samenwerkingsgeest tussen hem en de studio. “Allereerst heb ik me door de jaren heen misschien op bepaalde manieren gedragen over Cool World. Maar ik denk dat, achteraf en nadat ik ouder werd, het ding dat echt is gebeurd, waar ik niet op voorbereid was en niet ongebruikelijk is, is dat het geen Bakshi-productie was, "vertelde Bakshi aan Cartoon Brew. "Het was een Paramount-foto, de eerste die ik ooit heb gemaakt." Hij onthulde ook dat hij "niet de exacte casting kon krijgen die ik wilde" voor de film.

Snijklas, 4.4

Deze whodunnit-film uit de jaren 80 draait om een reeks moorden op een middelbare school. Hier schittert Pitt als Dwight, een student die verdacht wordt van het plegen van de moorden. Rond deze tijd was Pitt nog een relatief nieuwe acteur en volgens rapporten was de filmproducent, Rudy Cohen, niet helemaal verkocht op het idee om hem te casten. Regisseur Rospo Pallenberg zou echter vier vrouwen hebben gevonden die Cohen wisten te overtuigen de acteur te casten.

Tijdens het werken aan de film, ging Pitt ook uit met co-ster Jill Schoelen. Ze worden ook een paar maanden verloofd voordat ze voorgoed uit elkaar gaan. Volgens Pitt was dat omdat Schoelen verliefd was op iemand anders. De acteur ontdekte dit nadat hij naar Boedapest was gevlogen om Schoelen te bezoeken die een andere film aan het opnemen was. "Ik kwam daar aan, ging rechtstreeks naar de set waar ze aan het filmen was en die avond gingen we uit eten", herinnert Pitt zich terwijl hij met The Sun sprak. “Ze vertelde me dat ze verliefd was geworden op de regisseur van de film. Ik was zo geschokt dat ik zei: 'Ik ben hier weg.'”

Pitt is sinds de Ad Astra van 2019 niet meer in een film verschenen. Dat gezegd hebbende, zullen fans de veteraanacteur binnenkort zien in de aankomende actiefilm Bullet Train. Daarnaast is Pitt ook gehecht aan twee andere aankomende foto's, namelijk Lost City D en Babylon. En zo te zien zijn deze films klaar om beter te presteren.

Aanbevolen: