Royal Fans zeggen dat ze 'sorry' voelen voor Meghan's vervreemde vader nu ze een tweede baby heeft

Royal Fans zeggen dat ze 'sorry' voelen voor Meghan's vervreemde vader nu ze een tweede baby heeft
Royal Fans zeggen dat ze 'sorry' voelen voor Meghan's vervreemde vader nu ze een tweede baby heeft
Anonim

Thomas Markle stuurde vandaag zijn "liefde en beste wensen" naar zijn vervreemde dochter na de aankondiging van haar dochtertje, Lillibet.

De 76-jarige woont op 70 mijl afstand van het herenhuis van Sussexes LA. Hij heeft mevrouw Markle, 39, niet meer gesproken sinds ze drie jaar geleden met prins Harry trouwde.

De gepensioneerde lichtregisseur heeft Harry noch kleinzoon Archie niet ontmoet, zei via een verklaring: "Ik ben erg blij met de aankondiging van de veilige en gezonde bevalling van mijn nieuwe kleindochter, en ik wens haar en haar moeder alle mijn liefde en beste wensen."

Meghan Markle Vader Thomas Markle
Meghan Markle Vader Thomas Markle

Meghan kreeg ruzie met haar vader nadat hij paparazzi-shots had georganiseerd voorafgaand aan de koninklijke bruiloft in mei 2018.

Het bracht een aantal boze commentatoren ertoe Meghan te bekritiseren omdat ze haar vader niet had vergeven.

"Wat is er gebeurd met vergeving en genade? Verschrikkelijk de manier waarop ze haar familie behandelt", las een duistere opmerking.

Ik wens Harry en Meghan dezelfde vreugde met hun kinderen die ze aan hun eigen families hebben gebracht. duisterder commentaar gelezen.

"Verondersteld humanitair die op hun website beweert medeleven en zorg voor de mensen van de wereld te willen. Alleen niet haar eigen familie ", viel een derde in.

Meghan Markle Thomas Markle
Meghan Markle Thomas Markle

Meghan en Harry's dochtertje, Lilibet Diana Mountbattten- Windsor werd vrijdagavond geboren als baby van 7lbs 11oz.

Het is duidelijk dat de koningin door prins Harry werd geïnformeerd dat haar achterkleinkind ter ere van haar zou worden genoemd voorafgaand aan hun officiële aankondiging.

Toen de koningin een klein meisje was, kon ze haar eigen naam Elizabeth niet uitspreken - in plaats daarvan zei ze 'Lilibet'. De bijnaam bleef hangen, en haar overleden opa, vader en echtgenoot noemden haar allemaal de naam.

meghan markle kreeg een baby na 35
meghan markle kreeg een baby na 35

De dochter van Harry en Meghan zal bekend staan als Lili Diana - naar haar overleden grootmoeder - die volgende maand 60 zou zijn geworden.

Gisteravond kondigde de opgetogen hertog en hertogin van Sussex aan: "Op 4 juni werden we gezegend met de komst van onze dochter, Lili."

"Ze is meer dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen, en we blijven dankbaar voor de liefde en gebeden die we van over de hele wereld hebben gevoeld. Bedankt voor je voortdurende vriendelijkheid en steun tijdens deze zeer speciale tijd voor onze familie."

Meghan Markle Archie Harry
Meghan Markle Archie Harry

De perssecretaris van de Sussexes heeft ook een verklaring vrijgegeven:

"Het is met grote vreugde dat Prins Harry en Meghan, de Hertog en Hertogin van Sussex, hun dochter, Lilibet 'Lili' Diana Mountbatten-Windsor, welkom heten in de wereld."

"Lili werd op vrijdag 4 juni om 11.40 uur geboren onder de vertrouwde zorg van de artsen en het personeel van het Santa Barbara Cottage Hospital in Santa Barbara, Californië. Ze woog 7 pond 11 oz. Zowel moeder als kind zijn gezond en wel, en thuis wennen."

Aanbevolen: