Coco Austin maakt fans met afschuw vervuld nadat ze toegaf dat ze 'elke vier dagen' baadt

Coco Austin maakt fans met afschuw vervuld nadat ze toegaf dat ze 'elke vier dagen' baadt
Coco Austin maakt fans met afschuw vervuld nadat ze toegaf dat ze 'elke vier dagen' baadt
Anonim

Gebruikers van sociale media zijn met afschuw vervuld nadat een golf van beroemdheden heeft toegegeven dat ze niet regelmatig baden.

Ashton Kutcher en vrouw Mila Kunis, Dax Shephard en vrouw Kristen Bell en Jake Gyllenhall hebben allemaal onthuld dat ze zich alleen wassen als ze zich vies voelen of slecht ruiken.

Nu was Coco Austin, de vrouw van Ice T, het er schijnbaar mee eens.

"Nou, ik douche niet elke dag," zei Coco zakelijk in een nieuw interview.

"Ik doe wat nodig is. Mijn haar - ik was mijn haar om de vier dagen. Ja, maar als ik me misselijk voel, ga ik onder de douche. Of dat nu elke dag is, dat kan zijn, maar dat kan om de drie dagen zijn, maar ik houd mezelf een beetje schoon. Zoals, als ik het gevoel heb dat mijn putjes stinken of zoiets, dan neem ik gewoon wat washandjes en wat zeep mee. Ik hoef misschien niet mijn hele lichaam schoon te maken."

Haar opmerkingen veroorzaakten massale afkeer en verwarring op sociale media.

"Ik ben extreem geschokt dat mensen zo op hun gemak zijn als ze zeggen dat ze niet in bad gaan", schreef iemand online.

Ik schaam me voor haar! Vrouwtjes MOETEN elke dag douchen! Vooral degenen met dijen en kont! Het zweet daar dagelijks! MAAM ITS F SUMMER, een tweede toegevoegd.

"Zooooo, je kunt de hele dag bezig zijn en in je schone lakens kruipen zonder te douchen? Ik kan het niet", viel een derde in.

Ondertussen is de moeder van één bekritiseerd nadat ze stoutmoedig had verklaard dat ze niet zal stoppen met het geven van borstvoeding aan haar vijfjarige dochter Chanel.

De Ice and Coco-ster weigert te stoppen met het verzorgen van haar kleine meisje - die ze deelt met rapster-echtgenoot Ice-T.

De 42-jarige beweert dat het proces een bron van troost is voor haar dochter, vooral te midden van de huidige pandemie van het coronavirus.

"Chanel houdt nog steeds van mijn borsten", vertelde Coco aan Us Weekly.

"Het is een groot moment van binding tussen een moeder en je kind", ging Austin verder.

Ze voegde eraan toe: "Waarom zou je dat van haar afnemen? … Als ze het niet wil, oké, daar stop je het. Maar ik ga niet zomaar nee zeggen."

Het voormalige Playboy-model zei: "In een tijd waarin het voelt alsof de wereld ten einde loopt… zuig zoveel mogelijk liefde op!"

"Ik heb veel rekwisieten gekregen in de borstvoedingsgemeenschap en krijg massa's e-mails van vrouwen/moeders die het waarderen dat ik licht op het onderwerp breng."

Coco stond erop dat Chanel "echt voedsel" eet en niet al haar voedingsstoffen uit moedermelk ha alt, maar haar verzorgt om haar te helpen ontspannen.

Ze voegde eraan toe: "Op dit moment is borstvoeding alleen voor troost en geloof me dat het meisje van vlees houdt, dus het is niet alsof ze geen echt voedsel eet…"

Coco zei eerder dat ze "zo verdrietig" zou zijn als ze moet stoppen met borstvoeding geven omdat ze dol is op de "speciale" band die ze met haar dochter heeft.

Aanbevolen: