Twitterfans reageren op Amber Tamblyns essay over Britney Spears in The New York Times

Twitterfans reageren op Amber Tamblyns essay over Britney Spears in The New York Times
Twitterfans reageren op Amber Tamblyns essay over Britney Spears in The New York Times
Anonim

Actrice Amber Tamblyn is de laatste beroemdheid die haar steun aan Britney Spears aankondigt na de strijd om het conservatorium. In plaats van alleen haar steun te betuigen op Instagram, schreef ze een stuk over haar standpunt over het onderwerp voor The New York Times getiteld Amber Tamblyn: Britney Spears's Raw Anger, and Mine.

Fans op Twitter hebben Tamblyn's artikel geprezen om zijn rauwheid en echtheid ten opzichte van de strijd om het conservatorium. Het stuk komt kort nadat Spears haar officiële getuigenis aflegde over de strijd om haar conservatorium tussen haar en haar vader, Jamie Spears, waarin ze sprak over incidenten in het verleden en heden die haar hebben getroffen emotioneel en fysiek.

Fans applaudisseerden ook voor het artikel van de actrice op een Instagram-bericht. Instagram-gebruiker cavanaughlauren1 becommentarieerde de foto bij het artikel en zei: "dat was geen storing, het was een doorbraak, maar van buitenaf begrepen mensen het niet."

Hoewel Tamblyn dit artikel schreef vanwege de huidige gebeurtenissen in het leven van Spears, begon ze het artikel met een samenvatting van de publieke instorting van de zangeres in 2007, waarin de zangeres haar hoofd schoor en het voertuig van een paparazzi aanviel met een paraplu. In het vervolg van het artikel sprak de actrice echter over succes en hoe het iemands leven op zo'n jonge leeftijd kan veranderen. "Na enkele van de complicaties en gevolgen te hebben gezien die gepaard gaan met het vinden van roem en financieel succes op jonge leeftijd, kan ik bevestigen hoe uitdagend deze combinatie van factoren kan zijn om te navigeren, zelfs voor degenen met de beste bedoelingen," zei ze.

Terwijl het artikel verder ging, besprak ze de behandeling die Spears van haar vader kreeg, vooral met financiën. Een van de beschuldigingen die ze het meest verontrustend vond, was echter dat de zangeres werd gedwongen een spira altje te krijgen, wat haar ertoe bracht te vermelden dat geld en lichaam bijna met elkaar verweven zijn in de entertainmentindustrie. Nadat ze haar mening had geuit, sloot Tamblyn haar artikel af met te zeggen: "We kunnen haar waarheid nu niet meer kennen - zoals verteld in haar eigen stem, niet een stem die voor haar is geschreven, voor haar is samengesteld of op haar is geprojecteerd. Nu is het echt aan ons om te luisteren."

Spears' conservatorschapsgeschil werd in 2019 openbaar gemaakt na beschuldigingen van een voormalig lid van het juridische team dat ze tegen haar wil in een behandelingscentrum werd vastgehouden na het overtreden van een rijverbod. Kort daarna werd de Free Britney-beweging geboren, met beroemdheden als Paris Hilton en Miley Cyrus die haar in de vroege stadia steunden.

Naast de hitfilm The Sisterhood of the Traveling Pants en het vervolg, heeft Tamblyn rollen gehad in films zoals 127 Hours en Girlfriend's Day. Ze had ook terugkerende rollen in populaire tv-shows House en Two and a Half Men.

Tamblyns recente filmrol was in de film Nostalgia uit 2018 als gastrol. Ze zal te zien zijn in de komende show Y: The Last Man, die op 13 september in première gaat op FX on Hulu. Ze blijft ook aandacht vragen voor verschillende doelen op haar Instagram, met haar meest recente bericht over haar samenwerking met Amnesty International om de Global Gag Rule te beëindigen.

Aanbevolen: